Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 ianuarie 2012

Multi acum spun multe...


Desigur ACUM-ul este caracterizat si de multa informatie, de multe ori chiar contradictorie si cel mai ades trunchiata.
Pe aceasta pagina voi aduna cateva din acest gen de informatii, pentru ca voi, fiecare, sa aleaga ce crede el ca este in acord cu propria sa viziune sau Cale.
Pe masura ce le adun, le voi adauga, cine crede ca e interesat va mai reveni.
Asa defineste el iubirea...
Aici este un link, limpede si clar:
http://lectiidinviata.wordpress.com/2012/01/16/manifest-la-evolutie/

Desigur multi deja ati vazut "Activistul cuantic":


O viziune este si aceasta:Un prieten a gasit ca in acest torent de informatie, poate nu ar fi rau sa ne amintim Legile Divine:

Exista si multe chanelling-uri:


Unii se "joaca" frumos, aratandu-ne cum sunetul precede,genereaza manifestarea:


Ii multumesc prietenului Caraghiaur pentru inca un link:
Nici acest filmulet nu e lipsit de interes, mai ales acum cand o parte din cei care se inalta au si experiente la limita:

3 comentarii:

 1. inca un film interesant despre 2012 a lui: Valery Uvarov - Part 1 (2007) si linkul unde poate fi vizionat filmul: http://www.youtube.com/watch?v=zYiemZ1tISo&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte interesant interviul cu Valery Uvarov ...de ce citesc am tot mai tare senzatia ca nu stiu nimic ...
  Ni se spune mereu ca cel mai important dar pe care l-am primit este liberul arbitru .Eu nu prea inteleg ...daca accesul la cunoastere nu poate fi deplin ce valoare are liberul arbitru ? cum poti sa alegi ...fara sa cunosti pe deplin ?

  RăspundețiȘtergere
 3. DA..........sunt multe de urmarit:)mie mi-a placut foarte mult ACTIVISTUL CUANTIC:)))m-am uitat si la rusul acela care a construit o piramida si am vazut cum influenteaza campul din jurul omului...(efectul piramidei)inca odata mi s-a confirmat ca piramidele au fost construite pentru un scop foarte bine determinat si are legatura si cu inaltarea omului sau mai bine zis cu o stare de constiinta inalta pe care o putem atinge cu ajutorul piramidelor....despre piramide sunt multe de spus....oricum sper ca fiecare sa gaseasca asa cum a spus si OCTAVIAN ceea ce vibreaza cu fiecare:))))))))multumim..NAMASTE

  RăspundețiȘtergere