Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 ianuarie 2012

"Randament procesare viata"

Dupa o lunga munca cu mine insumi si dupa zece ani de lucru doar cu omul, fie "suferind", fie aflat pe o cale constienta de evolutie, pot spune cu deplina convingere ca radiestezia este unicul instrument de care te poti ajuta, in cele mai variate, uneori "disperate" situatii.
Pe calea mea, am avut alaturi fiinte dragi, care m-au sprijinit cu cunoasterea lor in ale radiesteziei, pentru ca apoi si eu sa o folosesc in sondarea "adevarului" din spatele perceptiilor subiective. 
Mecanismele care alcatuiesc "omul" sunt atat de complexe si de perfecte, incat fiabilitatea si adaptabilitatea fac din acest superlativ al complexitatii, ceva greu de explorat. Iar daca incerci sa te bazezi pe ceea ce el declara despre "starea" sa, ai toate sansele fie sa te amuzi, fie sa devi depresiv. Pentru ca "nimeni nu se vede pe el insusi". Lumea lui, ca proprie creatie, se bazeaza pe nivele de sensibilitate perceptuala autocreate, ca atare pe oricine il intrebi "ce mai faci, cum iti este", raspunsul va fi cel mai stupid si nesemnificativ "bine".
Ma uimeste incercarea psihologilor de a-si baza stradaniile pe ceea ce "pacientul" declara despre el insusi. Pentru ca "omul" isi regleaza dinamic permanent gradul de sensibilitate, asa incat "viata" sa ii apara ca fiind "suportabila". 
Desi este o "stiinta", investigand "subtilul", mintea nu o crediteaza ca atare, deoarece investigatiile ei nu pot fi confirmate/infirmate prin alte mijloace de cercetare. Pentru ca ea sa isi piarda si mai mult gradul de credibilitate, a fost "invatata" de foarte multi actuali "operatori acreditati", dar care nu au nici formarea si nici abilitatile corespunzatoare. Mult prea multi nici macar cunostiintele de baza.
Un operator corect, este dotat cu o maturitate "spirituala" deosebita, capabil de a-si supraveghea atat mentalul cat si emotionalul pe deplin, constient ca  prin el se afla acea informatie de la un nivel de inteligenta superior. Nu ca el afla sau face ceva. "El" trebuie sa nu existe in acel moment.
Apoi exista etapa, deosebit de importanta, a creerii algoritmului. Pentru ca poti investiga absolut orice, cu conditia ca intrebarea sa aiba un grad de acuratete care sa poata fi valabil si in universul informational caruia i te adresezi.
Titlul acestei postari este exact enuntul unui astfel de algoritm, creeat de mine ca intrebare de sinteza privind starea, in ADEVAR, a unui "om".
S-a impus ca necesitate tocmai deoarece, intreband din aproape in aproape orice om, el sustine ca toate compartimentele vietii lui sunt ok, dar ceva totusi "nu pare in regula".
Daca vreti este un fel de "indicator economic de sinteza", care reuneste in el toti parametrii care concura la "realizarea vietii" unui om. Incumba atat modul de perceptie cat si de raspuns la toti stimulii posibili in viata sa.
Daca acest randament este situat sub 100% atunci totalitatea proceselor de "viata" conduc spre...moarte, destrupare, un nou ciclu de reancarnari. Cu alte cuvinte nu spre aprecierea vietii ci spre depreciere, imbatranire, lectii gen boli, suferinte pe corp "fizic".
Trecerea de la paradigma 3D la cea 5D presupune ca acest algoritm sa treaca si el dincolo de 100%, asa justificandu-se dealtfel si "amenintarea" ca ne putem pastra vehiculul, intinerit si reconditionat, chiar si pentru o mie de ani terestri.
Intotdeauna valoarea acestui algoritm va fi in stransa relatie cu un altul, numit de mine "varsta biologica a celulelor", si care nu are nici o relatie cu varsta din buletinul de identitate. Acesta sondeaza gradul de armonie aflat in totalitatea celor 2000 de procese care au loc la nivel de celula biologica, si in care nivelul de energie conteaza foarte mult. Celula este o adevarata uzina, care proceseaza informatii si care are nevoi energetice. Gradul de armonie este important iar nivelul de energie determinant.
Daca acest algoritm duce la o varsta peste cea din calendar, de regula energetica fiintei este in suferinta. Si va asigur ca nu ati vrea sa stiti cati sunt cei care au in buletin 19/20 ani si in celule 50/60. Si cum energia in "corp fizic" este strans corelata cu viata sexuala, imediat aflam despre perceptiile si abordarea sexualitatii la acel om.
Partea interesanta dar si "dramatica" este o neintelegere cumplita, chiar a celor care participa la "inaltare" in primul val. Marea lor majoritate sunt entitati venite din ceruri inalte, care desigur au absolvit de-a lungul incarnarilor lor toate "templele initierii". Si desi sunt toate coborate cu "misiune", desi sunt din "ceruri" peste 7, ei cred ca acele "absolviri" nu au avut sensul de a le fi instrumente de cunoastere si "lucru" ci doar o "agonisire" de tinut in cunoasterea din spirit, ca "avere personala". Dragilor, este absolut fals si perdant sa credeti ca e posibil asa ceva in Creatie. Tot ce ati dobandit in cresterea si maturizarea voastra este spre binele Intregului din care sunteti parte, nimic nu e "al vostru" sau "pentru voi".
Discutam ieri cu un prieten despre sexualitatea tantrica, despre ce inseamna  si ce maestrii sunt, despre discipola din ashramul lui Osho, acum maestra tantrica,  Radha C Luglio, el spunandu-mi cat de tare isi emite energia feminitatii ei. I-am cerut poza si v-o ofer aici.
Ce am putut intelege, este ca aceasta fiinta si-a facut temele si in aceasta viata, ca a avut maturitatea de a repune in valoare, in viata si deci in ACUM tot ceea ce a agonisit in alte vieti si a avut discernamantul de a-si reaminti si resuscita, atat in folosul ei cat si a celor carora s-a daruit.
Este adevarat ca ea a urmat un drum constient si care pare sa o fi legitimat cumva in fata mintilor 3D-iste, dar daca va inchipuiti ca doar ea "stie" ce este sexualitatea tantrica va inselati amarnic. Toti cei din primul val stiti, macar la nivel intuitiv si din pacate ati facut din aceasta intuitie exact o piedica pe calea voastra, comparand mereu acum-ul cu ceea ce simteati ca ar fi trebuit sa fie.
Creatia este un fenomen electro-magnetic iar noi nu facem exceptie. OM-ul adevarat, functional, este o alcatuire electromagnetica atat in armoniile lui interioare cat si in relationarile exterioare. Si asa cum un motor e alcatuit din stator si rotor ca altfel nu se invarte, la fel si relatiile intre barbat/femeie sunt realitati energetice. Avem datoria fata de noi insine si fata de misiunea asumata sa privim limpede si nu las la acest aspect, doar astfel putand, atat in celulele noastre sa readucem viata si aprecierea ei, cat si folosind aceasta cunoastere spre a ne face misiunea. Valul urmator inca ne asteapta trezirea deplina si maturizarea, asumarea.
Va rog INSISTENT pe fiecare sa intelegeti ca ceea ce ati obtinut este doar de impartasit, spre binele intregului, care va va rasplati infinit cu darurile sale. NAMASTE.

10 comentarii:

  1. Ii multumesc Tatalui ca de curand a scos aceasta sursa de informare (blogul de fata)in drumul meu.Sunt exact raspunsuri la intrebari pe care le adresez eu in prezent.
    Mi-ar fi placut sa fiti in Bucuresti, altfel decurge o comunicare fata in fata.
    Va rog mult, pana reusesc eu sa parcurg tot blogul, sa-mi indicati, daca exista aici o postare despre Sinele Superior. Am citit diverse materiale, dar pur si simplu totul a ramas vag. Am credinta ca la modul cum expuneti lucrurile, pragmatic, am sa ma luminez vis-a-vis de chestiune.
    Cu stima,
    Monica Lauleanu

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Monica, eu te asigur ca cei 166 km ce ne despart nu sunt o piedica, ei find parcursi de multi, in repetate randuri. Dar, pana una/alta, intra pe mesenger si te ajut cat pot si pe aceasta cale. ID ul este o_tiganus. Imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru promptitudine! Ajutorul de care am eu nevoie in faza asta de evolutie este sa am ocazia sa aud...sa ascult...sa aflu. Vom vedea cum sunt aranjate lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu i-am multumit divinitatii ca l-am intalnit pe OCTAVIAN....te va ajuta mult....te iubim si iti trimitem iubire draga Monica.....NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu....pup in stanga si-n dreapta cu toata Inima tot ce-nseamna rezonanta cu prietenul nostru drag....Octav. Mie imi este deja clar care este scopul cel mai inalt al Sinelui dupa ce am descoperit acest blog si pe frumusetiile ce scriu si comenteaza aici. Mai mult.....mai sunt cativa care imi si scriu privat...insa nu-mi gasesc cuvintele sa pot vorbi despre ei. Se stiu ei (pup!).....Namaste

    RăspundețiȘtergere
  6. Referitor la radiestezie as vrea sa te intreb cate ceva Octavian. Am cunoscut cateva persoane "scolite" pe grade "inalte". Insa habotnici si "conditionati" cumva. Cum poti lucra cu ansa nescolit? Eu am incercat acum cativa ani asa de hobby si am ajuns la concluzia ca imi raspundea ansa numai ce voiam eu. De atunci n-am mai incercat considerand ca e nevoie de "pregatire speciala" sau ca nu e de mine. Asa ca m-ar interesa parerea ta, ai mai spus cate ceva pe aici dar as vrea mai clar daca poti. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. "radiestezia este unicul instrument de care te poti ajuta"... oare? poate ca de asta ati aflat dumneavoastra pana acum si daca o considerati astfel chiar vi se potriveste. cred ca sunt infinit de multe. si cred ca sunt chiar la indemana pentru a ne explora complexitatea.
    multumesc pentru toate informatiile publicate aici.
    toate cele bune :)

    RăspundețiȘtergere
  8. draga Dialara, acum am vazut intrebarea ta.Noi toti am fost, deci SUNTEM INITIATI, din alte vieti, in toata CUNOASTEREA, doar ca le-am cam uitat. Pe masura ce mintea se da la o parte, ele iti re-vin, de la...sine.Conditiae, cum am spus, mintea sa se dea la o parte.Daca nu, masori mintea...pup
    Pentru Monica, o asigur ca eu chiar stiu ce spun. Alta modalitate de a obtine DATE/CIFRE SIGURE despre un fenomen nu cred ca imi va putea oferi nimeni. Intuitia iti da aproximari bune dar nu rigori.NAMASTE.ps. DUMNEAVOASTRA E O CREATIE A MINTII LIMITATE, nu-l mai folosi aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc pentru raspuns.:) "dumneavoastra" era aici un cuvant, limitat saracul de el, prin care incercam sa-mi exprim admiratia si respectul pentru ceea ce faci. ma gandesc serios la radiestezie si adun informatii despre asta. evident ca m-am indreptat spre tine si acest spatiu full de informatie. imbratisari cu iubire

    RăspundețiȘtergere
  10. iubirea e singurul MARE ADEVAR, care incumba si ...ce valori vrem noi. Te imbratisez cu iubire

    RăspundețiȘtergere