Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 februarie 2012

Consideratii

De ceva ani de zile eu STIU ca urmeaza o etapa lunga in care totul se va baza exclusiv pe reasezarea relatiilor.
In acest context, trebuie inteles ca se presupune o reasezare atat a relatiilor cu obiecte/circumstante cat si cu oamenii. Dar pentru ca asta sa fie posibil, exista o etapa preliminara, in care fiecare trebuie sa se "reaseze" in relatia sa cu propria fiinta.
Subiectul acestei postari mi-a fost inspirat atat de preocuparea mea pentru comunitatile care ar fi util sa se genereze, atat locale cat si extinse, cat si de un legitim protest, aparut pe forumul Barter ro. Acolo un om se arata intrigat de faptul ca pe acest grup se vehiculeaza tot felul de informatii, care NU AU NICI O LEGATURA cu ceea ce era menirea acestui grup.
Acest aspect m-a atentionat si pe mine de mai multe ori si este intalnit pe mai toate grupurile: lipsa de atentie si discernamant
Asta te trimite iar la a medita despre ce inseamna o INTELIGENTA: capacitatea unui sistem de a fi COERENT, adica sa proceseze datele in mod matematic. 
Perceptia mea, in lungul timp petrecut ca sprijin pentru cei care isi doreau iesirea din iluzie, este ca exista in Creatie aspecte pe care noi le tratam cam "poetic", desi asta nu asigura decat haosul informatic.
Pana nu vom fi dispusi sa intelegem si sa acceptam ca oricarui sentiment, gand, cuvant si deci si obiect ii corespunde doar o FRECVENTA, ca acea frecventa este adevaratul ei/lui nume, atat in noi si in modul in care noi procesam viata cat si in absolut toate relatiile pe care le generam vom produce doar haos informatic.
Daca consider ca "barter" este o frecventa care poate fi 67890123, apoi prin ea nu pot "intra" decat in realitati care sunt cuprinse in frecevnta aceea: schimburi obiecte/servicii directe. Atat si nimic altceva, nici "mai mult", nici "mai putin" nici "altfel".
Prin asta sunt sigur ca, daca am optat sa ma abonez la scrisori despre grup, nu mai primesc si informatii "terbile" despre "painea cu ignitium", despre care se stie de un an de zile. Care este legatura, unde este coerenta care sa demonstreze echipamentul inteligent procesor de date care a facut acest gen de confuzie?
Subiectul este vast pentru ca IMPLICATIILE sunt covarsitoare. De aceea nu garantez nici cand ma voi opri si in nici un caz ca voi reusi sa arat tot ce este consecutiv lipsei de coerenta. 
Iti spune cineva "te iubesc", un alt "articol din creatie" care are un "cod/frecventa" atasat, dar vezi bine ca acel om NU SE AFLA IN frecventa pe care pretinde ca o emite...ci in frica...
NU ati vrea sa avem intelepciunea de a ne aseza odata pentru totdeauna in ADEVARUL CREATIEI?
Stiu ca nu voi fi foarte agreat dupa aceasta postare, dar ma credeti ca nu imi pasa, ca prefer sa va zdruncin inconstienta decat sa fiu aplaudat?
Ma "uit" la asa zisul chanell de la Metatron, postat ieri,si imi e foarte limpede ca...nu este acolo nici un "chanell", ca pur si simplu se respecta o tehnica folosita inca din vremea vechiului testament: decat sa ai curajul sa vi si sa spui unei mase de inconstienti ceva, in nume propriu, e preferabil sa "transferi responsabilitatea" catre o entitate fara trup. Asa a fost si cu cele zece porunci. Tot asa si cu "portalurile". Daca il priviti si pe Sal Rachele, nu a medium cred ca aduce...
Toti cei cu adevarat CONSTIENTI, care si-au oferit experienta unei bune si consecevnte stabilitati in frecvente inalte stiu/stim bine ca INFORMATIA este. Ca ea se afla oricand la dispozitia noastra, in adancul fiintei. Este si motivul pentru care TOTI cei ce au ceva ADEVARAT de spus, spun exact aceleasi lucruri si doar cuvintele pot diferi. De unde o alta informatie?

Confuziile apar INTOTDEAUNA din instabilitatea in care noi ne situam. Cand constientza constiintei danseaza de la moment la moment in alta frecventa, atat perceptiile cat si ceea ce emitem difera de la moment la moment.
Sunt absolut lamurit ca NU S-A INTELES SEMNIFICATIA exacta precum si importanta unor formulari de genul: unde privesti, ACOLO ESTI!
S-a vrut a se intelege bine ca se descrie un fenomen de ACORDAJ FRECVENTIONAL la frecventele fenomenului pe care constient/inconstient ai ALES sa-l contempli. Asta afirma si fizica cuantica atunci cand spune ca un fenomen este adus in manifestare prin simpla lui...observare. Am contact cu mamici care traiesc obsesia...acordarii la orice manifestre de "boala", desi m-am straduit sa le fac sa inteleaga ca este exact modalitatea prin care aduc in manifestre ce pretind ca nu doresc.
In acest context, va imaginati ca programarea la consult mamar pentru depistarea cancerului de san la femeile de peste 40 de ani este altceva decat o plantare de program? Si multe alte "deterimnari gratuite", oferite cu drag de "societate", cum ar fi luarea tensiunii prin farmacii sau pe strazi...
Pentru a nu mai aduce un fenomen in manifestare este absolut necesar si obligatoriu sa-l...uiti cu desavarsire. Cum te-a pacalit ne-ATENTIA, cum el se va re-manifesta. Hipnoza insa la acest capitol al creerii de "realitati experientiale" este atat de desavarsita, incat chiar daca auzi asta de sute de ori, tot pretentia ca "constati"un fenomen o vei trai. Daca vei intelege ca este doar un domeniu al frecventelor electromagnetice si ca nu poti asculta radio manele fara a te acorda pe frecventa postului care le emite, abia atunci ai o sansa sa pricepi cu adevarat.
La fel de grav mi se pare ca nu se intelege ce este noua paradigma de gandire. Nu se vrea sa se accepte ca ea este rezultatul trecerii de la banda de frecvente a fricilor la cea a iubirii. Si ca cele doua frecvente nu pot fi amestecate in acelasi "receptor/emitator" , care voi fiecare sunteti.
 De aici rezulta LOGICA faptului ca, atata timp cat macar si o frica o ai in tine, practic ai tot registrul fricilor activ, iar iubirea e doar PRETENTIE. Asta a si spus Iisus prin "nimeni nu poate servi la doi stapani", adica minte/inima. Culmea mi se pare ca mai toti va straduiti, din minte, sa domoliti...mintea si fricile ei. Dar asa ceva nu e matematic cu putinta! Pentru a schimba frecventa nu e de "muncit", ci doar de ales o alta setare...o alta frecventa. Sunteti echipati pentru asa ceva, nu aveti nimic de modificat, doar setati altfel echipamentul aflat in dotare. Daca va pare periculos, nu voi declarati pericol ci domeniul "credintelor" care v-a fost inoculat in subconstient. Voi nu sunteti acea "colectie de pseudovalori" bazate pe frici si conditionari limitative.
Poate ca aceasta postare pare iar ca va preseaza...dar nu uitati ca numele blogului este "Punctul zero" si ca noi, ca moment al evolutiei, exact in acest punct ne gasim. Singurele care nu se gasesc in acord sunt doar constiintele voastre, si nu cunosc exceptie, inca.
Din punctul din care eu privesc, sentimentul este ca ma aflu intre computere care proceseaza -toate- defectuos datele. Ca, pentru a va da singuri sentimentul ca este legitim sa procesati aiurea inca, faceti o multime de loopinguri, in speranta ca nu se vede cat de anapoda inca ganditi. Vi se pare ca emotii sau pretinse sentimente, senzatii va dau dreptul inca la a abera...
Ca sa continui cu exemplificarea de pe Barter.ro, nu numai ca tipul respectiv a fost "pus la punct", dar a inceput si el sa posteze, tot "copy/paste", diferite articole de pe net, proaspete de...ani, cu care acum mi-am imbogatit...posta! Cum se vede din ...punctul zero toata aceasta "diversiune"?
Pai, intr-un univers mental, unde nu exista nimic "obiectiv", doar daca TU ALEGI, aspartamul sau orice altceva te va ucide...poate fi si...simplul praf atmosferic! Pentru ca, in "filmul mintii tale", tu esti atat scenaristul cat si regizorul, interpretul dar si ...spectatorul! Succes la spectacol!
Deasupra Legilor Kibalionului, spuneam candva, mai este o Lege in Creatie, si in mod sigur pare foarte elastica, aproape ca o poezie: Legea Armoniei. In mod uimitor insa, toata Geometria Sacra pe ea a incercat sa o descrie. Iar daca cineva ar vrea sa va innebuneasca, nu ar trebui decat sa schimbe formatul colii de scris A4. Prin simpla aparitie in campul vizual, in mod repetat, a unui format arbitrar ales, nivelul de stres ar creste considerabil. Pentru ca biata coala de scris este atent calculata, respectand proportia de Aur. Cei cu adevarat Initiati stiu bine toate aceste "detalii". Viata nu este in nici un caz ceea ce...pare. Din pacate noi suntem "garati" la nivelul perceptiilor si aparentelor. De aceea si atat de simplu de manipulat.
Nu ignitium sau glutamatul sunt pericolul nostru ci biata ignoranta, cea care pe de o parte vrea produse care sa nu se altereze iar pe de alta le-ar vrea naturale...Care spune "eu vreau sa traiesc sanatos", in mari aglomerari urbane...cum ar fi posibil, v-ati gandit? Stiti ca doar painea zilnica pentru Bucuresti necesita doua garnituri de tren de faina? Care zilnic se prelucreaza. Le-ati vrea facute "ca la mama acasa"?
Orice optiune "ai facut", ai facut o "vanzare". Vrei anumite conditii, platesti prin altele! Doar neatentia te va face sa crezi ca ai castigat ceva. Ceea ce, in mod sigur ai "pierdut" e doar...constienta constiintei. Singura care -de altfel- te putea scoate din toate povestile mintii, absolut infinite.
Ar fi foarte indicat sa nu uitati nci o clipa ca va aflati doar intr-un miraj al unui joc, ale carui reguli va cam scapa. Ele doar par ca se gasesc in acelasi plan vibrational cu jocul, dar asta cat sunteti in vis...Daca va treziti, veti constata si singuri ca asa ceva nu poate exista, cum nu exista intamplare, deci nici...liber arbitru. Liberul arbitru l-ati avut cand ati ales sa intrati in joc, apoi orice iluzie a libertatii de a  alege nu face decat sa va indeparteze de...voi insiva. Pentru ca alegerea nu din personalitate se poate face...aia e si ea iluzorie, ci doar din sine, din constientza.
Ne indreptam cu pasi teribili de rapizi catre o noua "lume a experientei", dar partea amuzanta e ca nu ne-o face nimeni "cadou", nu functioneza "para malaiata..."! De aceea si doar de aceea "presez" poate pe constientizare. In foarte curand, noi si nu altii, vom fi cei care sa o cream, cu singurele instrumente valide in Creatie: bucuria inimii si supraconstientza, intentia constient creatoare. Toate astea nu sunt decat pretentii verbale sau ideologice cat inca suntem in frici. 
Filozofia unor comunitati care sa si functioneze, este ca fiecare este un dumnezeu si se bucura de creditul semenilor lui pentru a-si putea satisface nevoile, convinsi fiind ca fiecare are darul lui de adus comunitatii respective. Asta insa nu functioneaza pe teama ci pe constientza. In astfel de comunitati un cont poate fi la fel de bine debitor si sa se bucure de credit. Este o cu totul alta viziune, sanatoasa. Pentru o viziune sanatoasa trebuie oameni sanatosi...Asta e demersul meu. 
Bunul prieten Ben a gasit un filmulet, facut pe textul lui Adrian Nuta si cu delicatete mi l-a strecurat pe mes...stia, spera sa vi-l ofer, banuiesc. multumesc

SI...O DUBLA ARMONIE, sunet si imagine...


sunet si imagine...

sunet si imagine...si Lazarev, care, pe drumuri foarte ocolite, a ajuns si el sa VADA !


9 comentarii:

  1. NAMASTE..Octavian..imi place enorm subiectele din aceasta postare..inca de cand am inceput sa citesc mi s-a suprapus imaginea unei statii de metrou cand toate metrourile sunt in statie si oamenii ies in aceeasi clipa dim metrou simultan..daca cineva ar urmari de undeva de sus ar vedea un intreg haos si ar spune ca e haos..ei bine,nu...fiecare stie cu precizie unde se indreapta si ce metrou ia iar in 2 minute acest haos dispare cand fiecare a nimerit propiul lui metrou si a plecat....insa daca cineva ar striga in momentul cand oamenii sunt in statie"incediu"atunci toti ar intra in panica si intr-adevar ar deveni un haos cu toate consecintele lui..ei bine cred ca trebuie sa trecem de la starea de haosul provocat de incendiu la un haos ordonat pentru ca apoi sa asistam la disaparitia starii de haos....si eu remarc cum multi sunt in starea de haos provocat de frica si de actiuni necontrolate si sper ca fiecare sa-si gaseasca pana la urma propiul lui metrou sau cale pentru a se racorda la frecventa iubirii....de asemenea as vrea sa intelegem ca atunci cand alegem frica nu alegem numai frica ci TOT CE CORESPUNDE VIBARTIEI ACELEI FRICI iar pe acea vibratie sunt:orgoliu,uitarea,mandria,griji,lipsuri,saracia,separarea si lista continua asa ca mare atentie la orice alunecare neintentionata in acest registru,recomand o stare de atentie si o recunoastere imediata a alunecarii pentru a preintampina un dezastru mult mai mare....si as mai adauga ceva ce am observat:greutatea multora de a parasi o anumita frecventa pentru a trece in alta,multi cred ca trebuie timp si pregatire si cu timpul va veni intelegerea si abia atunci se va putea face trecerea,,ei bine treaba fiecaruia insa eu vad ca e doar o amanare pana probabil la infinit a hotararii de a schimba frecventa pentru ca timpul nu face decat sa ne indeparteze de acel moment...trebuie ca schimbarea sa se faca instantaneu pur si simplu hatarat si cu credinta schimband frecventa fara a ne tot pregati..doar facand-o,rasucind butonul ACUM...preiau si eu cuvintele RAMONAI"asa se vede de la mine"..va pupic pe toti si va iubesc mult...NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu altii cum sunt, dar eu, citind aceste cuvinte, te "agreez" la fel de mult ca inainte.

    RăspundețiȘtergere
  3. îmi place comparația cu stația de metrou, dar în atenția unui autist totul ar avea logică :)
    da, liberul arbitru e cu totul altceva decât se spune, realitatea e doar o fracțiune din adevăr și omul caută o cale. normal ar fi să o găsească de atâta amar de vreme... dar, de fapt e normal să o caute! și nicun post înălțător ca acesta sau oricare altul nu o va face în locul lui/ei. pentru că așa trebuie să fie.
    sub acea lege a armoniei relativitatea realității concentrează în cadrul structurilor fiecărei prezențe vii acele imbolduri și traiectorii numai și numai necesare evoluției. sistem dinamic în sistem dinamic în sistem dinamic... la infinit. oricât de sus ai fi nu poți privi decât la ansamblu ca să înțelegi detaliile, dar, simțind, analiyând, integrând, acceptând...etc. fiecare detaliu în complexitatea lui până la esență. și atunci e normal ca unii să mai aibă scăpări pe ici - colo, e de văzut ce va face valul cu ei. asta nu pot proiecta (e deja setare, dar nu o pot stinge :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiti ce am observat??poate parea de necrezut si totusi cel MAI mult le e greu oamenilor sa se creada DUMNEZEI...atata timp am fost invatati sa credem ca noi si DUMNEZEU suntem separati si ca daca spunem ca noi suntem dumnezei este blasfemie ne e foarte greu sa ne recuperam statutul de CREATORI CONSTIENTI....parca ne lovim de un zid,un zid bine ridicat de cine trebuie...aici e una din primele lucruri pe care trebuie sa le asimilam caci pornind de aici si stiind cine suntem altfel am putea creea....la nivel de creatie totul este perfect si aceste timpuri au avut rostul lor insa acum vin alte timpuri si noi trebuie sa fim in acceptul acestor timpuri,in curgere cu ele....parerea mea este ca vom reusi..am incredere in CREATOR si in planul lui dar trebuie si noi sa participam:)de ce ne e frica si pana cand vom mai lucra cu frica si separarea???e atat de greu sa acceptam ca SUNTEM DUMNEZEI CREATORI???din cate am observat eu..DA...numai bine tuturor si INDRAZNITI..a spus ISUS....NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  5. frumos clip al lui LAZAREV si intr-adevar cu alte cuvinte decat era el obisnuit sa scrie...mi-a placut o idee:cea in care spunea despre iubire..IUBIREA ca un dar pe care trebuie sa-l folosim si sa-l pastram,cu care sa lucram si nu sa-l consideram propietatea noastra,,..noi avem aceasta pornire de a ne cosidera propietari,,propietari a tot ceea e avem si a tot ceea ce ni s-a dat....IUBIREA nu este proprietatea noastra.."iubirea este acel intreg a carei parte suntem,ea imbratiseaza intreaga lume""nemaipomenit remarcat....daca am constientiza mai multi ce inseamna asta si cum trebuie sa lucram cu energiile universului fara a considera nimic propietatea noastra individuala de care sa dispunem dupa bunul plac fara a da socoteala la nimeni si fara a fi raspunzatori de rezultatul actiunilor noastre..........NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bun articolul. Felicitari Octav ! Merita raspindit !

    RăspundețiȘtergere
  7. In acest context, (din pacate doar pe Facebook se vede) am un dialog foarte rar, descompus intr-un set de fotograme cu subtitrare, dintr-un film documentar realizat in urma cu peste 22 ani, si la un moment dat, un medium raspunde la intrebarea unui reporter si am reprodus dialogul. Foarte rar am intilnit un raspuns atit de patrunzator legat de starea de boala si nu numai...
    Trasez aici link-ul dar numai cei cu cont de Facebook il pot vedea
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1724040662349&set=a.1724040622348.2087455.1278330447&type=3&theater

    RăspundețiȘtergere
  8. Te salut cu drag...acum...si intotdeauna chiar daca nu am fost mereu direct pe faptul acesta...

    Cred ca ne cunoastem la nivel ego-ist prin lista de mes, si din trecututele identitati astrologico-sexuale pe care le-am punctat in anume discutii arar comentate...si pe care sunt sigur ca…le-ai uitat…sa pretindem ca e normal...

    Dar…sunt totusi sensibil trezit la constiinta locului si momentului, de faptul ca ai pus in vedere resetarea relatiilor si posibila frustrare ascunsa pe care, pana la urma si umanul tau, poate in a o ‘re-simte’…iti ‘re-aduc’ aminte:…

    …cand am discutat despre ideea de homosexualitate, cat de vehement ai opus experinete tale subiective, catre obiectvitate (doar poate ca e vina posibila si penibila a sensibilitatii de necunoscut, de atunci), apoi cand te-am intrebat de zodia divinului, pesti, din care retin, ca te regasesti(LA MULTI ANI!...de Lumina si Cunoastere), dar pe care ai refuzat categoric, ca fiind mostra ta de intelepciune(s-a dovedit ca erai mental, mai putin decat ‘senti-mental’)...si mai ales cand la una din cartile tale citite de mine(prin partea dnei savescu care mi le-a imprumutat, cu acelasi drag pe care tu, intretii constiinta acestui blog), ai raspuns atat de rece, la impulsul venit cu drag (care evidentia dorinta mea de a constinetiza, cel putin la fel ca si tine, caltoria pe acesti drum al constiintei)…

    …e absolut curios, dar de inteles…sa te simti lezat sau lipsit, sau introvertit, de ideea ca resetarea relatiilor inseamna re-construirea umanului, re-gasirea umila a sa si re-obisnuirea cu el...ai procedat atunci, asa cum acum, ti se procedeaza…inca lovesti in necunoscut, ca acum, necunoscutul sa te loveasca…nu accepti acele lucruri, care pe alte directii, nu ti se accepta (e uman sa fie adevarat celui ce vede, dar e si de inteles adevarul, celui ce i se vede)…

    …astro-logia e stiinta care 'arata' bio-logia si ca umanul are o legatura puternica intre ‘semenii sai’…iar oricine distruge aceasta legatura va experiementa multe din ‘cele ce nu sunt necesare vietii’, in adevaratul, dar si profundul sens, al expresiei…

    Concluzionand:…Neptun in pesti…adevar, prin mine scorpion spre tine pesti…un gram de cupa de iubire… si nu te nefericii, de cei nefericiti…

    Te iubesc si toate cele minunate pe ‘calea’ ta, care din nefercire pt unii, e numai a ta...‘MUNTELE, e AL NOSTRU’… !
    http://www.youtube.com/watch?v=IQU4DoE1eBg&ob=av3e

    Ps:Sper ca nu voi provoca instinctul tau, in a sterge comentariul meu, sau ca nu voi da apa, la moara care nu are elice(acelora care se deranjeaza pe ‘mana stanga ca nu face, ce face mana dreapta’…)…numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. De la...TINE...pentru TINE....pentru o mai buna INTELEGERE!http://www.selftransform.net/genesis2012/mutations_and_reversecoding.htm
    Namaste´

    RăspundețiȘtergere