Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 februarie 2012

Ma straduiesc...

Spun mereu ca stau si privesc...de fapt ma straduiesc sa inteleg ce drum va rezulta din ceea ce ESTE UTIL sa creem si ceea ce chiar suntem IN STARE, in urma adancilor noastre conditionari.
Vad bine asa numite "cai spirituale", care evident nu duc nicaieri si in care sunt prinsi ingrijorator de multi...
Sunt din cei care isi imagineaza ca astralul si experientele iluzorii de a patra dimensiune sunt calea. Cei fascinati de "eliberarea" fata de "servitutile" de a fi in corp fizic, cei ce cocheteaza inca cu entitati fara corp si care au doar o reflexie in astral. Prin experientele lor nu numai ca isi zadarnicesc propriile cai REALE  de evolutie, dar ii fac si pe ceilalti sa aiba atitudini de respingere pentru tot ce nu e "conform" conditionarilor.
Ati vazut ca, uneori, si eu lipesc pe blog anumite "chanelling-uri", dar o fac abia dupa o atenta discernere. Pentru ca unele sunt doar pretinse comunicari, iar altele au un nivel suficient de inalt ca sa fie limpede ca nu sunt simple "glumite" de astral.
Eu nu am vazut nici o fiinta REALIZATA,  nici un iluminat care sa indice ca si Cale vreo experienta de astral. Pe propriul drum, mi s-au dat cateva zile de astfel de experiente, probabil ca sa stiu despre ce este vorba, apoi mi-au devenit de-a dreptul "inaccesibile".
Ca atare am experimentat calatoriile astrale, bilocatia si alte cateva. Apoi, gata cu joaca de copilutz!.
Frecventele superioare, cele ale "mintii universale", acelea sunt cele care ne sunt utile/necesare. 
Dar acesti mult prea multi "zburataciti", oricum nu pot fi luati in calcul ca si participanti la adevarata "ascensiune", ca atare eu doar am avertizat mereu sa nu va irositi. Pe mine ma preocupa restul, cei aflati pe o cale constienta de trezire si recuperare a "mostenirii". Aceia care chiar se straduiesc sa se elibereze de conditionari. Care stiu ca inaltarea este un proces in Constiinta si ca acest vehicul numit corp isi va creste frecventele si se restructureaza, pentru a putea avea o experienta in frecvente mult mai inalte.
Lor le-a fost dedicat fiecare cuvant de pe acest blog, ei au nevoie de toate instrumentele de cunoastere si intelegere pentru a ascensiona cat mai echilibrat. Toti cei care ati parcurs acest blog sunteti entitati provenite din dimensiuni frecventionale inalte, de la nivel "cer 7" in sus, si toti sunteti aici din proprie alegere, veniti sa va reamintiti si sa ajutati ascensiunea. Fiecare conform cu abilitatile si talentele proprii. Nu exista "intamplare" in Creatie... 
Spuneam zilele trecute ca ma preocupa viziunea unor "comunitati"care este util sa apara, ca alternativa "economica", in paralel fata de vechiul "sistem".
Si mai spuneam ca, pentru a functiona, ele trebuiesc constituite din individualitati deja mature spiritual si cat mai "sanatoase". Individualitati capabile sa uite ca "munca l-a facut pe om" si multe alte lozinci cu scop de programare inconstienta.
Cu titlu de diversiune si socare a tiparelor mentale, introduc aici un videoclip, multumita lui "bramburica" si sper sa va zdruncine putin:

Eu tot timpul intretin relatii dinamice pe mesenger cu multi dintre voi si discutiile au mereu o mare calitate: se afla deasupra conditionarilor impuse sau se refera la scoaterea lor la lumina constientzei. Asa vorbeam ieri cu un prieten, care imi povestea despre intentia unei individualitati de a initia tantric. Ceea ce pe el il intriga era ca acea femeie avea ca intentie sa se dedice TOTAL acestei initiative si ca deci, probabil, ar urma sa se si sustina din asta. Am gasit firesc sa ii arat ca gandeste conditionat, ca in noua paradigma exact asa va trebui sa se petreaca lucrurile, fiecare sa faca doar ceea ce i se potriveste si ii bucura inima si ca e firesc ca acest aport de pricepere si talent si bucurie sa fie si recunoscut ca atare. 
Si, asa cum "vindecare" mai ADEVARATA decat cea rezultata din Ho'oponopono nu poate exista, pentru ca acolo constienta presupusului vindecator STIE ca tu ai uitat, dar el STIE ca tu esti perfect si NICI NU AI PUTEA FI ALTFEL, prin aceasta convingere el imputernicinu-ti tie subconstientul sa aduca in manifestare perfectiunea ta, asa si la baza acestor comunitati sta constienta faptului ca fiecare este un dumnezeu. Ca atare el se bucura, fiecare, de un credit in fata comunitatii, NELIMITAT. Este posibil ca la un momentdat unul din membrii sa "uite" ca este perfect si ca atare si util comunitatii,dar COMUNITATEA este absolut necesar sa nu uite acest lucru. Ca individualitate, poate trece printr-un moment de cautare a instrumentelor lui proprii de creatie, dar asta comunitatea STIE  ca este firesc sa se intample, asa este/a fost/va fi, pentru fiecare...
Aparent va fi ingrijorator ca multi vor parea ca vor avea aceleasi skiluri/talente/priceperi si ca anumite genuri de activitati vor fi aglomerate in timp ce altele vor parea ca dispar alarmant...Numai ca perceptiile noastre din ACUM nu este firesc sa fie cele reale, nu credeti? Apoi va trebui sa ne re-vedem conditionarile cele mai adanci, despre "valori" si presupusele valori. Si sa nu uitam nici o clipa ca procesul se desfasoara IN NOI si abia apoi si inafara noastra. Ca vor fi validate de experienta doar, si insist asupra acestui DOAR, acele abilitati REALE, care sunt nascute doar din bucuria inimii. Trebuie sa devenim absolut constienti ca "facaturile" nu vor mai functiona, ele au fost doar ale mintii, in vechea paradigma.
Deci, pentru a putea face aceasta viziune REALA, fiecare pentru el insusi, va fi util sa procedati fiecare asa cum eu va voi exemplifica, prin ...mine:

Priviti atent la copilul care ati fost, cat puteti de detasat, obiectiv. Ce anume il interesa pe el, in mod DEOSEBIT? poate chiar "anormal"? Daca cumva de pe la sase ani va interesa sexualitatea, in mod deosebit, notati asta, la mine asa a fost. Si nu a fost INTAMPLATOR. Apoi "viata" a curs...La mine, mai deosebite se pot spune ca au fost cateva aspecte: scoala, prin care am trecut -acum vad asta- DOAR experimentand empatia cu profesorii/colegii. Apoi Liceul de Arte Plastice, unde "intamplator" aveam sa capat "cunoastere" exact in domenii in care regimul comunist chiar nu o facea: Legi ale Creatiei, Armoniile compozitionale si cromatice, estetica corpului uman, nud...empatia in continuare crescuta cu profesorii/artisti plastici si cu colegii si modelele...Desigur, tot "intamplare" sa fi fost faptul ca la 20 de ani beneficiam de sase luni de initiere tantrica, in aceleasi vremuri de restriste culturala si spirituala...Ca la nici 18 ani conduceam un mic colectiv multidisciplinar de oameni, peste 50? Apoi ca NICIODATA nu am fost supus, nu am participat la manifestari politice? Mereu am refuzat cu tarie si argumente logice, verticale: nu am intrat in partid pentru ca nu puteam fi in acelasi partid cu betivii -argument chiar de succes, am constatat...
Apoi, cercetare, brevete, tehnologii ca interes.
Tot timpul am fost foarte deschis in relatiile interumane, am lucrat putin si in televiziune ca realizator si operator...Am cunoscut indeaproape zeci de mii de oameni...M-au fascinat intotdeauna relatiile barbat/femeie, unde mereu am descoperit frumosul si ineditul, creativitatea nelimitata, infinitul. 
In cateva cuvinte cam asta ar fi ceea ce eu am fost in viata asta densa, foarte bogata. Am creat infinite tehnologii, atat in sistem cat si inafara lui si bucuria inovatiei si creatiei ma caracterizeaza. Nu pot vedea doua realitati separate, imediat privesc la ce se naste din interactiunea lor...Tot ce am putut m-am straduit sa inteleg, atat in stiinta cat si in tehnologie, arta, manifestare de orice natura.
Daca este insa sa ma privesc ACUM, ca ce pot eu din bucuria inimii darui unei comunitati, in mod cert pot darui doar intelepciune, ceva cunoastere, pot ajuta cu niste determinari radiestezice la care chiar sunt foarte bun. Pot initia trairi tantrice si pot deschide inimi, pot vindeca orice, in singura maniera ADEVARATA: Ho'oponopono. Si...cam atat!
Ce stiu sa fac?
Pai pot cam orice, dar nu valoreaza nimic si nu imi bucura inima. ACUM cultiv in cateva ghivece niste ardei iuti, cu care ma joc de toata frumusetea! 
Am insirat aici toate astea , despre un "mine" care eu am fost in vechea paradigma si cam cum arata procesul de a te regasi TU, pe TINE, cel ADEVARAT, intre tot ce "ai fost".
Nu ai cum valoriza in noua paradigma ceea ce tu ai "facut". In majoritatea cazurilor, ceea ce ai facut sau ai invatat a avut doar menirea sa iti ascuta niste abilitati de relationare sau niste intelegeri care iti vor fi de folos, dar NU SUB FORMA IN CARE TU TE ASTEPTAI.
In noua paradigma se pleaca doar de la bucuria inimii de a (se) darui. Asta este IDEEA! Nu poti darui decat ceea ce TU ESTI! Adica iubirea, plus ceva priceperi care te definesc din bucurie. Poti evident darui si din cele care tie iti prisosesc si le poti lasa sa treaca la un altul si mai poti darui si ceea ce talentul sau bucuria inimii tale creeaza/aduce in manifestare- chiar si ardei iuti! 
Nimeni nu "TREBUIE" sa participe la astfel de comunitati din frica de subzistenta. Dupa cum nimeni nu "trebuie" sa presteze vreo activitate care nu il bucura, si in nici un caz in clipe pe care el ar avea bucuria sa le foloseasca altfel. Nu mai e cazul de "programe" de "munca".
Primordiala e iubirea fata de tine insuti si pacea inimii tale. Restul este doar o completare, in timpul pe care tu gasesti ca te bucura sa il aloci pentru diverse preocupari exterioare tie. Desigur ARMONIA va fi cea care va fi util sa o "vezi", generand din inima ta spre exterior si doar ea e util sa iti guverneze relatiile de orice fel, inclusiv cele din cadrul comunitatii, care este o adevarata "familie".
In aceasta familie absolut niciodata nu te poti pierde. Este INTERESUL EI CEL MAI INALT ca tu SA FII! Ea STIE ca doar asa te poate ajuta sa...o ajuti, la randul tau. Ca  TU, cel ADEVARAT, esti unicul care are UN ANUME DAR DE ADUS. Iar ea te sustine, prin toti si prin fiecare. Stiu ca pare o utopie, dar daca priviti atent in voi, constatati ca e logic si firesc. Daca este IN MINE, FITI ABSOLUT SIGURI ca este si in voi! UNA SUNTEM DOAR! 
Eu nu doar teoretizez aici, ba dimpotriva, am EXPLICIT intentia sa pun bazele primei comunitati de acest gen din zona. Unul din vechii prieteni deja analizeaza niste programele, pentru ca se pricepe la programare. TREBUIE pornita si daca nu noi, cine, si daca nu acum, cand?
Nici macar nu suntem primii, deja functioneaza prin alte parti ale lumii si iradiaza sanatate de acolo. Sunt paralele cu economia vechii paradigme si cred ca are si puncte in care au legatura. Inca va trebui si eu sa culeg informatii, date, experienta de la cei mai inaintati pe acesta cale, dar intentia in ACUM era sa va ajut sa va pregatiti procesele interne.
 Sunt convins ca este UTIL DE FACUT, in cel mai apropiat ACUM. 
Succes fiecaruia in a-si descoperi propriile sale disponibilitati si bucurii adevarate ale inimii care EL ESTE!
 

6 comentarii:

  1. A 5a dimensiune este inceputul ascensiunii,este uniunea cu Sinele superior. In aceasta dimensiune,constiinta este in mod natural,multidimensionala. Constientizarea dimensiunii a 3a si a celei de a 4a se produc in mod automat ca si cum ne-am uita la mainile sau picioarele noastre. Deoarece NU EXISTA SEPARARE,putem experimenta realitatile din dimensiunea a 3a si a 4a in acelasi moment in care experimentam Corpul de lumina din dimensiunea a5a.

    RăspundețiȘtergere
  2. Namaste ..OCTAVIAN...foarte interesant si de pus pe ganduri ceea ce ne-ai oferit.......este adevarat ca viata ne-a pregatit in feluri pe care nu le-am considerat ca fiind importante,pentru ca noi trebuia sa fim roluri in societate si ne-am pregatit pentru aceste roluri..insa in paralel a avut loc cea mai buna pregatire pe care creatia o facea cu noi...si aceea a fost adevarata pregatire pentru a fi ceea ce acum suntem...de-a lungul vietii ne-am cunoscut sufletul ,ne-am pregatit pentru acest moment cand mastile au cazut si a ramas doar ceea ce este dincolo de masti,adevaratii noi,fiinte divine.....sunt sigura ca fiecare isi va descoperi exact darurile fiecaruia si ca ne vom alinia sau mai bine zis vom curge odata cu armonia universului.......ca fapt divers,sa stii ca ceea ce am vazut in clipul cu baietelul nu m- a socat deloc,pentru ca o abordare atipica nu inseamna ca e ceva gresit.....nu intelegeam de ce comentatorii erau asa de surprinsi,vazandu-se clar cum ei au impartit lumea in ce trebuie sa fie de la inceput......insa eu intreb:oare de ce trebuie ca frumusetea si normalul sa fie cum ne imaginam noi,de ce trebuie ca totul sa se inscrie intr-o liniaritate si nu intelegem ca trebuie sa mai si acceptam altceva ce nu este liniar si sa imbratisam necunoscutul care vine cu o frumusete aparte si oare nu e buna si o stare in care totul e o provocare si o minune?.intrebam si eu...........numai bine tuturor si multa iubire.......

    RăspundețiȘtergere
  3. http://aimee.ro/evolutie-spirituala/despre-posibile-capcane-pe-drumul-nostru-spiritual.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Octav, si eu parcurg propria-mi cale... Stiu ca deja am ajuns, dar ma mai intorc un pic, sa "vad" cum a fost... Viata mea e un Miracol... Miracolul meu este Viata...
    Eu Sunt!...
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru cuvintele, ideile frumoase si inspiratoare pe care le-am gasit aici.Doresc din tot sufletul realizarea unei comunitati precum cea descrisa si intrebarea mea este urmatoarea ; Tinind cont ca exista si,, corijenti,,pot veni in vizita ? mi-ar place sa imi raspunda cineva va doresc tot ceea va doriti cu bucurie

    RăspundețiȘtergere