Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 ianuarie 2013

Alte ACUM-uri...

Acest interval, inca numit de noi "luna Ianuarie", conform conventionalismului... gregorian, este  deja pe sfarsite...
Un bun prieten imi scria azi pe mesenger:
"cristy jon: salut, as vrea sa te intreb daca din decembrie incoace sunt cresteri zilnice de frecventa in continuare, sau doar niste perceptii de ale mele?
octavian: salut, dragule
octavian: sunt cresteri PERMANENTE, doar ca acum par sa fie in mod mult mai individual percepute decat pana acum
octavian: pe unul il pot afecta azi 90.ooo% in timp ce pe altul 30%
octavian: maine e invers insa
cristy jon: te-am intrebat asta ca, de cand suntem plecati de la voi, zilnic simt pe cap o presiune permanenta si doar in meditatie si sex se opreste 
octavian: taman atunci nu se opreste, doar ca ATENTIA TA se muta intensiv pe altceva si nu mai percepi-asa zic eu..."
ACUM pot observa ca cei mai multi din cei care au apucat sa se trezeasca, intr-un fel sau altul, sau chiar fara a se trezi, au parametrii surprinzatori, grade de "lumina" aproape inexplicabile.
Dar TOTI sunt foarte atent centrati pe cele cateva "problematici" ramase de rezolvat. 
Nu pare deloc "usor", pentru ca sunt de regula exact teme carate de vieti, nerezolvate. Majoritatea sunt urmare a dorintei de control, derivata din lipsa de incredere in sine, a neintelegerii profunde ca fiecare nu este DECAT O ALTA FATETA a unei inteligente superioare, care a ales sa experimenteze ceva particular. Ele apoi se manifesta fie ca gelozii, invidii, cocurente, false evident toate.
Cand Breden a scris ca templele de altadata s-au mutat in "temple ale relatiilor" consider ca a fost deosebit de inspirat. Noi chiar ne servim de minune unul pe altul, oglindind exact acele parti care inca nu le-am "incumbat" in TOTALITATEA care noi suntem. Poate de aceea multi prefera sa se fereasca de a avea...relatii. Numai ca asa nu se vor putea rezolva temele si chinul va continua. Oricum, prin constientizare sau suferinta, sunt convins ca ele tot vor trebui facute.
De aceea am si insistat iar, in ultima vreme, ca sa fie revazut filmul "Lo Sfidante", mai putin film si mai mult o colectie de intelepciuni/observatii despre ce este "banda de frecventa" pe care ne-am obisnuit a o defini ca fiind "mintea noastra". Dureaza el patru ore si cred ca si mai mult, deoarece fara pauze dese nu va putea fi receptat cu adevarat, dar chiar ACUM merita inteles cu adevarat. FILMUL LO SFIDANTE
Noi nu traim intr-o "lume obiectiva", toti cei car au cercetat ce este cu adevarat lumea si viata au ajuns la aceasta concluzie, iar subiectivitatea experientei rezida exact din modul particular in care, in noi si nu inafara noastra, sunt "aranjate" aspectele sentimentale/emotionale si mentale. Ca atare toti au concluzionat ca nimeni nu are un presupus "dusman" inafara sa, ci doar in...mentalul propriu. Firesc deci ca ACUM toti cei constienti sa se focuseze pe rezolvarea CU ADEVARAT a pozitiei mentalului propriu, in slujba si nu impotriva propriei sale evolutii/constientze.
Oricum eu voi face trimitere permanent la Legea Mentalismului, pentru cei mai constienti dintre voi. La ADEVARUL dovedit de fizica cuantica, conform careia o realitate ia nastere in manifestare, prin SIMPLUL ACT AL OBSERVARII sale. Cei cu adevarat MATURI vor sti sa exraga de aici concluzia logica, anume aceea ca esti EXCLUSIVUL AUTOR al "filmului exeperientei tale". Doar GRADUL DE INTEGRITATE/CREDINTA in acest adevar va face...diferenta, in experientele voastre...presupuse.
Am punctat doar cateva idei, pe care e posibil sa le mai adaug, ulterior...meditand putin la subiect. Namaste!

Un comentariu:

  1. esti EXCLUSIVUL AUTOR al "filmului exeperientei tale" include si realitatea colectiva, adica eu experimentez ceea ce manifesta constiinta colectiva?

    RăspundețiȘtergere