Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 octombrie 2011

11.11.11

Dragi prieteni,
ca orice, si acest "eveniment" poate fi o celebrare, o bucurie, o experienta comuna menita sa aduca in manifestare vointa divina -evident din si prin ALEGERILE NOASTRE. Unde ar putea fi divinul mai apropiat noua?
Ca atare acest "portal" va aduce schimbari in experienta de viata atat individuala cat si colectiva, exact in masura in care NOI SI NU ALTUL ne asumam rolul de CREATOR CONSTIENT al propriei REALITATI. Daca cumva il vom astepta conform vechilor tipare, gen para malaiata in gura lui natafleata, el nu va modifica nimic.
Pentru ca, de fapt vorbim si ne dorim manifestarea unor valori atemporale, vesnice, si concentrarea intentiei noastre creatoare asupra unei date din calendarul gregorian nu trebuie vazuta decat ca o oportunitate de a crea o mare densitate de infoenergii intr-o sincronicitate ALEASA CONSTIENT.
Filmuletul ales de pe youtube contine imagini sugestive si frumoase, cat si cateva idei inalte. Nu cuvintele m-au determinat insa sa il aleg.  De aceea nici nu conteaza ca nu e tradus.
Prin aceasta postare incerc sa va duc ATENTIA catre aceasta oportunitate, in speranta ca veti stii sa adaugati intentia creatoare a inimii si/sau supraconstientului care VOI, FIECARE, SUNTETI, prin  vizualizarea a ceea ce voi -aliniat- alegeti ca noi toti sa experimentam. Sunt convins ca, toti cei care STIU deja cine sunt, vor sti la fel de bine sa aduca in manifestare realitati diferite fata de cele experimentate in Kaly yuga, al carei sfarsit a venit.Desigur, intamplator, exact azi primii in posta un document, referitor tot la 11.11.11, vazut in alta perspectiva. Iata-l:

CELE 13 CRANII DE CRISTAL

In turneu in orasul de langa tine !

Material publicat de 1HappyKelly în 26 Octombrie 2011 în Alternative Media & News


Cele 13 Cranii de Cristal vor ajunge în San Francisco , în 11-11-11
Bătrânii Mayaşi, cele 13 Cranii de Crystal şi importanţa Pelenajului lor Ceremonial prin SUA
Cal Garrison, Spirit of Ma’at
  
Am auzit prima dată despre călătoria Craniilor de Cristal,  pe 23 Iulie. În acel momentul nu am fost destul de sigur că vor fi  toate împreună, deoarece erau atât de multe variabile, atât logistice cât şi eterice, care trebuiau să fie luate în considerare. Din acea zi multe lucruri au fost aranjate şi rearanjate.
După mai multe reuniuni, Bărbaţii Hunbatz, Paznicii Maya ai Zilelor şi Preotul Stareţ al Consiliului Mayan Itzai, împreună cu Pedro Pablo Chuc Pech, Preşedintele Consiliului Maya al Bătrânilor, au anunţat planurile lor de a conduce un grup de bătrâni Maya, pe un pelerinaj ceremonial care va fi efectuat cu cele 13 Cranii de Cristal, de la o coastă a Statelor Unite la cealtă. Călătoria va începe în Manhattan pe 27 Octombrie 2011 şi va culmina în Los Angeles, pe 11 Noiembrie 2011.

Pe 11.11.2011, un alt grup de 13 Bătrânii vor ajunge în Los Angeles, plecând in Mayaland pentru a se uni în evenimentul Portalului, ale cătrui tradiţii vor fi evidenţiate prin efectuarea Ceremoniei Maya a Craniului de Cristal. Bătrânii - ale căror tradiţii au fost întotdeauna păstrate în cercul lor interior - au fost instruiţi pentru a efectua toate ceremoniile lor în public, începând din acest mament.
Pentru acest motiv, ceremonia celor 13 Cranii de Cristal, care a fost efectuată cu  26.000 ani în urmă, va fi acum deschisă pentru publicul larg.

Pe ruta de la New York la Los Angeles, Bătrânii se vor opri la punctele specifice de putere, pentru a îndeplini o profeţie, care afirmă că a venit momentul trezirii Spiritului Continentului Nord-American, astfel încât acest continent să poată fi recuperat ca un pământ sacru, în care pot fi semănate seminţele pentru Iluminarea întregii umanităţi.
La fiecare oprire de pe drum, vor avea loc adunări ceremoniale, pentru deschiderea solului şi ridicarea străvechilor energiii, care vor alimenta în Los Angeles, evenimentul Portalului la data de 11.11.2011. Toate aceste întâlniri vor fi deschise pentru toţi cei care se simt chemaţi să participe.
Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu semnificaţia celor 13 Cranii de Cristal, vă spunem că aceste relicve antice conţin informaţii despre istoria planetei noastre şi despre viitorul omenirii.
Sculptate din cristal de cuart pur, şi din alte cristale cum ar fi jadul, Craniile generează un Câmp Energetic care activează conştiinţa umană, într-un mod care extinde percepţiile noastre asupra realităţii.
În cele din urmă aceaste cranii sunt manifestarea Spiritului într-o formă, care acum ajută la transferul frecvenţei magnetice al Mamei Pământ. Când Spiritele din Cranii sunt trezite ceremonios, înţelepciunea antică - cea care a fost păstrată de eoni într-o matrice cristalină - intră în câmpul unificat şi umple conştiinţă colectivă, cu toată cunoaşterea despre tot s-a întâmplat pe planetă în ultimii 26.000 ani, şi poate şi dincolo de aceşti ani.
Dacă capacitatea de înţelegere a minţii voastre este depăsită de preluarea integrală a acestor evenimente, următorul mesaj de la Bărbaţii Hunbatz şi Bătrânii Maya, vă ajută să vedeţi totul în perspectiva corectă:

CATRE TOATE SURORILE NOASTRE SOLARE SI FRAŢII NOSTRI SOLARI

Suntem foarte bucuroşi să vă informăm - pe voi toţi din toată lumea - că în 27 Octombrie 2011, porneşte călătoria noastră în pelerinaj, în care vom lua Craniile Sacre de Cristal. Călătoria începe din Manhattan - New York şi are ca destinaţie Los Angeles, CA, în Statele Unite ale Americii.
De-a lungul acestui drum, noi vom invoca şi implora Marele Spirit Cosmic, să lumineze calea noastră şi drumurile pe care vom umbla şi vom transporta Craniile noastre de Cristal Sacre. Pe această cale, Craniile vor ilumina şi activa toate locurile în care Marele Spirit Cosmic va fi prezent. Astfel, vom vizita locurile sacre ca Marele Şarpe Mound–OH; Templele din Cahokia – IL; Sedona, AZ, precum şi multe alte centre sacre, care vor fi activate prin intermediul acestei rezonanţe cosmice.
TAMUANCHAN (numele original Mayaş pentru SUA) va fi din nou loc sacru, care trebuie să ilumineze întreaga omenire din această lume.
Vă rugăm să ne ajutaţi să facem acest măreţ drum spiritual, astfel încât Craniile de Cristal Sacre, să ne ducă în aceste meleaguri ale iubitului nostru Tamuanchán etern, unde Tatăl nostru - Soarele şi Mama noastră – Pământul, se vor ocupa pentru totdeauna de spiritul nostru sacru.
Fie ca Marele Spirit fi mereu cu voi !
Consiliul Bărbaţilor Hunbatz din Preoţii şi Bătrânii Maya.
Ei spun că "nu există un astfel de lucru ca fiind mult prea bun". Vă vine să credeţi sau nu, există o veste chiar mai bună, care alimentează această poveste.
"În 11:11:11, Craniile de Cristal - Mistere Mondiale, Evennimentul Portalul în Los Angeles", împreună cu toate întrunirile ceremoniale care vor avea loc în timp ce Bătrânii călătoresc de-alungul Statelore Unite, reprezintă doar începutul. Ele sunt o "intrare" într-o serie de evenimente directe (live) fără precedent, care vor aduce secretele veacurilor în atenţia întregii lumi.
După cum se dovedeşte, Unificarea Pământului - organizaţia care este sponsorizată de oamenii  care ne-au dat acţiunile "Live Aidt", "We are the World" şi alte mega-evenimente cu un scop umanitar, a ajuns în spatele lui Men Hunbatz, Pedro Pablo Chuc Pech, şi Consiliului Maya, dorind să ofere un vehicul pentru ca mesajul Bătrânilor să fie extins spre toate colţurile Pământului.
În colaborare cu Cirque de Soleil 1), "Google", NBC, Santana, Elevate Films, şi altele, toate cele de mai sus s-au reunit pentru a sponsoriza o serie de spectacole minunate, care vor duce / transporta seminţele, care foarte  curând vor fi semănate de Ceremoniile Craniilor de Cristal, în inimile şi minţile tuturor umanilor de pe toată planeta.
De-a lungul lui 2012, în 21 Martie - Echinoctiul de Primavară, în 21 Iunie - Solstitiul de Vară şi în   21 Septembrie – Equinocţiul de Toamnă, Cirque de Soleil 1) va prezenta spectacole speciale, cu teme care întruchipează înţelepciunea anticilor, secretele Marii Schimbări a Erelor, precuum şi legătura dintre misterele inimii şi trezirea conştiinţei umane. În inima fiecărui spectacol, va fi dorinţa de a deschide mintea şi inima umanităţii în procesul Ascensiunii, şi către perspectiva unui viitor frumos într-o lume cu totul nouă.
Această serie de spectacole tip blockbuster 2) va culmina cu un al 4-lea mega-eveniment, care va fi transmis în direct, de la Marea Piramidă din Chichen Itza, în timpul Solstiţiului de Iarnă 2012. În acea noapte Cirque de Soleil va prelua întregul complex al Templului Chichen Itza. Piramida Chichen Itza va fi transformată într-o scenă, pe care vor lucra artiştii şi interpreţi de la Cirque de Soleil cu magia lor incredibilă. Carlos Santana, omul care de peste cincizeci de ani, a fost un canal clar pentru Muzica Sferelor, va fi maestrul de ceremonii pentru evenimentul principal. Dacă nu este suficient, Solstitiul de Iarnă va include o ceremonie fără precedent, o Ceremonie Regalia 3) deplină cu Bătrânii Maya.
Da, oameni buni, aşa este corect; Bătrânii vor fi acolo, ei coborând din munţi, pentru a face parte din prezenta acţiune.
În noaptea spectaculosului Solstiţiu de Iarnă 2012, la ora 11:11 pm, exact în momentul când Soarele nostru şi Pământul intră în aliniere cu Centrul Galaxiei, bătrânii şi artiştii Cirque De Soleil vor prezenta o meditaţie ghidată, care va uni peste două miliarde de telespectatori în inimile lor şi va deschide spaţiul pentru ca toată omenirea să îmbrăţişeze Lumina Iubirii Necondiţionate a Femininului Divin.
A venit timpul ridicării "Carantinei". Acest eveniment, precum şi toate ceremoniile şi spectacolele care au codus la aceasta, sunt manifestarea unui vis şi a creşterii conştiinţei, care ne vor ajuta să ne amintim cine suntem cu adevarat şi ne vor ghida să ieşim din întuneric spre Lumină.
Pentru aceia dintre voi care ar dori să participe la oricare dintre aceste evenimente, vă rugăm să consultaţi itinerarul de mai jos şi să contactaţi www.cosmicmysteries.com/journey pentru mai multe informaţii.
Itinerariul
26 Octombrie - Bătrânii ajung în New York.
27 Octombrie - New York,  Ceremonia celor 13 Cranii de Cristal.
28 Octombrie - Plecare din New York spre Mound Serpent, OH.
         29 Octombrie - Ceremonie la Şarpele Mound cu 13 Cranii de Cristal, urmată de o zi de  odihnă.
30 Octombrie - Plecare de la Mound Serpent, către Cahokia, IL.
31 Octombrie - Ceremonia Cahokia cu cele 13 Cranii de Cristal şi zi de odihnă.
01 Noiembrie - Plecare din Cahokia către Hays, KS
02 Noiembrie - Plecare din Hays către Crestone, CO
03 Noiembrie - Ceremonie la Crestone cu cele 13 Cranii Cristal şi zi de odihnă.
04 Noiembrie - Plecare din Crestone către Kaatsi, AZ.
05 Noiembrie - Întâlnire în Kaatsi numai cu indienii Hopi şi Călugării Tibetani, inclusiv Rinpoche.
06 Noiembrie - Bătrânii petrec mai mult timp cu indienii Hopi şi călugării Tibetanii Bhakha Tulku Rinpoche, după care vor pleca la Sedona, AZ.
07 Noiembrie - Ceremonia de la Sedona cu cele 13 Cranii de Cristal, plus un eveniment public.
08 Noiembrie - Bătrânii vor părăsi Sedona şi călători spre Los Angeles.
09 Noiembrie - În Los Angeles va fi o zi de odihnă pentru unii, şi de întoarcere acasă pentru alţii.
10 Noiembrie - Ziua în care ajunge la Los Angeles un alt grup de 13 bătrâni venind din Merida.
11:11:11        - Ceremonia Portalului, cu 13 Bătrâni Maya, cu 13 Cranii de Cristal, la
                        Conferinţa Craniilor de Cristal din Los Angeles.
12 Noiembrie - Conferinţa Craniilor de Crisatal de la Los Angeles, cu 13 Bătrâni Maya şi
                        participantii la prezentul pelerinaj.
13 Noiembrie - Gazda Gabriel Romero, sponsorizează un seminar de o zi, în care Păstrătorul Zilei Maya Bărbatul Hunbatz, va împărtăşi din înţelepciunea sa. Seminarul va avea loc în Duminică 13 Nnoiembrie 2011.

Vă rugăm să nu ezitaţi să distribuiţi această informaţie, pentru oricine care ar putea fi interesat de această oportunitate o data-in-a-viaţă, să audă un Maya real vorbind despre 2012 şi Craniile Sacre de Cristal.
Veţi găsi mai multe informaţii despre "Evenimentul Portal 11-11-11" din Los Angeles şi despre seminarul de o zi cu Men Hunbatz, făcând clic pe Calendarul listat la:
www.cosmicmysteries.com/journey  sau contactaţi cosmicm (pe) cosmicmysteries.com sau Gabriel Romero pe mayangod2013 (at) gmail.com pentru informaţii mai detaliate.
Vă rugăm să evaluaţi această trezire a lumii, folosind stele de mai jos. Evaluări voastre ne vor oferi o mai bună înţelegere a subiectelor care sunt importante pentru cititorii nostri.
De asemenea, dorim să mulţumim tuturor pentru sprijinul lor continuu în trezirea Mondială.
…………….
Am mai adăugat unele informaţii de la James Tyberon, pe care le-am găsit foarte interesante, dar citiţi-le cu discreţie.  
…………………..

1) Cirque du Soleil  este un amestec dramatic de  arta a circului şi distracţia stradală……

 2)  blockbuster -  este un sistem american de promovare, bazat pe închirierea  programe video home şi  jocuri video...
3) Academic Regalia  - sau Codul oficial al Costumelor Academice, al Consiliului American pentru Educaţie

Trad : L.P, 30 Oct.2011


Si pentru ca am prieteni multi, pe care ii iubesc, cadourile nu mai inceteaza. Multumesc Cristy pentru frumoasa poezie oferita ca link acum.


Cine mai doreste si altfel de viziuni, aveti pe linkul urmator una din ele:
http://dl.dropbox.com/u/7117830/11.11.11.doc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu