Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 noiembrie 2011

lamuriri pentru "frecvente acum"

In acest miracol, numit MANIFESTARE, sau MAYA, chiar multe avem inca de inteles. Desigur, vom tot fi ...ajutati.
Fac aceasta postare tocmai in ideea de a ajuta intelegerea complexitatii fenomenelor vibrationale pe care le generam/percepem/traim ca si experienta.
Pe masura ce devenim constienti, realizam ca nu exista lume materiala/obiectiva. Ne-o spun traditiile, o spune Biblia, mai nou si stiinta o confirma, atat ca si concepte cat si ca experimente. Cu toate astea, forta hipnotica a perceptiilor, parca vine mereu sa contrazica ADEVARUL. Doar ca, privit ceva mai profund la ce inseamna Constiinta, vom intelege si accepta.
Orice -pentru a exista in manifestare sau in lumea creata- trebuie sa aiba atasata o informatie. Acea informatie -specifica doar acelei manifestari- excita vibrator exact cu frecventa generata de exact acea informatie, energia din campul de energie universala- sa/i zicem prana.
Dar acea vibratie, ca oricare alta, nu devine cu adevarat manifesta, decat ca urmare a actului perceptiei unei constiinte. Care constiinta, pentru a putea percepe acea vibratie, trebuie la randul ei sa o contina-ca si interval de perceptie anteprogramat. Cand noi am ales experienta in densitatea vibratorie 3D, ne-am preprogramat sa vibram intr-un interval de frecvente corespunzand "jocului", acestui tip de iluzie, cu tot ce presupunea asta.
Acum sa le luam pe rand. Constiinta in sine este un "ceva" care nu poate nici ea face exceptie de la Legile Creatiei, deci si ea este tot un fenomen vibratoriu. Eu as asemui-o cu un hard gol, pentru ca si ea este...emptyness. Desigur are pe ea preprogramat sa rezoneze in domeniul de frecvente al numitei "manifestari". Asta pentru a putea avea experientele iluzorii de tip vibrational 3D. Ceea ce ulterior se va "scrie" ca programe individuale si "personale" va constitui acea particularitate a "punctului persoanl de vedere" din care constiinta respectiva va "privi" viata.
Fiecare "invatare" presupune scrierea in acel hard gol a unui "programel", in baza caruia acea individualitate devenita personalitate va percepe fiecare fenomen in parte.
Dar si "fenomenul", oricare ar fi el, este tot o manifestare vibrationala, cu o frecventa proprie, care il defineste/particularizeaza/separa de restul manifestarilor. Gestiunea acestor "separari" este facuta de mintea individuala, care si ea este, evident, tot un fenomen vibrational.
Creierul, spre deosebire de mintea individuala, este o locatie de memorie, dar si el tot un fenomen vibrational.
Dar fiecare din manifestarile pomenite, frecvente fiind, emit si ele vibratii,de frecventele cele mai diferite, alcatuind un fel de "ciorba" de frecvente si rezonante. Totul deci fiind infoenergie, pentru ca vibratia respectiva este urmare a unei informatii specifice fiecareia.
La toate acestea, pomenite pana aici, adaugati frecevntele emise de "entitati infoenergetice" de mari dimensiuni, cum este Pamantul, Soarele, sistemul solar in ansamblu, galaxia, si orice se mai manifesta la scari si mai mari. Apoi adaugati frecventa Sursei. 
Acum aveti un tablou general despre ce anume inseamna experienta constiintei care voi sunteti, aflata aici, in planul experientei.
Pentru a putea decela cat de cat ceva din acest mare tablou, vehiculul asa numit "fizic" aflat la dispozitia noastra a fost echipat, evident tot in domeniul vibrational, caci materie nu exista, cu anumite "zone" vibrationale definite de noi a fi functii si apoi organe, menite sa faca traducerea vibratiei in aparenta fenomenologie.
Desigur aici pomenim de functiile senzoriale si de organele de simt, care fac ca tot acest dans de vibratii sa aiba o aparenta de "real", "dens", "adevarat"...
ACUM, ceea ce noi toti avem de experimentat, este o marire exponentiala a vibratiei generale, la care toate infoenergiile constituind jocul 3D sunt supuse. Cu alte cuvinte, este ca si cand unui computer alimentat la o frecventa de 50Hz, incepi sa-i maresti frecventa...Se va tot intampla ceva, cu fiecare din componente. Vor aparea probabil distorsiuni de procesare, la un momendat. Si asta ca sa simplific la maxim explicatia unui fenomen cu muuult mai complex. Complexitatea deriva si din numarul infinit de "componente", care toate re-actioneaza dar si inter-actioneaza, cat si din faptul ca ceea ce genereaza procesul de ridicare a frecventei generale nu poate fi cu adevarat "cunoscut/inteles", iar fiecare individualitate, la randul ei un "creator", modifica si ea frecventele, functie de ceea ce percepe/constientizeaza si...poate emite.
Ceea ce eu masor acum, odata la cateva ore, este de fapt rezultanta vibratorie, in procente, a insumarii tuturor acestor cresteri vibrationale, luand ca valoare de referinta vibratia aflata la masuratoarea imediat anterioara. Si daca apare un procent de genul 80 000%, inseamna ca vibratia din acel moment a crescut fata de momentul anterior de, nu mai putin de 800 de ori.
Ideea este ca, desi noi percepem "lumea" prin intermediul celor cinci simturi, calitatea si maturitatea perceptiilor noastre este data de gradul de performanta/evolutie a pinealei. Care, la randul ei, depinde de ce am acumulat in timp si ce am reusit sa dezvoltam prin evolutie constienta, cu ajutorul meditatiei si sexualitatii inalte. Posibil si altor cai, dar mult mai greoaie, cu randament mai slab.
Pineala intervine cu determinare in ceea ce se pot numi "credintele" noastre. Pentru ca perceptia, abia intarita de convingerea "credintei" ca "asa este", devine cu adevarat "operationala". Iar aici intervin si sentimentele/emotiile.
Eu consider ca "credinta" in baza careia ai putea "muta muntii", nu este un instrument care in subconstient trebuie sa se transfere ci dimpotriva, ea trebuie sa functioneze ca un fel de "exaltare mistica" sau "fanatism", adica un nivel de CREDINTA/IN-CREDERE ABSOLUTA.
Nici cel mai mic nivel de indoiala nu are voie sa isi gaseasca acolo locul, pantru a putea FII TOTAL, in propria ta Creatie
In dinamica actuala, din jocul acestor frecvente, ne putem astepta ca parte din perceptii sa se modifice, unele chiar fundamental. "Etichetele" frecventionale ale diferitelor "manifestari" pot si ele sa se schimbe si, unele, pot chiar iesi din sfera vibratiilor percepute de noi. Dupa cum altele pot intra/aparea. Oricum, ma astept ca primele perceptii modificate sa fie in relatie cu propriul vehicul (corp fizic) si cu capabilitatile lui.
Sunt foarte atent la toate semnalele pe care le primesc de la fiecare din voi, si nu sunt putine, si inca ma minunez cat de elastice ne sunt perceptiile, daca asemenea modificari inca nu se percep ca ceva major. Inca majoritatea se situeaza in zona conforturilor sporite sau dimpotriva, la nivel de simtiri.
Multi raporteaza diverse dureri, eventual stari febrile, asemanatoare racelilor. Copiii parca au fost primii afectati. Mai apar racordari mai dese la frecvente specifice astralului si la manifestari corespunzatoare. Se indesesc experientele de sincronicitate. Si creste niveleul de atentie si constienta.
Deocamdata cam atat pot eu remarca. In mod cert insa, abia urmeaza. Succes!


7 comentarii:

  1. Octavian, ceea ce observ la tine este ca ai inceput sa explici lucrurile foarte limpede, probabil ele s-au schematizat si s-au clarificat pe masura ce vibratia creste si ai acces la mai multe informatii. Si noi , datorita claritatii explicatiei , percepem mai bine ceea ce se intampla. Suntem pe urmele tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. E putin ALTFEL de cum ai inteles tu, dar e ok.Ma bucur daca va ajuta, doar asta conteaza cu adevarat.NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceea ce nu înțeleg eu e... de ce e așa închisă culoarea de pe fundal?

    Îmi place să iau o gustare în timp ce citesc, în cameră stau cu lumina stinsă și singura sursă de lumină e monitorul.
    Dat fiind că fundalul e atât de închis la culoare, nu pot face diferența dacă mușc din cățelul de usturoi sau din miezul de nucă și risc să înfulec doi căței de usturoi sau doi de miez de nucă. Patternul e următorul: un cățel de usturoi, un miez de nucă, o mușcă de măr verde.
    Dacă rup patternul pierd frecvența gustului și-mi stric tot feng-shuiul!

    Mă înțelegi?

    RăspundețiȘtergere
  4. feng-shui-ul, chiar si "al tau", nu cred ca recomanda lecturi atat de neinspirate in timp ce a/mesteci usturoi cu nuca si mar verde...posibil sa mearga cu profilul de bloger nepublic?...!

    RăspundețiȘtergere
  5. îmi cer scuze că mi-am exprimat fustrările pe acest blog, a fost ceva instant, inconștient.

    Fustrarea probabil vine din faptul că știu despre ce vorbești și nu mai știu cum să ajung acolo, de fapt, nici n-am știut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Simplu,dragule,doar uia-te adanc in tine. Merge...cu mar verde. NAMASTE!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru A. h. g.
    Cred ca iti trebuie... lumina! :D
    Sau in alta ordine de idei, ori vei renunta la pattern, ori la acest blog, ori vei gasi o solutie sa le combini. In locul tau as aranja usturoiul in stanga, nuca in mijloc si marul verde in dreapta. Asta numai la inceput, pentru ca mancarea nu se asorteaza cu subiectul acestui blog. ;)

    RăspundețiȘtergere