Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 noiembrie 2011

REVOLUTIA IN CONSTIINTA, numita 11.11

Aceasta zi eu o vad/traiesc ca pe o uriasa sarbatoare
pregatita cu multa temeinicie de cateva zeci de ani, de pionierii CONSTIINTEI CONSTIENTE. Ba am putea spune ca este o incununare a muncii tuturor maestrilor, care au condus atat direct cat si subtil (R)evolutia constiintei umane catre acest punct minunat.
In acest ACUM ii regasim la fel de bine si pe Buddha si pe Iisus, si pe Osho sau Krisnamurti, nici unul nu lipseste. Cu atat mai mult cei contemporani, toti uniti in jurul ADEVARULUI numit:
EU SUNT.
Pentru ca, de fapt acesta este punctul de constiinta reprezentat de 11.11.11.
El este re-cunoasterea faptului ca EU SUNT creatorul vietii, as spune mele, doar ca e numai primul pas. Creand constient "viata mea", cocreez constient viata NOASTRA...Deci e mai corect/cuprinzator, CREATORUL VIETII.
Deci in aceasta zi celebram/sarbatorim TREZIREA noastra deplina asupra REALEI RESPONSABILITATI de a fi creatorii-artisti ai vietii noastre, renuntand definitiv la amagirile hipnotice conform carora altii ar fi responsabili de/in vietile noastre.
Acest mod de perceptie a corespuns unui nivel al experientei umane, de acum incheiat prin trecerea la un alt nivel de maturizare, caruia ii corespunde o alta paradigma. Nu poti fi contemporan cu ultimele descoperiri sau teorii fizice si/sau filozofice, care au inteles ca nu exista "obiectiv" ci doar perceptie subiectiva, ca experimentatorul genereaza experienta din care el e PARTE ACTIVA, si sa tot dai vina inafara ta...Acest joc stupid ia acum sfarsit, deoarece a generat multa confuzie, tradusa prin multa limitare si durere perceptuala.
Deci data de 11 o consideram ca pe o oportunitate de a medita profund, in sincronicitate planetara, asupra a ceea ce dorim sa aducem cu totii in manifestare, prin BUCURIA CREATOARE  a inimilor care NOI SUNTEM.
Stim deja ca vom experimenta DOAR ceea ce noi invocam/vedem, deci vom avea grija deosebita sa uitam complet ceea ce nu ne mai dorim, ca experienta, in vietile noastre. Universul nu recunoaste variantele cu "nu", in vizualizari, stim asta deja.
EU SUNT pace, armonie, bucurie, recunostiinta pentru oportunitatea de a ma juca frumos ca si Creator cu drepturi si responsabilitati asumate constient. Acesta e mesajul SIMPLU in jurul caruia noi toti ne vom strange. Pentru detalii subordonate vom avea tot timpul.
Este foarte util sa "vedeti" toate inimile incarnate acum, traind aceasta stare de BUCURIE A CONSTIENTEI CONSTIINTEI. Sa va alaturati, indiferent ce "faceti" in acea zi, acestei unice batai de inima planetare: EU SUNT PACE, ARMONIE, BUCURIE, RECUNOSTIINTA.
Si, daca puteti, alaturati-va si in meditatii, pe aceasta stare. Oricum veti participa la o sincronicitate, deoarece toate fiintele constiente vor medita mult in aceasta zi. Toti pe aceleasi valori. Oricand o puteti face, va fi contributia voastra energetica la aducerea in experinta a acestor valori universale.
Daca veti cauta, este absolut plin netul de invitatii, in toate limbile pamantului, cu aceasta oportunitate la a ne alatura. La Harman se va medita aproape permanent in zilele de 10, 11 si 12 si va asigur ca asa va fi oriunde exista un grup coerent. Deci alaturati-va! Sunteti asteptati cu iubire, toti si fiecare. EU SUNT-ul care TU ESTI conteaza enorm, este o insumare a infoenergiilor noastre CREATOARE constiente. VOM TRAI exact ceea ce NOI VOM CREA !
NAMASTE!
Daca cineva doreste sa mediteze pe o muzica creata special pentru acest eveniment, o poate face de pe linkul urmator:
mp3 pt meditatie

18 comentarii:

  1. Data de 11 11 11 este o data ca oricare alta. Calendarul gregorian sau iulian sunt conventii umane ... data 11 - 11 - 11 nu are nici o legatura cu nici o lege universala sau cosmica sau cu vre-o lege divina, vreo scriptura, ci doar cu mintea omului. La fel si in cazul calendarelor evreiesc, islamic sau egiptean. Sunt niste numere si atat. Ca exista o valoare numerologica a numarului 11 asta este posibil si este o alta poveste, dar asta nu are legatura cu o data din calendar. Fiecare calendar e o conventie umana.
    O initiativa la meditatie este inotdeauna binevenita, dar asociata cu astfel de idei aberante, ca se trezeste nu stiu cine brusc, la nu stiu ce data, dau un aer fanatico new ageist respingator.
    Aveam senzatia ca esti mai rational Octavian, si nu o dai in balarii ca majoritatea bloggerilor new ageisti, cu acest limbaj de lemn specific.
    Nu stiu cine crezi tu ca se trezeste. Se pare ca traim in lumi diferite. Din turnul tau de fildes de la Harman lucrurile par probabil mai roz.
    Te pricepi la ambalat rahaturi in poleiala stralucitoare cu parfum stiintific! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa agresivitate in comentariul tau FreeYour Mind!!! Legat de trezire... toti o vor face mai devreme sau mai tarziu, fiecare in ritmul lui (chiar si eoni - la urma urmei ce e timpul pentru o entitate eterna)... eu te rog sa te intorci mai mult inspre "eu"-ul tau si sa vezi ce poti face tu pentru tine si implicit pentru ceilalti. Ceea ce pot spune clar este ca intretinand agresivitatea (polaritatea) nu te ajuti nici pe tine si nici pe ceilalti. In loc sa judeci si sa critici incearca sa fii constructiv. Nu ducem lipsa de adormiti distructivi, multumim frumos. Ajuta si tu cum poti si lasa-i si pe ceilalti care fac ceva (cum e Octavian "din turnul lui de fildes")sa se manifeste. Orice plus (mai mare sau mai mic) ne ajuta sa ne ridicam vibrational ca un tot ce suntem. Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doi incarca , trei descarca ... cam asta e plusul ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca asa e cum spui tu. Nu am de unde sa stiu pentru ca nu sunt "sus" ca sa vad "the big picture". Dar presupun ca si tu ai auzit de notiunea de masa critica. Prin urmare, atata timp cat masa celor care se trezesc este din ce in ce mai mare (nu trebuie sa fie majoritara) este bine. De aceea am spus ca fiecare conteaza prin aportul sau. Unul singur poate fi cel care a inclinat definitiv balanta, care prin +1 al sau a ajutat la atingerea masei critice. Poti fi chiar tu (dar trebuie sa vrei si sa muncesti pentru asta - nu e usor sa te mentii pe linia de plutire). Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  5. De acord cu ce spui. La modul general asa e.
    Insa articole ca cel de azi, ma indoiesc ca sunt surse de trezire. Dimpotriva ...
    Respect multe din cele spuse de Octavian pe acest blog, insa in ultima vreme o cam da in balarii new age cu parfum stiintific.
    In fine, fiecare e liber sa puna botul la ce vrea.
    Pe mine personal astfel de mesaje ma ingretoseaza si personal ma consider open mind catre spiritualitate si tot ceeace tine de o viziune alternativa. Pe blogul IESIREA DIN MATRIX mi-am exprimat viziunea. Daca mie imi repugna astfel de limbaj, ce sa mai zic de altii.
    Cu intentie buna va aducem aceasta critica. Am tras doar un semnal de alarma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca odata agresiv! :) Dar hai sa facem un pic analiza pe text. Cred sincer ca tu ai interpretat mesajul lui Octavian "orbit" fiind de repulsia pe care tu singur ai recunoscut ca o "experimentezi" fata de anumite mesaje. Nu a zis nimeni ca pe 11.11.11 se trezeste neaparat "nu stiu cine" - de trezit se pot trezi oamenii in orice secunda sau nanosecunda. Da, asa e, poate nu e nimic deosebit legat de aceasta data (nu sunt atotstiutoare). Dar daca te uiti un pic la ce spune chiar si fizica quantica, simplul fapt ca in jurul acestei date se vor "alinia" foarte multe constiinte pe tot globul, s-ar putea sa produca un fenomen, chiar si in material (daca se va atinge o anumita intensitate). Da, sunt de acord ca putea sa fie 15.07.2010 sau 13.09.2014 dar pana la urma o data a fost stabilita asa cum a zis Octavian "ca o celebrare" si de ce sa nu recunosti, e poetic, e frumos, e simbolic asa cum au fost si celelalte de pana acum. Vom mai avea doar una 12.12.12. Dupa care gata, s-a terminat cu poezia. :) Iar legat de ultimele tale cuvinte, sa stii ca e prima oara cand postez pe acest blog. Desi il urmaresc, nu am reactionat niciodata pana acum, dar agresivitatea limbajului si mesajului m-a "activat". Agresivitatea e una din slabiciunile ego-ului meu si poate de aceea am "reactionat". Ceea ce vreau eu sa subliniez este ca poti fi critic si sa tragi semnale de alarma si fara sa utilizezi un limbaj agresiv si distructiv. Felul "cum" transmiti mesajul poate potenta sau distruge informatia in sine. Free Your Mind - da, fii deschis la nou si fii selectiv dar nu judeca. Judecata o poate face doar cineva care e destul de sus sa vada "the big picture", iar pana acolo, fiecare e pe drumul sau si nu cred ca poate cineva de la nivelul asta sa blameze un drum sau altul. In the end.... toate drumurile merg la Roma.... intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu... liberul arbitru, remember? Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  7. Octavian a spus, citez: "Deci in aceasta zi celebram/sarbatorim TREZIREA noastra deplina asupra REALEI RESPONSABILITATI de a fi creatorii-artisti ai vietii noastre, renuntand definitiv la amagirile hipnotice conform carora altii ar fi responsabili de/in vietile noastre." Eu am intrebat la a cui trezire se refera? Cand spune "noastra" la cine se refera?
    Mi-am argumentat critica. Daca ti se pare agresiva si distructiva e parerea ta. De obicei critica deranjeaza, iar adevarul doare. Oare din cauza ca sunt agresive?

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevarul, aici in aceasta "experienta", este un concept relativ. Este o alta expresie a polaritatii si este subiectiv. Am citit din nou primul post dar nu am vazut nici o intrebare. Au fost doar afirmatii. Inca odata, nu critica si nici adevarul deranjeaza ci modul cum sunt prezentate. Iar in ceea ce priveste ultima intrebare, din fericire pentru noi toti, marii maestrii nu au fost de parere ca adevarul si critica sunt agresive by nature si trebuie prezentate ca atare, pentru ca trebuie sa doara ca sa fie "invatate". Tocmai pentru ca nu au aplicat aceasta metoda invataturile lor au dainuit. Eu presupun ca tu nu ai copii, altfel ti-ai da seama ca un asemenea tip de abordare nu va invata nimic pe nimeni si nu are alte urmari decat respingerea continutului mesajului din cauza formei sale. Noi suntem copii, noi invatam, cu pasi marunti sau mai mari, fiecare pe CALEA sa. Ceea ce este clar insa, in aceasta manifestare a polaritatii, agresivitatea va da nastere doar la agresivitate, violenta la violenta, intoleranta la intoleranta, etc. Unii ar spune ca nu forma este importanta ci continutul, dar, din pacate, inca activam intr-o lume a formelor. Iar cuvintele sunt niste forme energetice foarte puternice si este pacat sa le folosim impotriva semenilor si nu in folosul lor. Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ankh, eu ma adresasem lui Octavian. Esti avocatul lui?

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga prietene, eu nu stiu ca eu sa ma fi erijat vreodata in altceva decat admirator al ceea ce tu ai intreprins pe acel portal, si chiar si asta am facut-o in particular. Nu am discutat nici despre cum energia se indreapta exact acolo unde noi ne ducem atentia si aici ii dau dreptate Maicii Tereza care incerca sa ne spuna sa nu fim contra razboiului ci pentru pace. Pentru ca STIA ceea ce fizica cuantica acum ne invata: prin observare aduci in manifestare.
    Apoi STIU BINE si am si spus limpede intr-o postare anterioara, ce se creeza constient la acel reper. Nu e nimic dogmatic sau aiurea in ce ai citit aici. Cu doar doua postari inainte ai fi putut citi: "Pentru ca, de fapt vorbim si ne dorim manifestarea unor valori atemporale, vesnice, si concentrarea intentiei noastre creatoare asupra unei date din calendarul gregorian nu trebuie vazuta decat ca o oportunitate de a crea o mare densitate de infoenergii intr-o sincronicitate ALEASA CONSTIENT."
    NAMASTE, drag prieten, de aici din ce denumesti tu malitios turn de fildes...

    RăspundețiȘtergere
  11. Recunosc ca nu am citit toate postarile tale, insa acesta mi-a sarit in ochi rasfoind blogrollul.
    Crezi ce doresti despre articolul conceput de tine. Eu iti spun doar ce ar putea sa irite pe unii, printre care ma numar si eu si altii.
    Nu m-as fi bagat in seama sa fac comentarii daca nu as fi avut pretentia ca esti un om cu o minte mai rationala si mai stiintifica , dupa cum ai dovedit in multe dintre articolele tale si daca nu as fi avut speranta ca ma vei vedea poate, ca pe o oglinda, mai de incredere, care spune ceva despre tine. Poti sa ma asculti sau nu. E treaba ta. E ok, ca alegeti constient acea data, pentru meditatie, dar asta nu inseamna ca se vor trezi oamenii brusc si dintr-odata atunci.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce treaba are Buddha cu aberatiile din acest articol.

    Bravo Free your mind, bune comentarii, foarte bine punctat.

    Apropo domnul autor ,ca nu ma intereseaza numele, credeti si dumneavoastra in aberatiile gen mesaje intergalactice, inuaki oaki oaki, tobias, shaumbra, crimson circle, ramtha si alte mii de aberatii new age cum spunea si Free your mind?
    De curiozitate.
    Nu pot intelege cum un cititor de Isus, Buddha, Osho, Krishnamurti poate sa publice asa ceva.
    Ati citit la respectivii asa ceva vreodata?
    Au spus vreodata Osho si Krishnamurti despre aberatii precum 2012 si toate de genul new age mentionate mai sus?
    E rusinos sa le pomeniti numele in asa ceva.
    Nu va chinuiti sa imi raspundeti, nu ma intereseaza raspunsul dumneavoastra.
    Apropo in afara de practica spirituala am terminat si o facultate de filosofie asa ca sa stiti ca nu ma puteti prosti. Chiar nu va chinuiti sa raspundeti si sfatul meu e sa reveniti la practicile si ideile spirituale din Isus, Buddha, Osho si Krishnamurti
    Apropo nu ati spus care Jiddu sau UG?

    Va urez succes deplin in procesul de revenire la adevaratele valori.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest blog nu a fost creeat ca prilej de disputa. Cata vreme eu sunt gazda, de bun simt ar fi sa nu il transformati in teren de ping-pong. Desigur eu pot modera postarile sau le pot si suspenda, dar ca orice CREATIE se bazeaza pe REZONANTA. Nu rezonati cu punctul meu de vedere, nu cred ca este cazul, in calitate de OASPETI, SA VA SIMTITI DATORI SA INTRATI CU CIZMELE. Este ceva... elementar-zic eu.
    Acest "domn autor al carui nume nu te intereseaza", mai intai si-a facut "temele" in plan, are si cinci brevete omologate si comunicari stiintifice la simpozioane internationale si abia apoi a inteles ca...nu stie nimic. Ceea ce...iti doreste si tie!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bine Maestre. Data viitoare nu o sa mai fac nici o critica la tine acasa ! Dar nici aprecieri, ca nu mai calc pe aici ... bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pana sa ajungem la Constiinta Universala,ne exprimam acest.."Eu Sint" intr-o maniera individuala,impletita cu orgoliu si vanitate,caracteristice Fiintei.Constiinta Individuala imi da tot dreptul sa cred ca am dreptate,tocmai pt ca primul care valideaza informatia,sunt eu.Stii tu ce stiu eu?...Nu!
    Si atunci..de ce ne luptam sa ne impunem punctul de vedere? Poate din motivul ca nici noi nu suntem siguri de ceea ce spunem,,,de ceea ce stim. Si incercam sa-l supunem validarii. APROBATI-MA!! in felul asta dorm linistit ca am gasit explicatia..ca am dreptate!! Evrika!. Oare nu e si asta aceiasi comoditate pe care o gasim la persoanele asa zise,"ignorante"? (cei care dorm in fata televizorului)
    Ideea e ca n-am avea motiv sa ne jignim orgoliul daca n-am fii orgoliosi peste masura...Ia Treziti-va!!
    (si acum v-am lovit eu acolo...da ce..? io ma cred mai treaz?? :)) )

    Venisem aici cu o nelamurire despre lumea asta noua care sta sa vina,dar imi dau seama ca noi toti nu facem altceva decat sa speculam,deci nu va mai intreb :),Dar ar fi ceva de spus despre lumea asta "veche".Cu ea cum ramane?
    Mi se pare nustiucum,ca iese Icke pe scena si ne spune ca suntem liberi,ca totul e o iluzie,ca suntem prinsi aici de catre "ei" ca putem pleca oricand dorim.Ok,lumea e o iluzie,o paradigma,dar de ce ne aflam aici?acum? Doar ca sa avem de unde evada?
    Conform Karmei avem motive serioase sa fim aici si acum,iar karma nu e o pedeapsa,ne ajuta sa ne insusim acele calitati absolut necesare pt nivelul urmator.Nu poti juca hochei daca..de ex nu stii sa patinezi :)
    Si apoi,societatea asta noi am cladit-o,caramida cu caramida,pana a iesit o piramida:P.Chiar asa sa ne credem musafiri la noi acasa ? Lasam dezordine si plecam in vacanta in Galaxia Pace,Planeta Iubire.
    Cine merita vacanta sa mearga si sa puna berea la rece,daca chiar se organizeaza un astfel de eveniment,ca voi ajunge si eu.

    Parerea mea e ca trebuie sa ne trezim aici si acum.Avem solutii pt actuala societate.Avem oameni capabili care vor gasi si altele.Ce ne lipseste?

    Cam asa vad eu Realitatea..cam asta-i Adevarul

    Era bancu ala...ce sta dupa usa,si cand intri NU iti da un sut in fund?
    Raspuns: Masina Romaneasca De Dat Suturi in Fund :))



    Noapte buna la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  16. Destul de corecta -cu unele neintelegeri- postarea. Pentru ca nu fiinta ci personalitatea e cea deformata, si "lumea reala cea aparenta" nu e chiar atat de reala pe cat pare.

    RăspundețiȘtergere
  17. Probabil m-am exprimat gresit,asta pt ca nu am ideile clare cand vine vorba de Spirit,Fiinta,Ego..Am asociat Fiinta cu orgoliul si mandria,gandindu-ma la semnificatia Soarelui in Astrologie.
    Daca sunt laudaros si orgolios inseamna ca aceste caracteristici fac parte din felul meu de a fi,din compozitia mea..,negandu-le,imi neg o parte din mine.Inconstient,suntem orgoliosi de noi,sau ar trebui sa fim,suntem mandrii... acea bucurie a vietii,ca existam.Dezechilibul apare atunci cand observi ca stii mai multe ca altii,ca te afli pe o treapta superioara a cunoasterii,fata de altii,si atunci avem tendinta de a ne arata superioritatea si a ne lauda si apara pozitia,ducand orgoliul,mandria.. la extreme.Se poate merge si in cealalta extrema si atunci apare neincrederea in sine,rusinea,dorinta de a deveni invizibili :).
    "In locul unei persoane pline de sine,prefer o persoana plina de sine" cum spunea Flavio Oreglio

    Cat despre realitate...ne aflam la granita dintre ceea ce stim si ceea ce nu stim adica trecut/viitor.Ceea ce credem acum,in viitor nu se stie daca mai e valabil,asa ca realitatea ramane o chestiune de moment,de prezent.Lungind filozofia,spun ca e o realitate faptul ca nu cunoastem Realitatea.

    Noi,acum,ne simtim indignati de faptul ca ni se ascunde..adevarul,de faptul ca nu stim,iar ceea ce nu stim genereaza nesiguranta,teama (mai ales pe un fond conspirativ ca cel actual).Cand vom intelege ca ceea ce ne sperie in prezent,se va dovedi fals candva,atunci vom transforma frica zilei de maine in bucuria de a trai fara griji.Yin-Yang

    ..ma doare capul..:P

    RăspundețiȘtergere
  18. sa nu ma luati in nume de rau daca reinventez roata,spunand vorbe deja vorbite :)

    RăspundețiȘtergere