Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 decembrie 2011

Dragilor, a inceput o ascensiune mai...larga

"Vestile mari" le dau cu multa prudenta de obicei si nici acum nu fac exceptie- desi ar putea parea.
Desi CONDITIILE PENTRU ASCENSIUNE sunt de mult timp cultivate, desi au fost si scrise texte conform carora ascensiunea propriuzisa s-ar fi facut deja de unele individualitati, conform cu algoritmul cu care eu lucrez, nu se verifica.
Cresterile de frecventa totusi au presat permanent si fenomenul chiar a inceput, in urma cu cateva zile, eu constatandu-l manifest la o individualitate care, datorita faptului ca a ales sa se hraneasca doar pranic sau cu "lumina", obtinuse o frecventa de vibratie de aproximativ sapte ori mai ridicata decat a mea. Ca atare frecventa de vibratie a corpurilor a parasit la un momendat banda 3D, si era preponderent in banda 4D si 5D partial. Trecerea nu a fost chiar blanda, deoarece anumite "teme nefacute " integral, aveau sa incetineasca procesul si sa semnaleze prin dureri ce anume trebuie acceptat, inglobat prin constientizare. Datorita capacitatii de a prelucra date foarte corect si a faptului ca -in vederea hranirii pe aceasta cale- avea redus la zero atat corpul emotional cat si mentalul inferior, chiar a avut capacitatea de a rezolva rapid in constiinta problemele semnalate de corp, si astfel deplasarea catre frecvente mai ridicate a avut loc. A urmat parasirea frecventelor 4D si trecerea nu numai integral in 5D dar foarte accelerat a aparut deplasarea catre 6D.
Intre timp, o alta individualitate evoluata pe drumul constientei a urmat un drum similar, parasind rand pe rand frecventele 3 si 4 D.
La momentul la care scriu si ea se afla in tranzit intre 5D, unde mai are 26% din structuri si 6 D unde deja este cu 70% din ele.
Tot la momentul la care scriu, prima deja e in tranzit, cu toate structurile corpului "fizic", intre frecventele benzii 8D, unde mai are 20% si 9D, unde deja este cu 75% din structuri, restul deja mergand mai sus.
In acelasi timp, din diferite puncte, alte individualitati constiente semnaleaza manifestari caracteristice, si se dovedeste ca fie au parasit total vibratia 3D si deja ascensioneaza, fie mai au cateva procente doar in frecventa benzii 3D. Acest din urma caz inca este cel mai frecvent, dar la unii se observa un fenomen si mai interesant, se gasesc cu parte din structuri in mai multe benzi. Chiar cand scriu, a mai intrat o prietena, care si ea a ascensionat deja semnificativ. Se gaseste intre 4 si 5 D.
Ca observatii generale, totul apare ca senzatie de instabilitate, ameteala, pot aparea dureri pe axul energetic al corpului, semnaland neantelegeri/neacceptari in constiinta a unor fenomene ce intra in zona de cuprindere a chakrei respective. Trebuie URGENT constientizata si incumbata in constiinta, altfel veti avea dureri mari. Practic ACUM-ul nu va mai ofera iluzia ca aveti de ales ceva inafara ADEVARULUI LEGII.
Contrar imaginii despre ASCENSIUNE, pe care toti o aveam, se pare ca destinatia -cel putin pentru entitatile provenind din dimensiuni inalte- nu este nicidecum 5D. Am toate motivele sa cred ca fiecare isi va duce corpul "fizic" impreuna cu structurile aferente, in vibratia dimensiunii din care provine. Inca pot spera ca se vor opri
la acel nivel. Cel mult o frecventa "mai sus", caci daca nici asta nu se va verifica, aspectul "experientei" ulterioare se va complica...cuantic.
VA DORESC SUCCES si TOTALA INCREDERE IN VOI INSIVA.
O adaugire ca observatie de ultim moment ar fi ca, odata parasite frecventele mai dense, 3, 4, 5, viteza de deplasare catre "acasa" devine foarte mare. Deja prima entitate de care vorbeam a ajuns, este 100% in frecventa familiara ei, cer 10.
Ca o "completare", demonstrand ca lucrurile evolueaza si in constiinta colectiva, prietenul Cristian Muresan imi semnaleaza aparitia unei comunitati virtuale  internationale, din care el face parte si care are menirea de a schimba in paradigma de gandire a omenirii. Lipesc aici mesajul lui, cu link cu tot.

Cristian Muresanu : Buna Octav, iti scriu mai rar deoarece consider ca e util atunci cind chiar exista ceva interesant de semnalat ce ar putea avea anumite implicatii pe o scara mai mare si cred ca dialogurile la care am inceput sa particip de citeva zile pe website-ul http://www.researchgate.net/topic/Cancer_Biology/post/Can_Meditation_combat_onset_of_malignancy al oamenilor de stiinta de pretutindeni are in acest link o particularitate ce merita atentia. Oameni de stiinta foarte bine antrenati in stiinta academica, din India, discuta in stilul in care mi-am abordat propriile experiente in cartea mea si au fost incintati de faptul ca am inceput sa ne descoperim reciproc unii pe altii... Poate tragi o privire pe acel link. Daca aceste lucruri vor intra in lumea academica din India atunci ele vor fi prezente in
Cristian Muresanu : scurt timp peste tot, deoarece exista o nomenclatura specifica astfel incit stiinta sa fie prezentata in acelasi fel de limbaj, indiferent de tara in care se studiaza, pentru a putea echivala pregatirile adica biologul din Romania, cu cel din Anglia, India sau SUA stie si face acelasi lucru si se intelege exact cu oricare alti biologi
Cristian Muresanu: Si e logic sa fie asa deoarece ar fi ciudat ca matematica de exemplu predata in China sa fie alta decit cea din Italia sau din Norvegia sau oriunde... asa ca mi-am dat seama ca dialogul pe care noi il transpunem acolo poate avea anumite influente decisive asupra modului in care vor fi privite stiintele vietii... dar nu zic hop pina ce n-am sarit, adica, asa cum fac eu intotdeauna, mai intii astept rezulttele si pe urma incep sa vorbesc despre ele... deocamdata acestea ar putea fi niste ... semne bune
o_tiganus : bafta, dragule, mai ales ca se suprapune cu o ascensionare in masa, care taman a inceput
Cristian Muresanu : de aceea m-am si gindit sa iti relatez...
o_tiganus : zilele aste primii si tot se ascensioneaza
o_tiganus : voi face azi o postare despre asta
Cristian Muresanu : excelent... poti pune si link-ul deoarece discutiile se reactualizeaza zilnic
o_tiganus : vad ce e acolo,nu stiu daca bate
o_tiganus : dar cu bucurie DACA rezneaza
Cristian Muresanu : limbajul e... combinat , contine si traditie dar e bine dezvoltata... nu se folosesc f multi termeni din yoga dar se vorbste totusi clar
o_tiganus : in  engleza banuiesc...
Cristian Muresanu : da
o_tiganus : am sa vad atent ce e acolo
Cristian Muresanu : ok


Desigur nu este singura manifestare care anunta o schimbare, si aici mai gasiti una:

22 de comentarii:

  1. Va multumesc, tie si prietenilor tai pentru toata munca pe care o faceti, multumesc pentru tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu chiar iti multumesc din suflet...avertismentul tau de ieri a venit la fix, m-a facut atat de cuminte, ca azi as putea spune ca este ziua increderii si bucuriei...asa am resimtit-o eu:)...cu mult drag Tavi...va doresc fiecaruia iubirea care sa va umple neregularitatile:)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu iti multumesc mult OCTAVIAN....pot sa-ti spun ca-mi luminezi clipele????? si tuturor va transmit multa iubire......simt multa liniste,bucurie si iubire in aceste clipe.:))))))))))NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  4. Octavian, te rog spune-ne daca poti mai multe despre cei care au reusit ascensiunea, cum sunt , ce simt ACUM, cum gandesc, cum se comporta, cum este ACASA...
    Astazi mergand pe strada la obisnuitele alergari de seara , am simtit ca plutesc , ca nu mai ating pamantul. Totul este Ok. Multumesc . Namaste

    RăspundețiȘtergere
  5. dimensiunea 3d e formata din inaltime latime si lungime,poti calatorii si vedea doar in forma liniara,in 4 d se presupune doar ca ar fi cele 3 elemente plus timpul .in dim 4 am putea" vedea "dupa coltz" sau alte chestii ce tzine de timp-spatiu ,probabil ne-am putea deplasa instantaneu atat in timp cat si in spatiu si alte chestii de domeniul sf.Matale vorbesti aici de dimensiuni ----5-6 ,pana la 9, mintea mea nu isi poate imagina ce poate face o fiinta in din 4 ,asa de complexa e, o dimensiune care cuprinde doar 4 elemete ,lungimea ;inaltime si latime si timp .stiinta spune ca timpul face parte dimn dim 3 dar e gresit ,din moment ce nu il poti controla face parte din alta/in fine, intentia comentariului a fost sa imi spui matale ,mie si cine o mai vrea sa stie, ce elemete cuprinde din 5 ,sau din 6 sau...din 9 si care ar fi caracteristitile acelor dimensiuni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dimensiunile la care eu fac referire aici nu sunt cele la care "matale" te referi. Sunt dimensiuni diferentiate doar ca frecventa si nu au nimic comun cu geometria.
    Ca raspuns la intrebarea pusa de Maria, inca fiecare decanteaza si se stabilizeaza in respectivele vibratii, unde desigur multe a-par a fi oarecum modificate. In special stabilizarea ia acum multa atentie si energie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara! E fascinant tot ceea ce gasesc aici. Multumesc!
    In ultimul timp resimt tot mai tare o dorinta de izolare, daca privesc retrospectiv ultimii 2 ani cam asa au fost..Dintotdeauna, am avut o oarecare senzatie de "inadaptare"..dar acum, sunt atat de putini oamenii cu care imi doresc sa intru in contact incat am ajuns sa ma intreb daca am vreo problema..
    Pentru cateva momente, nu pot sa estimez cu exactitate durata, nu am avut control asupra corpului meu..vroiam sa ma misc insa eram parca paralizata..si vedeam niste imagini ca la film, se desfasurau rapid si din pacate n-am retinut decat: floare-crin, cruce, un animal..cred..

    In vis, am intalnit niste "fiinte" foarte inalte..avand chip de om, deghizati in preoti..era o lupta intre ei si adevaratii preoti. Eu m-am refugiat intr-o Biserica, am vizualizat o cheie cu care am intrat acolo si eram in siguranta.
    Sper ca nu v-am plictisit :)

    O seara frumoasa! Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu aseara DANA inainte de culcare am vazut spatiul din camera unde dorm plin de tot felul de unde stralucitoare si am avut senzatia ca si cum s-ar suprapune un alt fel de spatiu peste spatiul gol....nu am dat importanta...(eu de mult timp vad in aer un fel de fotoni care zici ca sunt o ploaie si cateodata si multe stelute numai ca acum am vazut ceva mai legat fara sa fac nici un efort sa ma uit)ti-am zis asta pentru ca si tu ai avut o experienta asemanatoare....te imbratisez...NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  9. Da ,tocmai mi-a explicat cineva ca nu e vorba de dimensiuni fizice ca spatiu.Practic actionam in 3 d ..cu exeptia unora care sunt "cu un picior" in alta dim si mai fac cate o levitatie, telekinezie ,telepatie sau ..teleporteaza portofele .Mi-a explicat doamna ca e vorba despre..... nu prea am inteles despre ce .si e prea mult sa scriu ce mi-a zis tanti ,dar orcum, tu sti despre ce e vorba.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragelor, majoritatea acum traversati frecventa astralului, unde in mod firesc apar fenomene vizuale. Fotonii de care Laura povesteste este exact Prana, in miscarea ei browniana(haotica).Astralul este si lumea viselor, si a entitatilor fara trup, deci totul e ...firesc. Veti depasi curand si asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt multe moduri în care poţi să afli dacă eşti la frecvenţa specifică dimensiunilor superioare sau nu. se poate măsura cu ansa, se pot observa fenomene carcateristice diferitelor zone de vibraţie, dar cel mai important e să păstrăzi acea frecvenţă. pentru că atunci când meditezi profund sau faci vindecări eşti cu siguranţă în frecvenţe superioare.
    există totuşi nişte diferenţe între realitatea percepută în dimensiunea 3 şi de exemplu 4. spaţiul nu primeşte încă o dimensiune, din contră, devine din punct de vedere al percepţiei mai rarefiat, dar în acelaşi timp mai plin de informaţie. e vorba de ceea ce trăieşti, de sincronicităţi, de cum se formează şi se materializează dorin,ele etc. practic treci la un nivel superior de conştiinţă. până în dimensiunile în care materia nu mai poate exista în forma pe care noi o percepem, deşi ea încă ,anifestă unele particularităţi structurale şi până irumpem de sub ţesătura spaţiu-timp mai avem puţintel de integrat.
    şi de acolo tot mai sus, către infint.

    ps: există o matematică neştiută şi în mişcarea pranei pentru că e emisia iubirii unor entităţi din cerurile de sus, hrănind practic fiziculm pentru menţinere structurală, pentru dezvoltare, pentru viaţă. totul parte din firescul şi naturalul tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Laura, acele puncte luminoase care se misca haotic le vad si eu. Sunt atat de frumoase!

    Multumesc, Octavian! Va imbratisez cu drag, pe toti! Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pentru tot ce mi-ai zis ieri.Ai dreptate, ma simt cu totul altfel. Ieri a fost o zi mai speciala pentru mine si de aceea te-am cautat. Stiam ca trebuie sa-mi spui ceva important pentru mine. Pot masura si singura, dar uneori ansa poate fi influientata de gandurile si energia celui care o foloseste, asa ca aveam nevoie de o confirmare. NAMASTE!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc mult Octav, si ca sa fac o precizare de ultima ora, ceea ce a mai aparut pe acel link de discutii este o afirmatie interesanta venita din partea celui care a initiat de fapt dialogul si anume Anirudh Kumar Satsangi de la Dayalbagh Educational Institute (Deemed University), Dayalbagh, Agra, India · Director's Office Psychoanalysis care are numeroase titluri si masterate B.Sc. (Bio group), M.A. (Psychology), B.Ed., adv. Dip in Management, nici nu stiu ce inseamna multe din ele dar afirmatia lui e urmatoarea:
    “I would like to add that Practice of Meditation and Yoga should also be part of our lifestyle for physical, mental, emotional and spiritual well-being.” Tradus ar insemna ceva de genul :
    “As dori sa adaug faptul ca Practica Meditatiei si a Yoga ar trebui sa fie parte a stilului nostru de viata pentru binele fiintei noastre dpv fizic, emotional, mental si spiritual.
    Mai rar se poate intilni ceva de genul acesta venind din lumea academica. Nu e nevoie sa adaug faptul ca totusi per ansamblu, website-ul researchgate nu prea are tangente cu partea spirituala, mai putin aceasta portiune, deschisa prin topicul de la acest link.

    RăspundețiȘtergere
  15. sper ca si biologia sa ajunga din urma fizica cuantica care deja a explicat multe si toate ramurile stiintei in general sa ajunga la aceleasi concluzii...s-ar produce astfel si unificarea cunoasterii:)))))))))))OCTAVIAN,sa ne mai spui cum se simt cei ce au reusit ascensiunea si cum trebuie sa ne comportam noi acum...........NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  16. foarte emotionant discursul..extraordinar..bravo lor....sper sa ia amploare in toata lumea....mi-a placut mult cand a spus despre o lume a pacii si a abundentei pentru toti in care toti sa fim UNUL:)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  17. hei, hei, a inceput deci... de cand asteptam...
    ma simt mult mai linistit Acum.

    RăspundețiȘtergere
  18. Da, dragilor, fenomenul este deja pornit, azi au fost zeci de care eu stiu ca au parasit cu toate structurile frecventa 3D. Procesul continua, cu o viteza greu de imaginat, si frecventele crescute il catalizeaza. Toti cei inaltati deja acum se recentreaza in stabilitatea lor din dimensiunea unde au ajuns. Toti sunt ok. NAMASTE!

    RăspundețiȘtergere
  19. Iată încă o părere avizată din partea unui medicului veterinar Naresh Kumar Sood, cu specializare în patologie, imunochimie şi biologie.

    There is a sound medical basis for the role of meditation and/ or physical exercise in preventing cancerogenesis and in circumventing pain due to cancer or at least in palliative cancer care. It is well established that there is a branch of medicine called psychoneuroimmunology, which bridges complex behavioral, neurotransmission, neuroendocrine and immunologic pathways.Psychotropic factors produced during and after meditation may influence the cytokines, chemokines and adhesion molecules that modulate immune function by upbolstering innate immune responses such as natural killer cells and augmenting DNA repair and/or apoptosis. In addition, endorphins released during meditation may also help in up swinging the moods of cancer patients.

    Există şi fundamente medicale cu privire la rolul meditaţiei şi/sau exerciţiilor fizice în prevenirea cancerogenezei şi a durerilor circumvente datorate cancerului sau cel puţin în tratamentul canceros paliativ. Este bine stabilit faptul că există o ramură a medicinei numită psiho-neuro-imunologie, care face legătura între complexitatea comportamentală, neutransmitere, neuro-encocrinologie şi imunologie. Factorii psihotropi produşi în timpul şi după meditaţie pot influenţa citokinele, chemokinele şi moleculele de adeziune care modulează funcţia imună prin menţinerea unui nivel ridicat al răspunsului imun congenital prin intermediul celulelor naturale ucigaşe augumentând repararea şi/sau apoptoza ADN. În plus, endorfinele eliberate în timpul meditaţiei pot ajuta în echilibrarea bunei dispoziţii a pacienţilor cu cancer.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Octavian, ne zici ca toti cei ascensionati se simt ok. De ce nu ne impartasesc perceptiile lor, acum ca au trecut prin proces? Nu se poate sa sari atatea dimensiuni si sa nu simti nimic schimbat, nu? Mai ales daca zici ca nu si-au luat mintea cu ei. Asa cum zici si tu, e ca si cum te-ai naste din nou, ca vorbim de corpul fizic, deci diferenta bde la 3d la 10d e prea enorma ca sa n-o simti. (Ca si cand treci din starea de materie la energie pura).
    Orice informatie, oricat de mica, cred ca ar ajuta. Pana la urma, sunt primii exploratori care raporteaza de pe un teritoriu necunoscut. La un asemenea nivel de Constiinta, indiferent de 'socul' resimtit, pot formula totusi niste observatii, perceptii

    RăspundețiȘtergere