Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Observatii in procesul Inaltarii

Asa cum ne-am obisnuit, Creatia ne surprinde iarasi, acest fenomen al ridicarii frecventei corpului spre "lumina" declansandu-se surprinzator si neavand ca limita nici dimensiunea 5D, nici 6D. Apare iar semnificatia "cerului de provenienta", unde fiecare individualitate pare ca isi va opri ascensiunea. Deci, chiar "ACASA"!
Este deci si mai firesc ca procesul sa apara foarte "individual".
Cu toate astea scriu acest articol, in baza calitatii de "martor" foarte atent, spre folosul celor care abia urmeaza sa il parcurga.
Daca desprinderea de frecventele 3D se face destul de gradual, putand observa cum procentul scade de-a lungul a catorva zile, ultimii 5-7% parcurgandu-se cam intr-o singura zi, iar frecventele 4D traversandu-se cam intr-o zi- doua, pe masura ce densitatea se rarefiaza si frecventele cresc, dimensiunile vibrationale se depasesc din ce in ce mai repede. Cei foarte atenti, percep pe corpul "fizic" parasirea unei "dimensiuni", ca pe un sesizabil soc perceptibil si de catre martor. Cand deja au fost "parcurse" primele densitati, deja "calatoria" pare destul de constienta, ultimele 2-3 putand fi traversate chiar intr-o singura zi.
Acum, dupa doar cateva zile de la declansarea acestui fenomen, deja 14% din entitatile intrupate au parasit cu toate structurile frecventele 3D. Pare ca procentul va creste vertiginos, avand in vedere macar si numarul relativ mare de prieteni noi care mi-au solicitat doar ieri sa le confirm punctul de evolutie. Cu aceasta ocazie pot spune ca si modificarea constiintei colective a ajuns la fantasticul procent de 85%, raportat la luna octombrie.
Pentru cei care deja sunt plecati catre "casa", ar fi util sa aiba in vedere cateva lucruri de importanta majora. In primul rand sa nu uite nici o singura clipa principalele legitati ale Creatiei, la care acum chiar e posibil sa trebuiasca sa apeleze.
Una din atentionarile de baza ar fi sa nu uite ca Iubirea este atat "materia" cat si singura relatie din Creatie. Ca in dimensiunile superioare nu functioneaza cliseele mentale si nu mai exista un "egregor" care sa mentina in manifestare ceea ce tu "uiti" sa iubesti. Nu ar fi placut sa vrei sa te dai jos din pat si sa trebuiasca sa observi ca nu mai ai unde pune piciorul, pentru ca ai uitat sa ai o relatie ACTIVA de iubire cu camera in care traiesti. Este destul de probabil sa experimentati disparitia din universul propriu a tot felul de "detalii", pe care anterior le-ati tot tratat cu indiferenta. Pare si logic, nu?
Dar prima "provocare" va fi sa va reasezati confortabil in propriul "vehicul", deoarece el doar pare cunoscut. De aici si dificultatea.
Va veti gasi iar in situatia unui copilut, care trebuie sa descopere cum e sa ai un corp. Cu cat veti emite mai multe pretentii, in baza vechilor clisee mentale, catre el, cu atat mai dificil va veti acomoda. El acum este ca o Dacie pe care o treci de 140km/h. Sunt "praguri" la care intra in tot felul de "trepidatii" si e firesc, nu a fost conceput pentru vibratii la care acum voi l-ati dus. Nu emiteti pretentii de la el si se va ajusta de la Sine. Are o capacitate absolut infinita de adaptare, doar aveti o calma rabdare cu el si o deplina incredere si intelegere detasata, superioara. Nu va va lasa "in pana"!
Cel mai pregnant va aparea ca nu va mai puteti "grabi", ca nu il puteti..."controla". Pai nu asa ar fi si cazul? Iar control? De fapt se va crea o relatie creativa si bazata pe iubire constienta intre voi si el. Cu cat veti fi mai receptivi la ce va comunica, cu atat va creste si nivelul vostru de confort experiential. Trebuie sa intelegeti ca voi, ca si constiinta sunteti multidimensionali, el insa nu si efortul nu al vostru a fost sa ascensionati ci al lui. Deci aveti infinita rabdare si compasiune pentru experienta...lui!
Faptul ca perceptiile acum se modifica si mai evident este tot un firesc, deoarece percepeti tot prin intermediul...lui. Deci...mult calm si totala lipsa de pretentii. Daca acordati deplina incredere armoniei Creatiei, va asigur ca va fi foarte ok.
Exista tendinta sa "va carati mintea" dupa voi, dar veti ajunge destul de repede la concluzia ca este inoperanta. Cert e ca o vreme va va trage nivelul de constienta in jos, chiar cu cateva "ceruri", traind un timp paradoxul ca aveti constienta constiintei mai jos cu cateva nivele chiar fata de...corpul "fizic", care va va astepta sa va dumiriti.
De remarcat aici cateva aspecte nu lipsite de importanta. Si am intuitia sa ma refer la "apartinatori", adica ce denumiram pana acum "familia" biologica. In cuplurile in care ambii se afla pe un drum constient lucrurile sunt relativ simple. Probabil unul din parteneri se va afla inaintea celuilalt si cel de-al doilea va avea atentia si compasiunea de a acorda suport si intelegere, stiind bine ca el va urma sa aiba nevoi similare.
 In cuplurile in care doar unul ascensioneaza va parea ca Creatia face o ultima gluma...nu tocmai armonioasa/placuta. Cel care va ascensiona, in loc de a primi suport si intelegere, va fi vazut ca "bolnav" sau i se vor impune baremuri 3D-iste, incompatibile cu ceea ce proaspatul corp va putea da. Astfel adevaratul "suferind" va mai poza inca odata drept sanatos, iar cel pe cale de insanatosire drept "bolnav". In mod sigur ADEVARUL va primi cumva sprijin si va invinge dificultatile, oricat de incomod ar fi. 
Partea cu adevarat dificila va urma apoi, deoarece in mod cert anduranta si ritmurile celor doi nu vor mai putea cunoaste un numitor comun, banuiesc niciodata.
Un documentar inspirational pentru acest ACUM:
activistul cuantic
Numai doua zile, au ridicat procentul celor care au parasit frecventa 3D la 35% si procesul continua. Aceasta dinamica mie imi pare foarte semnificativa. Succes!

25 de comentarii:

  1. Si eu "bajbai" de ceva timp pe calea asta a inaltarii (chiar azi mi-am dat seama ca, oarecum, am inceput sa constientizez procesul, odata cu citirea cartilor tale, Octav). Iar cea mai importanta lectie pe care am invatat-o (cu greu, ce-i drep, egoul,deh...) a fost aceea a abandonarii in fata procesului... (in)credere totala in Sinele Superior... si e din ce in ce MAI INALTATOR!
    NAMASTE!

    RăspundețiȘtergere
  2. am cuvinte dar nu le pot folosi... pentru că folosite alterează frecvenţele pe care vreau să le exprim.
    TOT este un proces natural de evoluţie, cred că e mai frumos exprimat astfel procesul deşi există lucruri palpabile care se întâmplă, conştient, ele toate sunt parte din acest proces de evoluţie. sclipiciul unui cuvânt ca ascensiune crează câteodată ataşamente, care desigur sunt lecţii de învăţat atunci când apar.
    e fascinant cum lucrul celmai simplu, cuvântul cel mai banal,în contextul corect şi încărcat de platina energiei suflului fiecăruia poate imprima conştiinţei ca un aflux de lumină stabilizator, fuioare de hrană pentru suflet. şi toate în echilibru.
    namaste!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc Tavi, e o onoare si binecuvantare totodata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Octavian, din cate inteleg tu vorbesti aici din pozitia de martor. Dar nu ne spui cum experimentezi tu inaltarea proprie. Ca si tu ai un corp fizic. pentru tine cum e?
    Multumim

    RăspundețiȘtergere
  5. multumim OCTAVIAN ca esti alaturi de noi...TE IUBIM:)))))))))NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  6. In ceea ce ma priveste, eu nu am nimic de experimentat, dar unele perceptii si la mine se modifica usor. Azi constatam ca parca atractia gravitationala a diminuat putin...etc. Sper ca in curand sa aflati direct in experienta voastra cum percepeti inaltarea, si chiar daca aparent nu sunt modificari spectaculoase, va asigur ca ea se constituie deja in baza pentru o noua paradigma. Adica o modificare fundamentala a "vietii".

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a atras atentia in mod special, partea care faca referire la relatii. Parca m-ai fi descris pe mine atat de tare m-am identificat cu ceea ce ai spus. "Bolnavul" cred ca sunt eu si tot mai departe sunt de "sanatos"..Asa percep si totusi, ma intristeaza..
    Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dana, nu te intrista pt simplul motiv ca...Dumnezeu e MARELE REGIZOR! Interesul lui este ca atat experinta mea cat si a ta sa fie...superlative! Dece ar alege altceva? Deci...te va surprinde placut undeva, te asigur!

    RăspundețiȘtergere
  9. ...ma mai joc si eu, personificand Constiinta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru ca tot este intrebat Octav....cum e prin 5...6....ori 7 D, eu zic ....pai hai sa....punem mana si sa....vedem noi singuri cum e, ce mama masii! Namaste

    RăspundețiȘtergere
  11. dana..iubita mea...te inteleg perfect..si la mine e la fel(parca am fi surori)eu aleg totusi rabdarea si il las pe DUMNEZEU SA-SI DUCA MAI DEPARTE PLANUL,indiferent care e acela...eu sunt"bolnava"si stau langa"sanatos"...si astept,pentru ca probabil sunt incapatanata si stiu ca am rabdare infinita....totul depinde numai de marele PLAN si nu mai vreau eu nici sa judec nici sa ma intristez....stiu doar ca ce va fi- va fi benefic pentru mine....incearca si tu ca si mine sa te detasezi de tot ce te leaga de 3d inclusiv aceasta atasare(nu parasire,ci atasare si asteptarea de la el a intelegerii,caci nu o va face cand vrei tu si mai ales cum vrei tu)si sa ai INCREDERE deplina ca MARELE REGIZOR stie mai bine decat tine de ce iti trebuie,de ce lucrurile sunt asa si lasa-te in voia curgerii planului lui..acceptand tot ce ne vine ca fiind benefic pentru noi.....si draga mea,noi avem rabdare infinita,iubire infinita caci timpul nu exista:))))))))))))traieste CLIPA....te imbratisez si iti timit iubire....NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu sunt un "bolnav" langa un "sanatos". Si ce pot sa va spun e ca sunt sigura ca asa trebuia sa fie. Am simtit ca acolo e locul meu, cand am intrat prima oara la socrii mei in curte. Datorita sotului am devenit credincioasa, eu fiind pana atunci profund atee. Acum "ii joc jocul", atat cat imi permite constiinta, si astept in liniste sa vedem ce se mai intampla. De teama sa nu fie vreo pana de gaz, sotul meu se gandeste la un mod de incalzire alternativ, tot conventional. Eu imi joc rolul de sotie, care pentru el e in 3D. Dar am renuntat sa mananc carne si, spre surprinderea mea, l-a speriat putin... Dar asta a fost deja acum trei saptamani. E drept ca a facut legatura cu ce ii mai spuneam eu. Nu mai vrea sa ii spun "de ale mele". Ok, am zis.
    Asa ca, Dana, nu esti deloc singura... Toate se vor randui pe parcurs, cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Parerea mea este urmatoarea: suntem in relatiile in care suntem pentru a invata fiecare din noi. In momenul in care ti se arata tot felul se semnale, cand vocea interioara te atentioneaza ca drumul impreuna se cam aproprie de final..stii, pur si simplu..ca trebuie sa mergi mai departe, singur.

    Trist e cand ai incercat sa il "ajuti" pe celalalt cu toata puterea iar el..nu a stiut sa profite de sansa, ramanand atat de ancorat in material. Si atunci, nu poti sa ramai la infinit asteptandu-l, calatoria continua.

    Eu nu stiu, din ce Cer vin, dar stiu incotro ma indrept :)
    Ce am mai experimentat in ultima vreme? am slabit fizic, destul de mult. Nu am pofta de mananc, ciugulesc cate ceva doar gandindu-ma poate corpul meu are nevoie. Imi apar des tot felul de fenomene, sincronicitati, de ex: nu vreau sa merg undeva, dar totusi ceva in mine ma indeamna sa merg, merg si acolo imi dau seama ca trebuia sa ajung, ori vreau sa merg intr-un loc dar se inatmpla ceva si nu mai ajung, ulterior constatnd ca bine am facut ca nu am mers.
    Des mi se intampla sa ma lovesc de perete, de usa, de tot felul de colturi..stiu ca sunt acolo, dar parca nu estimez exact distanta :)
    Ametesc, ori simt ca imi perd echilibrul. Senzatie de plutire, simt cum ma ridic uneori. Poate mi se pare, dar coroana imi e atat de deschisa incat am impresia ca am o gaura in cap :) nu radeti dar fix asta e senzatia :))
    Noaptea visez profund, vad lumini, aseara de exemplu eram cumva deasupra mea si imi vedeam inima, luminoasa..si imi ziceam ca sunt cu adevarat, speciala :))
    Cam asta e la mine. Multumesc Octavian, Laura!
    Va imbratisez, cu drag! Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  14. DANA..sunt sigura ca OCTAVIAN iti va explica exact ceea ce simti ..eu pot doar sa-ti spun ca intr-adevar esti speciala si toti suntem speciali numai ca tarziu ne-am cam dat seama si am jucat un joc in care nu ne-am iubit pe noi insine,un joc al uitarii din care toate au decurs apoi:)))))))cand ne ridicam deasupra dualitatii si vedem ca nu exista dualitate ci doar alegere,ca atat ni se cere doar sa alegem si sa experimentam alegerea...incepem sa ne cam trezim....eu iti spun sa nu mai fii trista ....asta e...sa nu te invinovatesti pentru nimic si sa iesi din jocul"autoinvinuirii"fii fericita pentru ceea ce esti,acum incepi sa descoperi cine esti cu adevarat si eu iti trimit iubirea mea...sa stii ca sunt langa tine...te pup si curaj...NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  15. Apropo de corpul transferat in dimensiunile superioare. Acum mi-am dat seama ce feste imi joaca corpul de cand ma detasam de 3D. Cand am emotii nu il mai pot controla, desi inainte o faceam fara probleme. De exemplu am spart doua eprubete in decurs de o luna, in momentul cand eram atenta la ceea ce altadata mi-ar fi provocat emotii si pe care le-as fi simtit si mi le-as fi controlat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai dragele mele, decat sa va iluzionati cu detasarea ca acceptare fata de relatiile voastre (cand e atat de vizibila neacceptarea) mai bine v-ati imbratisa creatia de neacceptare ca nu e nimic gresit in asta, e doar o alta creatie, si dupa asta v-ati uita ce parti din voi va oglindesc sotii vostri, ca nu e nimic in ei care sa nu fie si in voi, asa cum nu e nimic in voi care sa nu fie si in mine, s.a.m.d. (daca nu sunteti de accord ignorati-ma, nu vreau sa polemizez cu nimeni).
    Marele regizor sunteti voi)

    RăspundețiȘtergere
  17. Asta cu "oglindirea" e chiar util de inteles: o auziti mai peste tot acum dar sunt convins ca fundamental NU A FOST INTELEASA. Ca sa poti percepe un "ceva", este necesar ca acel ceva sa aiba un "decodor" in tine, Altfel...e corabia acolo si tu...nu o vezi. Deci e matemetic necesar ca sa ai un sablon mental in tine pentru a "vedea" un fenomen. Daca ai sablonul, e limpede ca esti si tu "acel ceva"...pup, intelepciunilor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca tot suntem "aici" sa experimentam, nu vad alta cale de a afla tot ce ne intereseaza...consider doar ca unul din cele mai importante lucruri, e sa fii sincer cu tine si sa nu iti fie teama, vorba cantecului: sfarsitul nu-i aici.
    Imediat ce lectia se termina si intram pe "poarta" intelegerii, totul se schimba miraculos, insa cele pe care refuzam sa le intelegem, se repeta pana le intelegi:)...
    nu lectiile sunt problema, ci intelesul lor, si oricum noi singuri le-am ales, deci chiar nu avem pe cine sa ne suparam:)
    ma baga-i si eu in seama:)
    scuze:)

    RăspundețiȘtergere
  19. draga mea DIALARA.eu am inteles de ce este sotul meu asa...si m-am inteles si pe mine..si mai am inteles si ca nu este problema mea,pentru ca ,scumpa sunt oglindiri ale noastre in jurul nostru..insa stii care e diferenta intre ce e oglinda mea si ce e problema altuia?sau lectia altuia??atunci cand simti nervozitate fata de o situatie inseamna ca e ceva in tine care rezoneaza cu acel ceva insa cand tu esti relaxata si nu te deranjeaza,cand ti-ai rezolvat lectia,atunci acea lectie pleaca de la tine pentru ca tu ai inteles-o....prin detasarea fata de o"problema"care inainte te facea sa-ti iesi din starea de echilibru observi daca e "problema"ta,lectia ta sau a altuia..pentru ca mai au si altii lectii nu numai eu....deci-oglindire-oglindire dar trebuie sa vezi cine oglindeste:)))))))))de aceea sunt foarte detasata pentru ca nu mai e "problema "mea si el isi are propiile lectii de invatat....eu am invatat sa accept tot ca fiind atras de mine pentru a vedea cum sunt...nu exista nimic anapoda si totul are rost..fiecare este intr-un anumit mod si daca fugi de ceea ce ai in fata acel ceva va veni la tine sub alta forma....dar daca intelegi si te-ai detasat il lasi si pe celalt sa evolueze si iti vezi si tu de ale tale....si cel putin in cazul meu totul s-a rezolvat:))))))))uneori se ramane impreuna alteori cand lectia e invatata acel cineva pur si simplu dispare din peisaj..care e problema????sa nu te detasezi mi se pare ceva cumplit..sa nu-ti traiesti viata in liniste la fel...de ce sa ne autosabotam singuri cand totul poate fi atat de frumos in acest joc al vietii????la nivel mai inalt oricum vom vedea ca noi nici nu trebuie sa judecam,sa ne incrancenam,sa ne agatam..ci doar sa experimentam .. sa alegem....sa curgem.....va pupic..oglinzile mele.:))))))))))NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  20. Parerea mea este ca in relatia...sot "sanatos" care are alaturi o sotie "bolnava".....AR TREBUI ca partenerei sa-i fie foarte clar ca... aproape fiecare cuvand si actiune de-ale "sanatosului" ascund o forma de....FRICA!
    Daca as fi o... sotie "bolnava" .....alaturi de un "sanatos" i-as spune acest adevar in fatza....cu orice...."risc".
    Ce se poate intampla? Cred ca in cel mai "rau" caz.....se va "imbolnavi" si celalalt, sau? Cu IUBIRE....NAMASTE!

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce se poate intampla? Simplu. "Sanatosul" a refuzat categoric sa mai auda ceva care ii misca din loc intelesul lui asupra acestei lumi. Numai Dumnezeu stie ce va mai urma. Ma gandesc la ce a spus Dialara... discutiile noastre acasa se axeaza pe anumite teme unde mai rezonam... eu raspund si comentez in virtutea inertiei, asa cum stiu ca e obisnuit. Oricum, adeseori, nici nu i-as putea raspunde altfel, sunt lucruri despre chiar nu stiu ce i-as raspunde altceva, la nivelul meu.
    Am "experimentat" Adevarul cu cineva care e mult mai deschis. Cam aceeasi situatie. Oamenii sunt surzi si orbi, asa cum am citit undeva si stiu ca asa este, nu trebuie sa incercam sa schimbam pe altii. Asta vine de la sine si vom sti cand e cazul sa intervenim, sa ajutam.

    RăspundețiȘtergere
  22. Una dintre formele de Ego cu care eu am avut toata viatza de furca a fost aceea de...baiat bun, intelegator, tolerant....care mai tarziu s-a mai ingrasat si cu "minunatul" ....baiat care accepta....Creatia asa cum e....si alte basme de acest gen (o proasta intelegere de fapt a lui A ACCEPTA , vreau sa spun... si nu ma indoiesc ca multi dintre noi nu cunosc cu adevarat profunzimea si intelepciunea acestui termen). Ce fel de viatza are un astfel de "baiat bun, intelegator, tolerant si care accepta"? Pai...inghite inconstient tone de gunoi energetic.....si ajunge la un moment dat sa-i urasca pe toti, pe el insusi.....si TOT-ul.
    Octav scria in "Viitor deja prezent" sa fim atenti la aceasta forma extrem de bine cosmetizata de Ego....deosebit de periculoasa.....motiv pentru care mi-am permis sa reamintesc acest aspect. Stratul intre a fi IUBIRE, CONSTIENTZA si....om bun, inimos, tolerant etc.....este extrem de subtire....de aceea il rog pe Octav sa revina cu lamuriri pe aceasta tema. Personal....nu-mi mai permit statutul de "baiat bun"....un "bad boy" CONSTIENT este mult mai atragator....chiar in proprii mei ochi! Namaste

    RăspundețiȘtergere
  23. Tema comentariului tau se apropie de remarca din popor ca "cei buni mor repede"? Asa cred... De multa vreme ma tenta, inconstient, sa aflu ce inseamna asta si ce inseamna "ce-i rau nu piere". Cred ca trebuie sa gasim echilibrul intre astea doua... intre ceea ce intuitia omului de milenii simtise.

    RăspundețiȘtergere
  24. draga DAN..nu conteaza cum suntem cand suntem constienti..atunci nu-ai mai au rost etichetarile care cand eram in ego--insemnau totul..modul vechi se darama iar modul nou de constienta e total nou.important e sa fim CONSTIINTA CONSTIENTA ....atat:)))))))))))bad boy-good boy--doesn"t matter....suntem doar constiinte..restul sunt roluri:))))))))))si cuvintele in general nu pot exprima ceea ce incercam sa transmitem ..probabil trebuie sa ne deschidem LA informatia atasata de cuvant care vine cu acel cuvant si nu la forma cuvantului....sa fiu sincera am mai spus si mai demult de abia astept zilelele cand ne putem citi unul pe altul intr-o fractiune de secunda ,asa cum suntem noi cu adevarat si atunci nu mai ramane loc pentru cuvinte care nu transmit tot ceea ce vrem sa spunem.insa -acest mod e deocamadata valabil pentru aceasta dimensiune:))))))))asa ca il folosim si noi cum putem:)))))))))si eu astept ceea ce are de zis octav....va iubesc pe toti si va imbratisez.NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  25. foarte bun documentarul"activistul cuantic""l-as urmari mereu:))))NAMASTE

    RăspundețiȘtergere