Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 decembrie 2011

A "vedea"...cu "sufletul"...

Desi ce vreau sa spun este DESIGUR foarte simplu, probabil ma voi extinde foarte mult la acest subiect. Il voi fi incheiat abia cand voi afirma asta, la sfarsit.
Din "pacate" asa e cu totul, Creatia este simpla dar noi nu avem gust in minte pentru asa ceva.
Prima Lege a Kybalionului pare a fi si cea mai laconica, dar suntem avertizati ca putem medita pe ea infinit si ca, DACA i-am descifrat tot intelesul, deja suntem Maestrii.
Acum, eu stiu ca fiecare din voi ceva tot a descifrat din aceste sensuri, dar ma tem EXACT DE ASTA. Pentru ca partea "criptica" a acestei legi e asigurata tocmai de pripeala superficiala a mintii, care desigur "a inteles"...


Cartile publicate, care explica aceste legi, ele insele sunt incomplete si interpretative. Unele chiar FOARTE! Sfatul meu este sa meditati voi insiva, fiecare in el, asa doar putand spera la o dezarhivare completa. Doreen Virtue chiar nu mi se pare ca ar fi "picat pe solutie". Unele din comentariile ei chiar deformeaza esenta.
Pentru ca, CEA MAI IMPORTANTA idee care era DE PUS sub enunt, este ADEVARUL ca vorbim despre "materializare" intr-un univers imaterial, unde spatiul este peste 99,99%.
De fapt din acest motiv am readus Kybalionul in atentia voastra, aici. Voiam de fapt sa descifram impreuna cam cum este cu "vazutul", "simtitul" si alte poezii care ne impiedica sa ne respectam, reconsideram si valorificam verticalitatea noastra. (oare de ce verticalitate spune ceva? Putea fi...oblicitate sau...orizontalitate, nu?) Se pare ca nu a existat "fantezia" de a se situa Sursa nici undeva oblic si nici...in plan!
Lasand divagatiile (ne)semnificative, sa mergem la..."sfanta treime". Un alt mod "poetic si criptic", nascator de mii de diferite interpretari, toate nebuloase. Biata formulare vrea sa vorbeasca despre niste "componente" ale " constiintei" numita om. Unii sunt familiari cu formularea "in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh". Altii numesc mai prozaic aceleasi componente: spirit, corp, suflet. Nu ca ar fi neaparat mai limpede, dar mai prozaic precis. Daca e cum vad eu, as spune Spirit trecut prin nivele de vibratie diferite, constituindu-se in aparente functii distincte: corp"fizic","mental", "emotional"...
Nu ca vreuna din TOATE aceste denumiri s-ar putea referi la ceva "obiectiv"...de unde asa ceva in 99,99% spatiu, o catime de energie si o alta catime de informatie?
Acum cu Tatal sau Totul sau spiritul...e CLAR: este nivelul Sursa al intregii manifestari! Ca individualitate, e definit prin constienta SUNT. Aflata -se pare- in pineala, ca "adresa fizica". Coapta cand maturizarea ei e de 100%. Sau...deschiderea! Numita fiind si "cel de-al treilea ochi", "ochiul lui Horus", ghinda sau conul de brad, prezent in mai toate traditiile.
In ceea ce priveste "Fiul", lucrurile devin foarte complexe. Functia aceasta o putem defini ca functia omului relativ inconstient. Este acel criptic si neinteles: "eu sunt...cel ce sunt". Altfel spus, eu ma identific cu ceea ce imi par mie a fi. Este nivelul de constiinta limitata, al experimentatorului inconstient ca el isi produce si traieste cu convingere rolul hipnotic, in care "crede" cu convingere. Credinta lui ii creeaza toata "realitatea experientiala". El este predat experientei, ESTE EXPERIENTA lui. Aceasta functie este cea care ne-a asigurat reincarnarile, oferindu-ne oportunitatea de a ne imbogati in spirit.
Nici vorba sa termin postarea aceasta si voi, fetelor, aveti concluzii, ca sa imi oferiti "placerea" de a va dojeni. Desi din prima fraza am spus ca va fi lunga si se va incheia cand eu voi formula ca am terminat-o. Apoi, sunteti voi minunate -nici nu ati putea fi altfel- dar zau ca nu doar pentru voi vorbesc. Poate nu ati vazut acest amanunt? Exista si oameni interesati sa inteleaga cu adevarat ce anume in ei trebuie reparat. Altfel vom tot "simti" ca suntem dumnezei vesnici si omnipotenti, omniprezenti si omniscient,i dar ne vom felicita ca gastele ca cinva v-a povestit ca exista ceva ce se sarbatoreste cu cadou o zi libera...hai sa (ne) radem!
Un cadou pe masura va ofer si eu, poate decideti ca ...nu mai vreti asta. Tenx, Dane, pt ajutor!
Acest cadou al meu ar trebui sa va trezeasca: el chiar STIA despre masinaria OM tot ceea ce pe OM nu l-a interesat niciodata. La nivel de "turma lui dumnezeu", noi ne-am multumit sa ne nastem, sa ne impuiem, sa ne spetim si sa dam vrednici si demni, ortul popii. Ma tem ca multi inca viseaza la asta!
"Eu sunt...cel ce sunt" l-am auzit la multi, cu pretentia ca ei stiu ce spun. De fapt este exact ceea ce vi s-a sugerat, insinuat, imprimat ca ati fi. Poza, masca, utilitatea sociala, rotitza. 
Perceputul "corp fizic" este un complex infoenergetic alcatuit din energie si informatie, structurat in individualitati celulare constiente, inteligente. Ca atare ea poate fi considerata o populatie de celule. Dat find ca fiecare individualitate este inteligenta, se poate vorbi de un anumit nivel de minte si deci de un anume comlex minte/corp. Acest complex, DACA ESTE LASAT IN PACE, ceea ce evident nu se "intampla", are capacitati de autosustinere nelimitate, firesti. Ca orice popor insa, are deasupra lui un alt nivel de inteligenta, anume inteligenta personalitatii voastre. O alta "minte". Desigur aceste nivele sunt in raport de subordonare, cu alte cuvinte mintea persoanei dispune de mintile individuale din subordine. Le guverneaza, si ca orice guvern isi cunoaste propriul aparent interes. Dar aceasta minte a persoanei lucreaza in cooperare cu un asa numit corp emotional, care chipurile ii ofera informatiile necesare procesarii. Cele doua, impreuna, formeaza "sufletul" persoanei, interfata de asamblare a corpului "fizic" cu spiritul care l-a generat.
Deci acum se poate vorbi de un alt nivel de minte/corp, diferenta fiind ca aceasta minte nu "apartine" corpului "fizic" ci doar il intovaraseste, ca un invelis infoenergetic. Cand spiritul se retrage din corp, acest corp infoenergetic mai exista o perioada, dupa care se disipeaza, nemaiavand sustinere energetica. Daca o primeste cumva dinafara, poate sa se mai mentina un timp. 
Ar fi util de observat ca el NU ESTE SPIRITUL si NU ESTE NICI CORPUL. Este doar o interfata de asamblare, dar cu foarte mare importanta in alcatuirea experientei in acest plan. Motivele sunt usor de intuit, dar parte le voi detalia.
Nivelul de inteligenta al celulelor, alcatuieste functia mintii subconstiente, capabila sa intretina procesele vitale de baza, respiratie, batai de inima si inca multe altele, dar asigura fara tocmeli de nici un fel aducerea in manifestare a Credintelor. Pentru acest nivel de inteligenta, executia optima este responsabilitatea. El nu modifica si nu creaza, nu comenteaza ci...executa.
Cel care scrie in subconstient este...sufletul. Acest "sfant duh" alcatuit din emotional si mental, are capacitatea de a programa subconstientul, care doar executa, intocmai si la timp.
Tot ce reprezinta "cei 7 ani de acasa" a fost scris prin emotii dictate mentalului si coborate in executie in subconstient. Toate impresiile emotionale culese si toate rationamentele ulterioare, transformate in credinte, sunt acceptate ca adevar si puse in executie de subconstient, spre materializare. De aia Maestrul sau Invatatorul Iisus spunea "credinta ta te-a vindecat". Sau ca "daca ati avea in-credere cat un bob de mustar ati muta muntii". Acolo nu filozofie sau modestie sau alta figura de stil se facea, ci se spunea UN MARE ADEVAR STIINTIFIC! Pentru ca...asa functionam! Ce nu mai era necesar sa spuna, dar e subinteles, este ca tot credinta e cea care te imbolnaveste. Pentru ca...boala nu exista ci...doar credinta ca exista.
CEI CARE STIU la fel de bine ADEVARUL, dar nu au si nivelul de constienta pe masura, au profitat de cunoasterea acestei alcatuiri si au folosit-o in interesele lor meschine. Acum inca mai desantat ca niciodata. Disperat de desantat.
Toti cei care chiar au stiut masinaria umana au si procedat in consecinta, indiferent ca erau spartani care luau ca soldati copiii, ca sunt calugari din temple care tot copiii ii au in vedere sau nivelele de baza ale oricarei masonerii, care e foarte interesata sa apartii unei confesiuni-nu conteaza careia- doar sa fie limpede ca deja esti inconstient de Sinele tau, deci manevrabil. Desigur novicele e impresionat -ca orice bleg- de cat de "frumos" isi aleg ei oamenii.
Despre cum ne sunt programati copiii prin desene animate "nevinovate" pline de violenta, cum ne este indusa si imagistic si prin mesaje scrise, simultan, cu impact pe emotional, imagini urat fanteziste despre boli inexistente pe pachetele de tigari, despre cum se induce teama de boli pe categorii de varste sau profesii, despre toate avertismentele despre pericole inventate in toate aspectele vietii, despre stiri desantate care scriu emotii in subconstient, cate nu se pot spune. In mod foarte simptomatic, toate provin de la nivele inalte, cu aura de specialisti sau autoritate, fie ea politica, medicala, stiintifica. Dupa ani apoi afli ca...a fost un bluf. Nu. nu bluf a fost ci o programare, care A LUCRAT PRECIS. Nu gripa aviara sau porcina, nu castravetii sau te miri ce altceva faceau sau nu victime, victime a facut oricum frica obtinuta, stresul suplimentar. Pentru ca EI TOTI STIU, dar cu adevarat, ca REALITATE OBIECTIVA NU EXISTA. Ei doar cliseele voastre mentale le voiau programate, iar "sfantul duh" pentru ei a fost "sfant", nu pentru voi.
Dar poate credeti ca poetii au cantat sufletul intamplator? Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, totul a pus in opera un plan urmarit cu multa grija milenii de-a randul. Barzii, apoi poetii au fost manevrati TOCMAI pentru ca, la randul lor, sa manipuleze inconstient constiintele individuale. Epoci de-a randul, diferite "case nobiliare" cultivau si "ocroteau" aparent talentatii "autori", care prin asta deveneau si mai audiati. Daca credeti ca ""romantismul" a fost doar un curent in arta, chiar nu ati inteles mare lucru. A fost perioada care a lasat cele mai adanci "urme" in modelarea acestui suflet. Odata implantate anumite "valori" in el, apoi ele se vor transmite de la generatie la generatie, pe calea educatiei/conditionarilor, devenind convingeri. Tot cortegiul de se cade/nu se cade, e voie/nu e voie de aici isi trage esenta. Este si motivul pentru care anumite pretinse valori ale unor populatii extinse nu se regasesc in valorile unor populatii mai restranse, colectivitati sau traditii "regionale".
Deasupra acestor nivele de inteligenta/minte mai exista un nivel care este dificil de catalogat ca fiind constient sau subconstient, anume cel colectiv. Are proprietati din ambele. Ca egregor pare sa fie o inteligenta activ/creativa dar ca si biblioteca de date seamana mai mult a subconstient. De aceea o vom intalni sub ambele forme. Frecventa carei ii apartine este cea a astralului, desigur. Ca si biblioteca este in contact cu sufletul, care are capacitatea de a se racorda acolo si a prelua informatii. In acelsi timp are o componenta  care interactioneaza cu subconstientul individual, ca egregor. Relatia aceasta are un caracter de automatism. Cea prin intermediul "sufletului" este la dispozitia acestuia, care poate explora si experimenta multiple frecvente ale astralului. Partea interesanta este ca aceste explorari sunt atat de diverse si inca insuficient intelese de nimeni, incat se constituie intr-o zona foarte subiectiva a experientei iluzorii, cu aparenta de a fi foarte reala. Cel care o traieste capata niste convingeri de nezdruncinat, unele comune cu ale altor experimentatori dar si altele foarte individuale. Toti stim ce este un vis si despre acest fenomen, dar indus, vorbesc aici.
In tot acest "joc de-a realitatea" desfasurat atat in 3D cat si in 4D un rol foarte important il are...glanda pineala. Functie de gradul ei de maturitate/deschidere noi "percepem" o experienta sau alta. Functie de nivelul ei, noi "intelegem" atat ceea ce credem ca "vedem" cu ochii fizici, cat si modul in care suntem noi pozitionati in raport cu "experienta". Adica functie de asta alegem sau nu sa reactionam.
In mod nu tocmai surprinzator copiii si tinerii de astazi, nonconformistii indigo, cristal sau curcubeu, vin dotati cu o pineala deosebit de dezvoltata/deschisa. Este si motivul pentru care nu mai prezinta atata respect pentru "valorile iluzorii" ale acestei lumi, desi primesc din plin si cu neplacut impact conditionarile parintesti. Multi dintre ei se gasesc in situatia de a schimba facultati una dupa alta, uneori a le si absolvi de dragul familiei, dar cu constiinta limpede ca ei nu intra in joc pe mai departe. In cazul in care se preseaza tare asupra lor, ori se revolta ori...clacheaza. Ei STIU, toti, ca NU ASA TREBUIA SA FIE! Daca ii intrebi nu mai stiu limpede CUM ar fi trebuit, dar sunt foarte convinsi ca NU ASA!
Vorbind despre pineala, subiect de o vastitate greu de intuit, va trebui sa stiti ca deschiderea ei variaza destul de mult, de pe la 60 la 100%. Cand valoarea acestei deschideri este mica, complexul mental/emotional numit "suflet" are un cuvant hotarator in crearea experientei de viata. La aceste entitati umane, relatia cu Sursa se face prin intermediul sufletului si pentru ei Sursa si sufletul par a fi una. Cu cat pineala se maturizeaza, ea pare sa devina unul din releele directe cu inteligenta universala, alaturi de inima, pe care o racordeaza constient. Nu ca ar fi fost vreodata separata, doar ca ceea ce nu e adus in constienta...nu functioneaza pe deplin.
 Va trebui insa sa intelegem mecanismele energetice care fac sa existe o buna relatie, neintermediata, intre Sursa si noi. Una din cai este diminuarea, prin constientizare, pe cat posibil a intruziunilor...sufletului. Pare paradoxal si inacceptabil, dar am sa explic. Partea manevrabila si preprogramata prin conditionari aici se afla. Aici se afla emotiile cu impact direct la scrierea convingerilor mentale ca fiind ADEVARURI, in subconstient. Acesta apoi le aduce in manifestare. Dupa care noi traim convingerea ca "vedem realitatea" cu ochii fizici si reactionam iar emotional/mental si iar coboram in subconstient...propriile date false. 
Multi m-au acuzat ca ma manifest aparent a fi fara suflet, ca o structura mentala. E o mare neintelegere si iata dece. Pentru mine este absolut limpede continutul "sufletului" si lipsa de identificare cu el. Contine o structura mentala (corpul mental) si una emotionala(corpul emotional), dar ele nu sunt nici sinele meu si nici corpul meu ci un invelis in astral. Desigur nu putem "scapa" de el si nici util nu ar fi, doar trebuie sa ne repozitionam constient in raport cu el. Asta o face automat maturizarea pinealei. De aceea nu putini din cei aflati pe o cale constienta se surprind si ma intreaba ce se petrece cu ei ca...parca nu mai traiesc emotiile de odinioara. Ca si rezultat, tot mai des simti ca esti altfel racordat, la alt nivel de inteligenta, care se manifesta prin tine. De multe ori spui unui om lucruri pe care ulterior iti dai seama ca nu le stiai nici tu sau ca l-ai formula expres, fara sa realizezi, adaptat nevoilor celui din fata ta. Dar...nu erai tu.
Acum voi mai aduce in atentie un aspect. Va rog sa nu uitati nici un moment ca aceasta structura infoenergetica si nonmateriala perceputa ca corp fizic chiar are regulile ei, in special din punct de vedere energetic. Nu putem pretinde unei flori sa infloreasca daca noi nu o udam. Nici nu putem cere unei pineale sa se maturizeze daca nu ducem energie catre ea. Nici inimii macar. Ca atare RECONSIDERATI FUNDAMENTAL ceea ce v-a fost conditionat despre sexualitate. Daca nici acum nu o veti face, chiar pierdeti o oportunitate, atat energetica cat si experientiala. Ceea ce s-a scris in  constinte, infinita poezie despre iubire, s-a facut nu intamplator ci pentru a se crea confuzie. Tin minte ca ni se parea nedrept ca bunicle noasre erau sfatuite sa se casatoreasca, chiar daca cred ele ca nu iubesc, pentru ca vor iubi apoi. Nu era acolo prostie ci o intelegere corecta a fizicii, care demonstreaza ca nu poti avea "apa" la etajul 4 daca nu o pompezi de la ..."parter". Energia respecta exact acest principiu si nu uitati ca pineala se afla la etajul...sase.
Acum, in fine voi ajunge si la...vazut. Orice om cu adevarat intelept va va spune ca NU E NIMIC DE VAZUT. El stie ca ceea ce pretinzi ca vezi este, pe de o parte maya/iluzie, iar pe de alta produsul propriei tale creatii, rezultata din propria conditionare.
 Nu are si nici nu ar putea avea nimic obiectiv. Atata timp cat experimentatorul DETERMINA experinta, o "realitate" luand nastere prin simpla observare dintr-un camp infinit de posibilitati, este limpede si pe cale de consecinta ca nu se pot imagina "reguli" sau tipare in acest proces. Chiar daca noua ni se pare sau...ne-ar place sa "controlam procesul".
Deci asa stand lucrurile in relatie cu iluzia 3D, ar fi DE INTELES, si asta odata pentru totdeauna, ca pretinsii ochi fizici nu au decat "rolul" de a ne mentine in hipnoza, mintindu-ne ca ei ne arata "realitatea". Atunci vom fi inteles ca noi NU SUNTEM AICI ca sa constatam ceva si apoi sa devenim efectul acelei pretinse constatari, ci ca suntem veniti ca si creatori.
Daca si asta am inteles-o, va trebui sa vedem daca AM INTELES/REAMINTIT cum anume, cu ce onstromente se poate face...minunea asta.
Si vom ajunge iar la ...pineala. Pentru ca pineala nu are rolul de a facilita, in relatie cu "sufletul", diferite experimente/calatorii/vindecari/batalii prin frecvente ale astralului (si aici nu ma pot opri sa nu cert "mentori" care indruma atat de eronat discipolii), ci dimpotriva, tot in relatie cu emotionalul sufletului, de a imagina creativ o "realitate", pe care apoi sa o imprime, cu CREDINTA CONSTIENTA si BUCURIE, subconstientului, pentru ca acesta sa o aduca in manifestare. Acesta va executa sarcina imprimata.
Deci maturitatea pinealei este o conditie ca voi sa deveniti creatori constienti ai vietii voastre. Va trebui desigur sa aveti o "viziune", si acesta e singurul "vazut" corect in creatie, despre ceea ce voi va doriti. Si chiar daca puteti sa va propuneti orice, va fi adus in materializare doar in ceea ce CREDETI FARA DUBII.
Pentru ca..."credinta ta" te vindeca, te imbolnaveste si te...orice! Doar ati inteles ca lume obiectiva nu este...
Cu toate astea stim, stiti ca ceea ce este ACUM aliniat, este sa aducem "lumina" in acest plan sau altfel zis, sa ducem planul in lumina. Asta, in "traducere libera", eu o vad ca o schimbare fundamentala nu a "decorului", ci al perceptiilor noastre atat despre noi, cat si a tuturor relatiilor/raportarilor noastre cu/fata de totul si orice. Multi par a astepta miracole de dematerializare/materializare, altii cred ca noi ar trebui sa parasim decorul, altii asteapta sa apara civilizatii extraterestre sau Iisus pe cer...Nu, dragilor, nu asta va urma, dupa stiinta mea. Nu am in constiinta nimic ce ar putea semana a para malaiata in gura...Ne vom face in continuare temele, pana vom maturiza in noi tot ce trebuie sa creasca, posibil vom avea de beneficiat de ajutor vibrational pana in decembrie anul viitor, dar miracolul in noi il avem de re-descoperit. Noi am fost "fiul " ratacitor si tot noi va trebui sa revenim la punctul de constienta Tatal sau totul, unde ne asteapta 'mostenirea" fireasca, constienta EU SUNT!
Nu ca nu ar mai fi de spus multe, dar ma opresc acum aici. 
Succes!









23 de comentarii:

  1. de mult m-am gandit la acest principiu si m-am tot zbatut in el,pentru ca ce am inteles eu din el a fost ceva ce mintea mea nu putea accepta si mereu ma gandesc ca"poate nu am inteles eu bine si ca trbuie sa mai meditez la el"""ceea ce eu am inteles si mintea refuza sa creada este ca noi traim intr-un univers mental,si ca suntem GANDURI ALE LUI DUMNEZEU...adica suntem doar ganduri imbracate in materie....dar ca tot ce este acest univers este o creatie a mintii lui DUMNEZEU....ca EL se gandeste si creeaza in permanenta alte realitati in functie de ganduriel sale care "suntem noi"" si acum zbuciumul mintii mele:cum noi suntem ganduri???cum tot ceea ce ste este doar o iluzie???cum acest univers exista doar in mintea lui DUMNEZEU???cum ""eu""sunt doar un GAND???EU sunt doar o creatie mentala????adica sunt un nimic????o forma gand????aceasta situatie totusi imi explica multe si imi desluseste multe si totusi _eu_nu ma pot vedea asa>>>>este un zbucium intre simtire care a inteles si minte care nu vrea sa accepte...ma gandesc uneori ca nu poate exista asa ceva si ca _euam luat-o razna..........si totusi simt ca am dreptate,simt dar nu pot inca accepta....asat schimba absolut totul dar incet-incet am inceput sa accept aceasta....ma gandesc ce ar zice toti daca ar sti ca ei sunt doar ganduri????sigur,m-ar inchide la nebuni.....si totusi numai la asta mi-e gandul...ma zbat deocamdata in accceptare....si as vrea s intreb oare am dreptate???ceea ce nu ma lasa pe mine sa dorm e adevarat???pentru mine e foarte important ,ca o --ultima reduta--pe care trebuie s-o inteleg dar e si cea mai ""grea""pentru ca mintea mereu imi spune ca aceste idei ale mele sunt total gresite si de neaceptat....(iar interiorul meu imi spune contrariul))va imbratisez si sper ca sa ma lamuresc pana la urma sau sa accept,sa capitulez in fata adevarului si mintea mea sa-l poata cuprinde.......

    RăspundețiȘtergere
  2. conştiinţă. infint. iubire.
    suntem globulele roşii şi albe din sângele alb de lumină din TOT-ul necreat. ştiu că am tendinţa de a complicaşi de a metaforiza adevăruri atât de simple dar câteodată trebuie să cojeşti oglinda conştienţei ca să poţi vedea acel dincolo care de fapt nu există creat.
    suntem compuşi sau mai bine zis vibraţi ca într-un vis din diverse grade de conştiinţă peste care am suprapus conştienţa, datorită frecvenţei reduse a fizicului. experienţa imediată a simţurilor care oglindesc conştiinţa în conştienţă traduce prin vortexuri din ce în ce mai subtile ca şi prezenţă şi manifestare, elemente ce crează fizicul fiind ca în ceea ce e mai sus şi aici mai jos (nu consider susul şi josul propriu ca elemente componenteale unei direcţionalităţi ci ca nişte concepte ale minţii infinite care compun o parte din conştienţă) descoperite nu numai în pineală dar şimai jos celelalte nexuri (pituitară, tiroidă etc) şi apoi mai sus (la nivel celular sau la nivel de adn) dar şi mai jos la nivel de gând conştient sau faptă.
    toate compuse în complexul pe care noi îl numim aşa de frumos viaţă.

    la mulţi ani, pe frecvenţa româniei, ţara albilor moşi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. da...ai dreptate...TOTUL ESTE MINTE.UNIVERSUL ESTE MENTAL..fiecare sa inteleaga ce vrea....cred in asta si incerc sa inteleg in modul meu propiu,pentru ca ca mai intai inteleg o problema,apoi trec mai departe lasandu-ma sa alunec in punctul acela de liniste....dar ca sa ajungi acolo trebuie sa treci de valuri...am si eu valurile mele...insa stiu ca totul se topeste in iubire....la multi ani tuturor romanilor....si lui ADALEO SI FLIPI SI LUI OCTAVIAN.:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. da....stiu... sa cobor mintea in inima si sa gandesc de acolo....exact asta fac mereu sau cel putin incerc ..tot ceea ce gandesc cobor in inima pentru a-i da acceptul si de-abia dupa aceea validez gandul:)))))))))stii ce mi se pare frumos in acest univers???ca inima are constiinta,ca fiecare celula are constiinta,ca apa are constiinta si ca noi gandim nu cu mintea ci cu tot corpul,cu fiecare celula in parte si ca "a simti""este modul universului de a gandi...iubirea este primul mare gand al acestui univers din care apoi toate au luat nastere si in iubire isi exprima DUMNEZEU gandurile....o zi buna in continuare:)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. draga mea suparata, oare poti accepta ca exista si CUNOASTRE? Ca masa de manevra este asgurata prin bla-bla-uri de toate genurile, care sunt luate drept "intelepciuni"? CA DACA EXPERIENTA A AJUNS IN GENUNI DE TRISTETE SI UITARE DE SINE, asta a fost posibil TOCMAI PENTRU CA UNII, cativa doar, au STIUT CUM TU FUNCTIONEZI, iar pe tine nu te-a interesat decat ce "simti", nu si de ce simti si unde, cu ce si cum? Sunt multi soferi. Unii au carnet si cheile de contact, covrig si pedale. DACA au o pana, stau pe marginea drumului. Pana cand nivelul asta?

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc,OCTAVIAN...culmea e ca chiar azi am urmarit documentarul Thrive,unde am vazut ce stie acest domn ROCKEFELLER SI cum ne manipuleaza el pe noi..(bine-nteles numai cu aportul nostru inconstient).." DECUPLANDU-NE CREIERUL racordat la iluzia mass-mediei oficiale,vom intelege ca suntem utilizati pentru ca noi suntem cei care creeaza realitatea.suntem manipulati intr-un fel anume..cand suntem modulati intr-un fel anume ,creatia nu mai e a noastra ci a altora..""de asta e bine sa stim sa stim cine suntem si cum functionam....:))))))multa iubire tuturor

    RăspundețiȘtergere
  11. fiecare exprimă doar ceea ce este şi în modul în care este atunci când se identifică cu trăirea respectivă, câteodată, da, exprimând simplitatea infinitului pentru limita de jos a minţii (care nu e chiar aşa de jos) într-un mod ce aparent pare complex.
    dar ca să poţi exprima liniştea şi necreatul trebuie să exprimi nişte concepte mentalizate ce pot fi traduse. în rest a le recunoaşte ţine de fiecare, a le integra derivă dintr-un liber arbitru complex, a fi devine condiţie a priori.

    şi pentru a compune adevărul pune-l pe octavian lângă toţi ceilalţi care îl exprimă, adună-i şi ai să înţelegi partea fracţională pe care omenirea o poate exprima ăn frecvenţa actuală. spre infinit!

    RăspundețiȘtergere
  12. multumim pentru articol,in ceea ce priveste copii intr-adevar eu ca mama am simtit din plin cum copilul meu este manipulat prin scoala si nu ma refer la ceea ce invata ci la felul in care se invata,,punandu-se accent pe competitie,pe memorare pe automatisme si am vazut cum iau formare clanurile cu smecherii ca sefi de grup care stabilesc ei regulile in defavoarea celor care sunt mai moi....am vazut cum se pune accent pe forme,pe imbracaminte si cum sunt marginalizati copii care au propiile lor pareri care nu corespund sefului....sunt multe de spus,iar aceste inavtaturi continua apoi in familii si copilul este inconjurat numai cu idei si comportamente luate din subconstientul colectiv care este plin de ganduri plantate ce au devenit apoi propiile noastre ganduri....sincer,cred ca acest subconstient trebuie depasit si pentru asta noi trebuie sa ne alimentam din vibratii mai inalte si sa ne educam copii in primul rand respecatndu-i si nu impunandu-le cu forta ceva.....nimic nu trebuie impus cu forta ci trebuie analizat si explicat cu iubire lasand copilului propia-i alegere,pentru a-i nu-i submina si noi ca parinti increderea in el care oricum e facuta praf la scoaal prin aceste competitii si comparatii....pentru cei care nu sesizeaza asta va veni un timp cand copilul va fi gata format si nu va mai raspunde cu nimic la ceea ce-i spunem,intrebandu-ne cu cine seamana????e o problema destul de dureroasa a copiilor nostrii si noi trebuie sa le acordam tot sprijinul,aproape dand cu grija la o parte toate conditionarile pe care scoala i le impune,,pentru ca nu putem sa nu-i dam la scoala dar putem sa speram ca macar va intelege mai tarziu ceea ce noi le spunem....ei nu-si dau seama cum sunt modelati de catre profesori,iar profesorii sincer chiar cred ca fac asta din iubire....si asa se urca tot mai departe pana la cei care manipuleaza direct insa avand grija ca fiecare piesa din puzzle sa nu stie una de cealalta pentru ca efectul sa fie perfect.....de fapt ei se joaca cu constiintele in formare ale copiilor nostri murdarin acel cristal pur de constiinta cu care copii se nasc.....cred ca rolul hotarator revine aici parintilor care trebuie sa se intrebe daca vor ca si copii lor sa devina simplii executanti,simplii robotei dresati pentru a sluji pe mai marii stapani ai planetei....eu incerc sa-i arat copilului ca ii acord intreaga libertate si ca nu trebuie sa fie ca ceilalti si sa nu raspunda provocarilor celorlalti dar cel ami mult incerc sa-i spun sa aiba incredere in iubirea mea,si in iubire in general....sa se deschida in fata mea pentru a discuta amandoi fara sa-i impun eu ceva si sa iubeasca neconditionat orice forma de viata inclusiv pe cei care ii fac rau(pentru ca trebuie sa iasa cumva din frecventa joasa si raspunzand cu rau la rau nu face decat sa stea la infinit si sa se hraneasca din acelasi palier jos al frecventei))ei...sunt multe de sus si asta e un subiect sensibil pentru mine,cine nu-si iubeste copii,si cine nu le vrea numai binele?????insa trebuie sa vedem daca binele pe care-l vrem noi e intr-adevar un bine sau daca si noi mai punem o caramida la fundatia viitoarei lui personalitati formata de regulile acestei societati crezand ca -i facem un bine????drumul spre iad e pavat cu intentii bune....e greu si pentru noi sa ne asumam propiile greseli dar sa mai constientizam si ca noi i-am format viitoarea personalitate in primii 7 ani de viata cand copilul a fost ca un burete si a asimilat toate credintele noastre considerandu-le ca fiind adevaruri necontestabile.....eu cand simt ca nu stiu ce sa fac ma gandesc la ce a spus ISUS si la ce facut el,pentru ca chiar daca nu-l inteleg uneori EL a aratat exact ce trebuie sa facem spunand ca vom intelege mai tarziu,si sincer eu chiar am avut surpriza sa descopar ca fizica cuantica valideaza fiecare cuvintel din ceea ce a spus.....deci EL e o busola pentru mine....va imbratisez cu drag si va trimit numai pace si lumina tuturor:))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa reconsideram fundamental ceea ce ne-a fost conditonat despre sexualitate este un lucru foarte important, tinand cont de energia care rezulta de aici... Dar a reconsidera fundamental... la ce anume te referi? Nu este foarte usor de inteles. Tinand cont de “realitatea” creata in jur… constient creata de putini, inconstient de restul. Sa pasesti cu totul in afara sistemului, nu pare prea usor sa vezi in ceata. Imi "imaginez" cum renunt la toate, sterg cu buretele anumite “ intelegeri” … tot ramane ceva ceata. Incerc sa-mi dau seama de ceea ce parca ceva din interior mi-a spus mai meru; nu asa trebuia sa fie… Lipseste ceva.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga floriane,doar PARE ca lipseste. In creatie nimic NU POATE LIPSI...doar noi nu am fost suficient de atenti...stii totul, priveste mai atent. Priveste la ce zic fetel pe aici...crezi ca nu credeam cu totii la un momendat ca ceva s-a stricat pe acolo pe sus, pe undeva? Eu ani de zile am trait cu aceasta senzatie...Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara! Mi-a atras atentia, in mod special, aspectul cu privire la conditionarile sexualitatii. Ma puteti indruma spre ceva materiale in care as putea gasi, pe larg, dezbatut acest aspect?
    Multumesc! Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  16. draga Dana,chiar pe blog subiectul este abordat si e si o carticica de dat jos despre sex. Nu mai stiu pe unde exact

    RăspundețiȘtergere
  17. Tavi, e pentru prima data cand "vad" ceva mai sistematizat si inteligibil, ceea ce ne framanta pe multi dintre noi. Binenteles ca la "articolul" tau ma refer. Cel putin in ceea ce ma priveste, m-ai trecut prin toate "furcile iadului", dar si prin "mangaierile cerului"...Simt ca faptul de a avea atatia copii, carora incerci sa le aduci macar si o sumara intelegere, aduce bucurie in sufletul tau si nu pot decat sa-ti multumesc ca esti cu noi, aici si acum:)...nu e primul articol pe care il citesc pe blogul tau, dar e primul la care am simtit nevoia sa iti scriu, pentru ca mi s-a umplut sufletul de confirmari si de multumirea ca Esti...cele rele sa spele, cele bune sa se-adune:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Am gasit carticica :) Multumesc! Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  19. Dana, indraznesc sa te rog sa imi dai si mie linkul...multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. http://punctulzero-octavian.blogspot.com/2011_08_07_archive.html

    http://punctulzero-octavian.blogspot.com/2011_08_28_archive.html -aici gasesti cartea.
    Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  21. toata grija cea lumeasca de la noi sa-o lepadam,va rog sa imi explicati cum vine aceasta.

    RăspundețiȘtergere