Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 ianuarie 2012

minte vs. inima


Un bun prieten din Timisoara, zilele trecute imi dadea acest desen, sugerandu-mi sa-l pun pe blog. Am ezitat putin, apoi trebuind sa recunosc ca reprezinta de fapt o situatie prin care trec ACUM chiar cei aflati in primul val de inaltare.
Ma asteptam sa nu fie asa, doar ca experientele multora demonstreaza ca, indiferent daca ai toate structurile, inclusiv constiinta in cer ...13, sa zicem, mentalul si emotionalul revin uneori cu o forta absolut incredibila si destul de destructiva.
Daca sunt scapate de sub ATENTIE -nu control !!!- pot deveni iar stapane pe evolutia individuala iar gustul experientei devine foarte "nesigur".
Pentru ca, din limpezime e clar ca nu poti cere ca perceptiile din 13D sa fie conforme cu cele stiute de minte, anume cliseele 3D, dar mintea si emotionalul la ele se raporteaza, constatand de la crize de identitate si pana la fugit pamantul de sub picioare.
Desigur subiectul este vast si e ca la bucatarie, depinde exact de ingredientele individuale, deci nu are rost sa discut mai "la obiect", dar voiam sa subliniez inca odata cat de importanta este starea de ATENTIE permanenta la cei aflati acum in ascensiune. Daca apuca mintea si emotionalul iar sa fie prezente cu un procent semnificativ -cam peste 15-20%- confortul experientei scade alarmant. Succes!
Cristiane,multumesc, am considerat ca va fi mai usor vazut asa:

Un link la o prietena draga, ne explica si stiintific,in cateva vorbe, cate ceva:

Nici nu am apucat sa termin si un alt prieten,nou, bacauan, mi-a trimis un desen replica la primul. Sa-l luam in considerare...Dupa  care, puteti vizita si o pagina noua:


3 comentarii:

  1. extraordinare sincronicitate..exact asta citeam acum si exact la asta meditam:)si pentru ca RAMONA O spune mult mai bine o sa dau aici un copy-paste:"Odata iesit din emotional ai iesit si din sfera mintii. Uita-te la vibratii, mentine-ti vibratia ridicata si lasa legea rezonantei sa faca ordine. Daca nu doresti sa experimentezi ceva, nu-i adauga emotii, ignora-l. Lasa sa moara ce nu doresti, fara nicio emotie. Orice emotie, atentie, refuz fata de orice hraneste lucrul respectiv. Din emotional nu exista alegeri, hranesti totul. In afara emotiilor poti lucra eficient, nu prin refuz si acceptare, nu prin emotie atasata lucrului, astea mentin ce vrei si ce nu vrei in aceeasi masura, ci prin ATENTIE. Majoritatea oamenilor cand dau atentie ataseaza si emotie, accepta sau refuza, si hranesc astfel totul in jur, de asta nu pot schimba nimic si totul ramane la fel. Refuzati-va emotiile de orice fel, orice emotie acceptata atrage dupa sine contrariul, ramaneti centrati, ramaneti la Eu sunt si Totul este si manevrati experienta de acolo.



    Creearea constienta de realitati

    Daca iesiti din sfera emotiilor, daca iesiti din minte, daca vedeti totul la nivel de vibratii, din acea claritate puteti creea lumea. Procesul de creare este simplu: universul este mental, gandul creator si emotia atasata lui il energizeaza. Emotiile atasate constient gandului sunt diferite de emotiile pe care le traiti daca sunteti in emotional. Mai intai iesiti complet din sfera emotiilor ca sa intelegeti cum functioneaza, vedeti emotiile fiind detasati de emotie, nu prinsi in ele. Dupa, cand intelegeti cum functioneaza, le puteti folosi in favoarea voastra, ca instrument. Orice neintelegere functioneaza impotriva voastra. Neintelegerile mecanismelor de functionare a crearii de realitati se vor constitui in esecuri menite sa va atraga atentia ca undeva gresiti. Faceti un pas in spatele mecanismului, total in spatele mecanismului, in afara mintii si emotiilor, si mai uitati-va odata. Puteti inclusiv cere informatii privind ceea ce ati gresit in meditatie si va veni pe intuitie solutia. Emotiile, ca si mintea, au rolul lor, folositi-le voi pe ele, nu va lasati folositi la nesfarsit si controlati voi de ele. ""NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.ted.com/talks/lang/ro/bunker_roy.html#.TwXNQDwhKeU.email

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara preadaruitilor cu har copii ai Mei Octavian, Laura si Cristian,

    Minunatule Octavian,
    Ne apropiem foarte tare in viziune.... Te-am citit cu maaaaare placere! Pentru mine esti o adevarata descoperire.
    :)

    RăspundețiȘtergere