Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 august 2012

ATENTIE:...Sens giratoriu!

Discutam aseara cu un bun prieten, relativ la faptul ca, de cateva zile, nu ii mai "ies" meditatiile. Intrebarea pe care si-o punea era, evident, DE CE?
Privind la momentul sau, mi-a devenit limpede o "imagine": un mare sens giratoriu. Cred ca este foarte sugestiv sa ne imaginam un imens sens giratoriu, in care de fapt se gaseste ACUM intreaga "civilizatie umana". Din el se "iese" pe doar doua directii posibile, una aflata inainte si pe care indicatorul "rutier" are inscriptionat "TATAL" sau "ACASA" sau "ATRIBUTELE SINELUI"  si evident cea de-a doua, aia pe unde de fapt am intrat in sensul giratoriu, si pe care scrie "FIUL" sau "EXPERIENTA 3D", dar indicatorul il poti citi abia cand drumul iti pare a fi...in fata ta!
Ca in orice sens giratoriu, daca esti INDECIS asupra Caii de rulare, te poti incadra gresit si evident sa "tragi" catre axul drumului, constatand ca, vrei/nu vrei, acum trebuie sa faci stanga si desigur sa te gasesti pe drumul...inapoi, dar poti sa realizezi pozitionarea gresita si sa refaci alegerea. 
Mai poti si sa te sperii cand citesti, sub tablita indicand spre "TATAL" sau "LUMINA", care sunt "conditiile de trafic" pe care trebuie sa le respecti, si aici ar fi cea de a doua coloana a tabelului publicat acum cateva postari. Atunci nici macar nu mai vezi cand ai tras de volan catre axa drumului! 
Evident "spaima" emana din "teme nefacute" sau insuficient aprofundate, cat inca hipnoza mintii iti mai sugereaza ca "acolo", in valorile mintii este siguranta, ca doar acolo stii tu "regulile" si deci iti pare "familiar" sau "prietenos", chiar daca stii bine, evident conceptual, ca este o pacaleala.
Oricum, privind detasat la ce traiesc ACUM majoritatea individualitatilor la "scoala pamant", destul de putine "se risca" sa o ia hoatarat spre inainte, pozitionandu-se corect pe benzile de rulare in acest mare sens giratoriu. Marea majoritate se invarte indecisa in el, aglomerandu-l la maxim si dand nastere doar la o imensa confuzie in...trafic.
Declarativ desigur majoritatea celor "treji" sustin cu tarie ca sunt "pe drumul spre LUMINA", numai ca nu au atentia/calificarea SA SI CONDUCA CORECT.
Stim binisor ca acolo unde iti duci atentia...ACOLO ESTI! Ca ATENTIA este cea care aduce MANIFESTAREA in experienta ta, ca nu are rost sa te tot minti crezand ca sentimentele/gandurile/ mijloacele tale/ energia vietii tale poate fi trimise inapoi iar tu sa sustii ca mergi...inainte! Nu, dragilor, ACOLO UNDE cotizati cu sentimentele, agatamentele voastre emotionale, cu mijloacele voastre si cu energia atentiei voastre, spre ACOLO va indreptati cu adevarat! Cata vreme "valorile" din prima coloana a tabelului sus amintit sunt cele care corespund CREDINTELOR voastre INDIVIDUALE, voi doar va incadrati INCORECT in acest punct de trafic si va veti invarti in el pana va veti lamuri ca...asa stau lucrurile.
Nu exista alegere "gresita" sau "corecta", ci alegerea care corespunde pe deplin nivelului de constientza/vibratie la care voi v-ati acordat accesul. Doar aceea vi se potriveste! Nu are rost sa te rotesti intr-un sens giratoriu la nesfarsit, mi se pare mai armonios sa il degajezi responsabil, recunoscand ca iti mai este necesar un ciclu pentru maturizare/trezire spirituala. Parerea mea!!!
Cat inca va invartiti, orice va poate ajuta sa va faceti alegerile mai corect, ca atare vedeti si linkul:
http://trezireazeilor.blogspot.ro/2012/05/femeia-si-barbatuldubla-flacara.html

Un comentariu:

  1. Foarte frumos articol..ca de obicei OCTAVIAN ne tot arata unde suntem ACUM si ce putem alege constient sau inconstient:)deasemenea putem vedea ca tot ce alegem e atras de noi si ca noi suntem singurii responsabili pentru asta...nimeni nu alege pentru noi,nimeni nu ne aduce ceea ce credem ca nu meritam...universul se aliniaza credintelor noastre si raspunde numai la ceea ce cerem,nu ne trimite ceea ce nu am cerut...in ceea ce priveste alegerile facute acum,citind articolul mi-a venit in minte o idee,o imagine care corespunde alegerii fericirii asA cum mintea si-o inchipuie si fericirea asa cum sinele divin O cunoaste..de cele mai multe ori alegem fericirea pe care noi ne-o imaginam si nu dam asculatare si inimiI si sinelui nostru interior...dam vrabia din mana pe cioara de pe gard,crezand ca cioara este mai mare,mai frumoasa ,o vedem si ne si imaginam cum este pe cand vrabia din mana este deja stiuta de sinele interior....fericirea este propie tuturor insa deocamdata ne multumim cu ciuntiri si faramite pentru ca nu ne ascultam vocea interioara si nu ne incredem in ea...in fond doar CREDINTA face legea ACUM....avem de experimentat ceea ce tot am experimentat si stim,cunoastem sau sa ne deschidem spre o experimentare a NOU-lui care insa ne va aduce mereu numai ce ne trebuie fara a mai tot cere ci deschizandu-ne cu incredere si credinta ca tot ce viNE este cerut de noi,pentru experienta noastra si pentru placerea noastra...pana atunci ,pana alegem ne invirtim in ceRcul giratoriu si mai ne gandim.....va pup,NAMASTE

    RăspundețiȘtergere