Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 ianuarie 2013

Calibrari, nonliniar, entitati de lumina...

La trecerea dintre ani, 
prin jur se lansau artificii si am intentionat sa iau trei imagini. Rezultatul nu avea sa semene cu intentia mea, deoarece s-au interpus o infinitate de entitati de lumina. Nici un fenomen atmosferic sau optic nu putea justifica acele aparitii si m-am decis sa fac o postare, plecand de la ele.




Ele sunt insa doar pretextul acestei postari, care ar vrea sa explice putin aspecte vibrationale, poate nu foarte temeinic intelese.



Constiinta colectiva, conform lui Hawkins, a calibrat mii de ani la 190. In urma cu cateva luni, ajunsese la 210. Apoi a urcat la 215. Dupa 12.12.2012 a urcat brusc la 310. ACUM este deja la 317... 
Interesant este faptul ca autorul acestei scale a pus ca si cap de scala constiinta christica, care calibreaza la 1000. Dar s-a dovedit ca nu este cap de scala, ci doar reper, care a fost rapid depasit de anumite individualitati. In 12.12 o crestere de frecventa semnificativa, a determinat un salt catre asa numita zona de neliniaritate, unde calibrarile sunt si ele depasite. Majoritatea parametrilor individuali nu mai pot fi masurati la cei ajunsi aici. In jurul acestor individualitati s-au strans zeci de milioane de entitati de lumina, iar cei care atunci au fost in zona de nonliniaritate (probabil in a patra dimensiune), erau cca 80% din populatia Terrei. Doar 30% din ei constientizau insa ce li se intampla. Probabi este si motivul pentru care multi au revenit in zona liniara, a mintii. Acum doar 44% se mai afla in nonliniar, dar numai 23% sunt si constienti. Ca dinamica insa, dupa nivelul mereu ascendent al meditatiilor, ca frecventa accesibila, imi este limpede ca trendul continua si este facilitat de conditii vibrationale.
Acest aspect creeaza conditiile ca tot mai multi sa se trezeasca si/sau sa treaca in nonliniaritate/a patra dimensiune. Interesant va fi cand vor si "realiza" prin ce posibilitati de creare constienta a experintei se caracterizeaza aceasta trecere. Probabil va fi necesara o constientizare si niste experimente individuale aparent mai indraznete, ca sa isi dea seama. Si, evident, multa ATENTIE!In mod PRACTIC, aici insiruirea logica a "faptelor" inceteaza, iar INTENTIA CREATOARE este absolut suficienta pentru a aduce ORICE in manifestare. Ramane doar firescul ciclu cauza/efect, care va fi util sa nu ne scape din vedere. O RECOMANDARE pentru cei care ACUM beneficiaza de aceste Iluminari: feriti-va de tentatia de a CREDE ca chiar stiti ceva, aceea de a JUDECA si cea de a sfatui/indruma pe cei din jurul vostru. A fi iluminat nu este sinonim cu a fi si Maestru. Veti ajunge iar in liniaritatea mintii, pe care NU ATI INTELES-O!
Succes voua tuturor!

Un comentariu:

  1. Am mai vazut poze cu "pete" din astea, dar mult mai putine, tot fara explicatie, realizate acum cateva zile. Am asigurat fotograful ca nu e de vina aparatul si i-am aratat aceste poze. Fara sa vada textul articolului, a concluzionat ca or fi aparitii paranormale. Si nici nu empatizeaza cu fenomenele din ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere