Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 februarie 2013

"drama" iluziei "tantrismului sexual"

Asa cum am fost obisnuit deja de catre Inteligenta Universala, aseara imi propusesem sa tratez subiectul "sexualitatea tantrica si...barbatii". Desigur la 2 minute dupa ce am deschis calculatorul, prima intrare pe mesenger a fost a unei prietene care intra foarte rar. Imi spunea despre sexualitatea tantrica, desigur...

Desigur si in posta am primit un link la un film, evident inteles gresit de cel care recomanda filmul, care de fapt vrea sa arate complexitatea diferentelor barbat/femeie in manifestarile lor psiho/sociale. Nu, dragule, acea femeie nu este o tantrica ci doar are potentialul de tantrism pe care il are orice femeie, dar e greu de inteles de catre barbat, in mintea sa electrica. Pun aici recomandarea din posta:

Aliens Samadhi10:10pm Jan 31
Un exemplu de femeie tantrica! Vizionati filmul "Secretara".
Secretary (2002) – filme online | Filme online gratis, subtitrate in limba română! Filme online HD
filmehd.net

O nominalizare Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Sundance Desi nu a mai avut vreodata vreo ...
Filmul este bunutz, pentru cei dornici sa ii dedice cele 110 minute. Subiectul ce mi l-am propus este vast, nu foarte usor de inteles si ii voi dedica multa vreme, cu intreruperi, pe tot parcursul zilei probabil.
Voi incepe cu doua exemple din experienta mea. Intr-o zi vine la mine un tip de cca. 31 de ani si ma roaga sa-i rezolv o "problema". Era un tip simpatic, genul bonom si mucalit crescut printre ionatani. Imi marturiseste ca lui ii place foarte mult sa se masturbeze, dar ca este placut de femei si ar vrea sa le poata raspunde interesului pe care ele il manifesta fata de el. Chiar a trebuit sa fac eforturi sa ii explic ca, atata timp cat el va considera, cu credinta lui, ca a se masturba este placerea lui, nimeni nu poate schimba asta in viata sa.
Un alt exeplu este al unui cuplu, el cu ceva ani mai matur decat ea, el peste si ea fecioara...Il iubea sincer si il urma cu drag peste tot: el o ducea in fiecare sfarsit de saptamana in diferite locuri, o introdusese in cercul lui de prieteni, erau nedespartiti. Doar ca asta dura de un an de zile. Cand au ajuns la mine, deja intre ei era mai multa tensiune decat iubire/armonie. Am luat-o in camera mea sa discutam putin. Patul era nefacut si a intrat putin tematoare. Am rugat-o sa ma scuze si sa ignore acest detaliu. Ne-am asezat pe un fotoliu amandoi, eu cred ca pe bratul fotoliului. Am lasat-o sa isi spuna pasul, care in cateva cuvinte suna cam asa: "oare ce nu este in regula cu mine sau cu el de nu ma vrea?" Intrebare dureroasa pentru o tanara de cca 20 de ani...Trebuia in scurt timp sa maq lamuresc ce e in neregula. In timp ce imi povestea, i-am luat o mana si am asezat-o peste pantalonul meu, in dreptul penisului. Ea voarbea, a fost putin surprinsa, apoi i-am plimbat manuta...A fost minunat de perfecta. A continuat sa vorbeasca calm, intelesese ca a fost diagnosticat cuplul. In cateva minute ieseam ambii veseli din camera, ea rasufland usurata ca nu avea ea o problema...In gluma am intrebat-o daca se mai teme de patul nefacut...a zambit. Am ramas buni prieteni. Desigur acel cuplu nu a rezistat...Acel tip, peste sensibil, nu a inteles ca a "respecta" timiditatile femeii nu este intotdeauna o alegere fericita, mai ales daca se lungeste in timp in mod nefiresc. Ea incarca in mod OBLIGTORIU,un smnal precum ca nu corespunde! ASA CEVA DISTRUGE ENORM INCREDEREA IN SINE A FEMEII...Plecand de la acest punct, apoi procesul de revenire este de obicei foarte anevoios.Pentru ca femeia care a trait intens SENTIMENTUL CA EA NU ESTE IN REGULA, il traieste cu toata convingerea. Chiar daca se inseala sau este pacalita de "nemultumirile" unui partener care, el, nu si-a asumat rezolvarea prpriilor probleme.
Acum sa ne ocupam putin de problema masculului versus sexualitatea tantrica.
Cum bine spunea acel tip din mesajul prietenei, nu sunt prea multi barbati tantrici pe lume. Din pacate. 
Se tinde sa se creada ca psihozele sunt apanajul femeii. Fals, dupa opinia mea, ele doar vor sa se vindece si de aceea viziteaza mai des cabinetele de psihoterapie. In plus, sunt mult mai des aratate cu degetul.
Vazut din punctul meu, toti barbatii sunt psihotici din punct de vedere sexual. Si nu cred ca doar din al meu, de vreme ce si in scoala de yoga, barbatii sunt sfatuiti ca inainte de a-si aborda partenerele, sa se masturbeze. Mintea masculului occidental crede ca femeia este facuta sa-l satisfaca pe el. El considera ca erectiile lui sunt normale si ea nu are altceva mai bun de facut decat sa se ocupe de "rezolvarea problemei". Un barbat care apare erect in fata partenerei va fi perceput, la un anumit nivel, drept AGRESIV. In psihic penisul erect este asemuit cu o spada care vrea sa strapunga. Erectia este normal sa apara cand intre cei doi deja campurile subtile incep jocul dintre magnetic si electric, sau si mai bine, la contactul fizic, dar NU PANA ATUNCI!  Barbatul comunica "vreau ceva de la tine!". Ori asta NU ESTE NORMAL! Tot ce poti/ai dreptul sa faci, este ...sa oferi!
Un penis este cazul sa raspunda cu erectia lui atunci si DOAR ATUNCI cand semnalul sexual dat catre femeia a fost ACCEPTAT si i s-a raspuns...subtil. Dar pentru asta masculul TREBUIE sa aiba un nivel de atentie/receptivitate...feminina. Abia atunci este EL complet. Si inca o precizare, absolut necesara: daca este vorba de parteneriate stabile, pe termen lung, nu considerati IN NICI UN CAZ, CA ATI PRIMIT ACCEPTUL ODATA PENTRU TOTDEAUNA. Dimpotriva, femeia TREBUIE SA CONFIRME/INFIRME de fiecare data DACA este dispusa sa accepte acea interrelatie, in ACUM. 
Fantastic este ca barabtii sunt acum fascinati de ideea ca sexualitatea tantrica le va rezolva problemele, asa cum tanarul spera sa-i rezolv eu bucuria de a se masturba. 
DESIGUR solutia este in sexualitatea abordata tantric, caci este singura care RESPECTA legile Creatiei, din punct de vedere al energiei in corp fizic. Dar pentru a avea acces la ea, TU si nu altul TREBUIE SA TE SCHIMBI!
Multi considera ca "evolutia spirituala" poate fi facuta si fara aportul energetic al sexualitatii. Eu nu am de gand sa ii contrazic, dar pentru a avea Pineala treaza/activa, este necesar ca energia sa urce din osul sacral prin Ida si Pingala, acolo. Ori, pentru ca ca acest lucru sa se petreaca, energia trebuie dinamizata. Nu degeaba in toata simbolistica tuturor traditiilor gasiti cei doi serpi, conul de brad si cel de-al treilea ochi...Desigur alegerea apartine fiecaruia.
Initierile tantrice, incompetent abordate aseara intr-odiscutie inconstienta aici, sunt PROCESE ABSOLUT INDIVIDUALE, cu rol de reparare/recanalizare a ATENTIEI si deci a ENERGIEI vietii, catre abordari de alt STIL DE VIATA.
Nu se presupune ca fiintele care sunt initiate sunt ALTFEL DECAT PERFECTE, doar ca vor trebui sa o si afle, sa isi asume ce au aflat si...sa se schimbe, in MANIFESTAREA PERFECTIUNII LOR! Adica sa devina la randu-le Maestrii Tantrici.
Desigur stim, macar conceptual, ca femininului ii revine acum normalizarea evolutiei experientei noastre pamantesti. Dar pentru a o si face trebuiesc ajutate sa se puna in PUNCTUL DE FORTA in care sa poata face asta. A le distruge in continuare increderea in sine, este echivalent cu a fi DEMAGOGI, sau...suficient de prosti ca sa ne taiem singuri craca de sub picioare.
Barbatul trebuie sa invete sa-si asume masculinitatea lui echilibrata si cumpatata, sa-si dezvolte receptivitatea si sa renunte atat la criticisme cat sa si invete ca Ho'oponopono este util sa functioneze prima data in parteneriatele lui. Nu ARE VOIE sa afirme sau sa creada nici macar o secunda ca femeia de langa el este altceva decat O EXPRESIE PERFECTA A DIVINITATII.
Am avut in bratele mele foarte multe femei, de cand eu insumi am beneficiat de o initiere tantrica, la 20 de ani, facuta cu multa iubire si tact de catre o initata, timp de 6 luni. Privesc cu uimire la ciudata detasare pe care unii o manifesta in abordarea sexuala a femeilor, eventual chiar necunoscute, pe net: "vrei sa faci sex cu mine?"
Marturisesc ca eu absolut niciodata nu am pus o astfel de intrebare nimanui...ba mai mult, nu stiu cum e aia sa "agati" o femeie. Nu stiu sa fi fluierat pe strada dupa cineva, sau sa schitez vreun gest oarecare. Nu concep ca pot exista astfel de abordari intre oameni.
Cu tota aconvingerea rezultata dintr-o deschisa si indelungata experienta, STIU ca intre oameni circula infoenergiile liber si ele sunt la fel de bine emise si receptionate. Ca indeobste energiile feminine cu cele masculine, fiind complementare, se transmit/receptioneaza foarte firesc. Si mai stiu ca in TANTRA nu exista CUVINTE. De aceea poate odata in plus ma minunez cand aud despre "cursuri de sexualitate tantrica". Daca eu as organiza unul, apoi in acea sala nu s-ar auzi decat o muzica suava si s-ar oferi mangaieri/imbratisari...dupa care cursul s-ar incheia cu o plecaciune. Nici un singur cuvant nu isi poate avea locul acolo. Cuvintele sunt ALE MINTII,  abordarea tantrica dimpotriva. Ieri eram acuzat ca nu am vorbit despre sexualitatea tantrica...doar ca NU E NIMIC DE SPUS! Mintea crede ca poate sunt pozitii, ea a vazut Kama Sutra si desigur nu a inteles nici macar pictogramele de acolo...ei vad simboluri energetice
 in penisurile alea erecte, noi vedem exact ce sunt...biete sabii de strapuns "victime" feminine..
Stiu desigur "stiinta compasiunii", numai ca ea presupune sa inteleg ca acel frate al meu a ajuns la experinta aceea ca sa invete ceva...Din pacate NU VREA SA INVETE...asta nu mai intra in stiinta compasiunii ci in incapatanarea de a nu-ti face temele, care sunt...ale tale!  Daca iti asumi sa pui, uneori, in bratele unui barbat o femeie initiata tantric, prima lui grija nu este sa se imbogateasca cu "darul primit", ci ...sa o conteste! Direct sau indirect, minimizand astfel la maxim...propria sa sansa de a fi transformat. Stiti, prea ades m-am rusinat ca sunt barbat, chiar as prefera sa fiu considerat ...femeie cu putza! Ele chiar vor sa-si reveleze darul, daca ar avea si cui darui!
Namaste celor cateva femei...ca mine!

2 comentarii: