Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 februarie 2013

un CITAT inspirator...


Am gasit acest citat, care pentru mine cel putin, este foarte semnificativ...si inspirational.
Consider ca, plecand de la el si de la o infinitate de observatii, as vrea sa vi-l propun ca "subiect de meditatie".
A "simti" presupune ca ceva te motiveaza a-ti duce atentia in RECEPTIE. Nu mai poti fi "iubire" cand treci pe receptie, deoarece a fi iubire PRESUPUNE stare de emisie, daruirea, un sens opus celui de a primi...chiar si informatii. Ca si "echipamente", noi putem sa fim in stare de emisie (iubire) sau receptie (efect). O alta stare, din acest punct de vedere, nu este posibila. 
Motivatia pentru a trece in stare de receptie poate fi ori frica (sa preintampini prin informare, presupus "corecta", o amenintare oarecare) ori curiozitatea. Dar indiferent care e motivatia, ea tot in stare de efect te pozitioneaza: nu te-ai informat degeaba, ci ca sa...reactionezi cumva!
Problema este ca simti...cu "organele specializate" si care organe sunt doar traductori ai unor "semnale" de un anumit gen sau complexe. Numai ca traductorii transforma totul in semnal electric si il trimit spre analiza...creierului, care il decodeaza in baza unor "clisee informatice", formate in baza unei "cunoasteri anterioare", rezultata din conditionarea teortica sau experienta de viata. Daca nu gaseste un cliseu potrivit, aproximeaza cu ceva preexistent, ca sa poate "rezolva problema".
Numai ca "reala problema" este ca se face referire la...clisee preexistente, iar noi traim...ACUM-ul. Inca nu suntem familiarizati cu totala lipsa de relevanta a "experientei" in prelucrarea datelor din ACUM. Inca avem in constiinte credinta ca cel cu experienta de viata e mai apt sa prelucreze "viata" decat unul lipsit de experienta. A fost o iluzie intotdeauna, dar acum chiar va fi vizibil nefunctional. Cliseele vor fi, dimpotriva, adevarate frane in a putea prelucra eficient ACUM-ul. Viteza manifestarii creste mereu si a prelucra clisee incetineste mult procesul, dand si rezultate eronate.
Multi acum fac referire la "un al saselea simt" sau un simt subtil. Eu nu neg existenta lui si inca a multor altora, inclusiv caile de transmitere telepatica sau empatica, dimpotriva stiu bine ca exista. Doar ca si in cazul lor...au o aceeasi motivatie. Si un acelasi efect: te transforma in...EFECT a ceea ce ai receptionat!!!
Dece ai vrea sa devii efect a ceva exterior tie?
Multi ma intreaba chiar pe mesenger, daca eu ii receptionez, ca stare...nu, eu NU ALEG sa ma transform din emitator in receptor, decat in cazuri foarte rarisime si pentru un foarte scurt interval de timp: asta in cazul in care chiar intentionez sa cunosc starea cuiva, pentru a sti ce ajutor sa-i pot oferi.
Acolo unde iti duci ENERGIA ATENTIEI TALE, ACOLO ESTI! Nu te poti informa fara sa scapi de aceasta Lege. Este o acordare frecventionala responsabila, la o anumita frecventa emisa. Daca e iresponsabila, cu atat mai..."rau".

2 comentarii:

  1. Eu am observat ca ne place sa lucram cu clisee deoarece ne este frica...frica de ce?ne este frica de viitor..ne este frica ca daca cedam controlul ni se va intampla ceva rau..daca nu stim ce ne asteapta ce o sa facem?asa ca din aceasta frica tot lucram cu CONTROLUL..insa daca ne este frica inseamna ca nu avem incredere in constiinta superiora,ba mai mult ca credem ca ne va aduce ceva rau astfel ajungand sa nu cunoastem cine este aceasta constiinta superioara,nici sa intelegem cine suntem noi si nici sa credem ca CREATIA ESTE PERFECTA...asa ca daca nu este perfecta-hai s-o perfectionam noi..nu intelegem ca este un simplu joc,ca trebuie sa ne bucuram de joc,sa ne cunoastem pe noi insine din mai multe ipostaze si ca totul nu ne va rani niciodata...ne este frica de RANA,sa nu suferim pentru ca am simtit ce este suferinta insa nu am ajuns pana acolo incat sa ne dam seama ca ea este iluzorie...ne este frica de NECUNOSCUT...insa cand stim ca totul SUNTEM NOI/sursa/constiinta divina sau cum i s-o mai spune DE CE SA NE MAI FIE FRICA DE NOI?niciodata NOI nu o sa ne face RAU noua insine decat in iluzie...NECUNOSCUTUL de fapt este cel mai frumos dar pe care noi ni-l facem noua insine..insa noi il respingem...este poate dificil sa trecem de la un mod de a fi la altul insa nu este imposibil..Creatia nu cunoaste cuvantul IMPOSIBIL..cam asa vad eu lucrurile..NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  2. cu remarca ca nu ai facut referire la text ncicum, da, ai perfecta dreptate.Pup inima ta!

    RăspundețiȘtergere