Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 iulie 2011

...povestind putin, din experienta proprie...

            Avand in vedere ca absolut TOTUL este doar o experientza a Constiintei, venita sa exeperimenteze asa numita "viata" in frecventa 3D, desigur nici nu ar fi de asteptat ca experientele sa fie asemanatoare. Ele vor corespunde modului in care fiecare am perceput aceasta frecventa cu aparentele ei manifestari si in ce masura fricile ne-au mutat catre perceptia si reactia creierului reptilian. In cazul in care acest lucru s-a petrecut este si firesc ca toata energia disponibila experientei aici sa fie folosita nu creativ ci in spectrul apararii de pretinse griji/nevoi/necaz/durere. Totusi sa nu uitam ca INTREAGA RESPONSABILITATE de a fi mai atenti si a percepe si altfel lucrurile ne-a stat intotdeauna la dispozitie. De aceea se si spune ca totul este doar O ALEGERE.
             Nu este vorba de ceea ce mintea ar considera ca se afla la antipodul fricilor, respectiv curajul, deoarece curajul este doar un alt nivel al fricilor-mergand pana catre LIPSA DE FRICI. Complementul fricilor este IUBIREA, care la randul ei presupune Pacea, armonia, starea de atentie si de aici sentimentul de libertate si...creativitatea. In alti termeni putem spune ca am avut permanent oportunitatea de a alege intre doua frecvente, cea a mintii si cea a inimii, sau intre a ne lasa pilotati de mintea subconstienta, racordata subconstientului colectiv sau de mintea supraconstienta, racoradata mintii universale. Si pentru a intelege Unificarea Fiintei, Iisus vine si spune Eu si cu Tatal Una Suntem, respectiv faptul ca subconstientul si supraconstientul pot fi una.
             Multi au perceput ca au trait limitarea datorita sistemului politic/social in care s-au format/dezvoltat si e un alt mod de a nu ne asuma ALEGERILE PROPRII. Si eu tot asa am trait, desi la nivel al experientei colective as fi preferat ALTCEVA, dar asta nu m-a oprit sa imi fac propriile alegeri si sa ma formez in acord cu ele. Nu spun ca a fost mai bine- a fost doar ALTFEL. Nimic nu m-a putut opri ca, desi absolvent de arte plastice sa activez 17 ani in cercetare, sa am 5 brevete inregistrate, sa fiu initiat tantric la 20 de ani sau sa refuz intrarea in partidul unic pe simplul  de bun simt motiv ca nu pot face parte din acelasi partid cu toti betivii si delatorii. A fost simplu, zic eu. Retin ca plecam catre institut cu teme de cercetare pe care mi le propuneam singur, pe care le experimentam pe utilajele din acea dotare "socialista", ca si cand ar fi fost "ale mele"...Nu ma pusesem intr-un cadru in care cineva sa ma fi putut opri ci dimpotriva, toata lumea era multumita.
             Dupa '89 am ales sa imi dezvolt creativitatea fara a mai fi intr-o structura si aveam sa constat ca povestile care se debitau nu concordau cu realitatea experientiala. Am dezvoltat ceva mai micutz atunci si a trebuit sa accept ca nici contributiile la Buget nu erau apreciate: trebuia sa te scoli la 5 dimineata si sa stai la o coada "ceausista" ca sa le poti plati. Atunci desigur am ales sa...nu mai platesc nici un impozit. ALEGERI. Si absolut toate AU FOST POSIBILE, chiar daca aparent mintea nu le-ar fi validat.
            Am inteles desigur repede ca CREATIVITATEA nu este ceva in care TU AI ROLUL PRIMORDIAL. Nu TU, ca minte. Din cele cinci brevete inregistrate, desigur incercat sa le rezolv cu mijloacele mintii timp indelungat, la trei dintre ele rezolvarea inspiratoare a venit cand eram in...sfantul spatiu al wc-ului. Cand mintea era in pauza.
           Creativitatea creste pe masura ce intelegi ca NU TU ESTI CEL CARE FACI CEVA, si ca PRIN TINE CEVA SE FACE/ADUCE in acest plan al experientei. Asa ca as mai fi putut inregistra si alte brevete, doar ca multe mai ai ocazia sa intelegi...Am studiat optica destul de indelung, am citit si cursuri ale Univ. Berkley ca sa pot intelege ce nu gaseam explicat satisfacator si, desi si acum sunt singurul in spatiul romanesc care poate produce filtrul de polarizare a luminii fara de care o multime de tehnologii ce folosesc cristalele lichide (celebreleLCD) nu sunt posibile, macar am reusit sa inteleg mult mai profund Legile Creatiei si ce inseamna ALEGERILE noastre in ceea ce priveste tehnologiile.
           In urma cu vreo noua ani un bun prieten mi-a propus sa incercam sa obtinem surse alternative de energie si dupa multe incercari ale mintii, evident cu slabe rezultate, aveam sa observam ca totusi aparatul de masura inregistreaza mici tensiuni induse mental...chiar mai mari decat cele obtinute prin experiment. ATUNCI AM ZIS CA NU E ACEEA CALEA SI...am cerut cateva zile sa gasesc o solutie. Dupa cateva zile aveam sa ne aflam in punctul in care trebuia sa alegem UNA dintre aproape o infinitate de modalitati de a prelua energie din campul de energie universal. Rezultatul? In mintea mea a aparut bine conturat: mai intai o explicatie ABSOLUT COMPLETA despre ENERGIE. Apoi o schema de constructie, imbunatatita dupa 24 de ore cu o alta. Am reajuns la OSIM. Aveam sa aflu ca ei doar tehnologii nu si principii noi breveteaza. Am solicitat brevet si dupa 6 luni aveam sa aflu ca...forma de intocmire a brevetului nu corespundea. Am inteles subtextul si...nu am mai revenit.
           Intre timp am incercat sa contactam pe cineva capabil sa ne ajute sa sustinem un astfel de proiect, era un consultant financiar ce isi facea reclama, care dupa ce a examinat cateva zile documentatia a zis ca o facem, ca oricati bani sunt necesari ii avem in 24 de ore, dar O FACEM CUM VREA EL. Ar fi insemnat o mare degringolada si...nu am acceptat. Voia ca intr-un an sa scoatem pe piata echipament energetic complet pt. o vila, adica ceva care sa rastoarne brusc totul...Daca nu ne-ar fi iesit, ne-ar fi "calcat o roata de tractor in...lift", dupa propriile lui declaratii.
          A trebuit deci sa inteleg ca NU SE VREA INCA tehnologie a punctului zero. Cand privesc si acum la cei care DECLARA ca muncesc pentru obtinerea de tehnologii free energy, trebuie sa observ ca inca ii pacaleste mintea si ca, de fapt, nu au inteles ce vor anume...Free energy este PRECEDATA de free mind, si asta inseamna FOARTE MULTE...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu