Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 septembrie 2011

MEDITATIA...







Voi fi iertat ca am ales niste imagini de pe net, al caror autor nu sunt, doar ca eu am renuntat la mitul "dreptului de autor", ca la toate celelalte. Sunt desene moderne, dar care fac trimitere/referire la ceea ce DINTOTDEAUNA s-a stiut:
GLANDA PINEALA.
Nu am cum sa vorbesc despre meditatie, in mod calificat, fara sa va trimit la intelegera rolului complex al acesteia in "viata voastra".
Prin meditatie iarasi se pot intelege destul de multe "activitati" sau "atitudini" sau "stari". 
De la atitudinea meditativa a fumatorului, care priveste  pasiv sau extatic sau contemplativ doar la desenele fumului in aer, trecand prin intentia psihologului de a detensiona mentalul pretinsului pacient stresat si ajungand la cei care si-au inchinat viata propriilor reglari vibrationale prin meditatii lungi si intense, traind permanent stari meditativ/contemplativ/extatice, toti pot folosi acest cuvant.
Si totusi...ce ar putea fii, in ADEVAR , meditatia.
Desigur toate aceste forme sunt si duc incet tot catre ultima expresie, starea meditativ/contemplativa-constienta. Spun asta dupa foarte multi ani de practica, in multe forme, a ceea ce poate fi abordat ca meditatie. In practica mea, un loc insemnat a ocupat meditatia sub infoenergiile Piramidei, care s-a constituit de altfel si in unicul meu Maestru in acest plan. Dar asta nu este relevant pentru experienta nici unuia dintre voi, doar a mea...
Indiferent forma meditatiei insa, indiferent la ce frecventa vibreaza intregul "echipament" care TU ESTI, atat ca si corp "fizic" cat si toate celelalte structuri subtile, meditatia nu va face ALTCEVA decat sa modifice si sa "maturizeze" permanent aceasta "glanda" pineala, in special prin ridicarea permanenta a frecventei la care ea recepteaza/emite, deci "rezoneaza". Traditiile toate o denumesc "cel de-al treile ochi" mai peste tot fiind infatisata ca o ghinda.  Mereu m-au intrigat diversele "scoli" care declara cu infatuare ca "ele au tehnici" menite sa "deschida" acest "al treilea ochi". 
In ADEVAR, ca orice punct energetic care va alcatuieste structurile, el este "inchis" de mintea limitata si nu se va "deschide" decat in anumite conditii "eliberatoare". Una din cele principale desigur eu consider a fi CONSTIENTIZAREA. Este si motivul pentru care scriu aceasta postare. Pentru ca, degeaba ESTI sau AI IN DOTARE ceva, daca nu stii, nu esti constient de faptul ca il ai la dispozitie sau nu stii sa-l "utilizezi".
Cand privesti un om in ochi, (fereastra a sufletului,nu?) de fapt percepi pineala. Daca acolo pare "gol", de fapt tu sesizezi o slaba activitate a acestui centru energetic. Si, intuitiv, stii ca nu prea ai cui vorbi. De asemeni daca empatizezi puternic cu cineva, tot pinealele intra in rezonanta vibratorie. De altfel multa "fenomenologie" se datoreaza exclusiv acestui centru. Daca acum ne pregatim pentru o perioada in care vorbele vor diminua din importanta, se va datora tocmai maturizarii generale a pinealei. Iar asa numita "cernere" tot in baza acestei maturizari va avea loc. 
Cand sexualitatea tantrica INSISTA pe "sublimarea" energiei sexuale, exact asta urmareste-directionarea a cat mai multa energie si a unei frecvente din ce in ce mai inalte tot catre acest centru energetic.
Si iata de ce este atat de importanta aceasta maturizare si ridicare continua a frecventei si energiei ei. Ei i se datoreaza perceptiile noastre si functie de ele ea elibereaza  hormoni destinati reglarii celorlalti centri/glande de comanda ale structurilor, prin semnale chimice in special. Astfel creaza "legitatile chimice" care guverneaza functionarea intregului "corp fizic". Apoi, functie de ce e capabila sa "perceapa" prin rezonanta/vibrator, ea e cea cu ajutorul careia noi vizualizam lumea, adica ne cream constient/inconstient experientele "viitoare". Tot la ea se refera, indirect, si autorul "Vietii Impersonale" cand spune ca trebuie sa fii "pregatit sa primesti acea informatie", sau Iisus cand spunea ca vorbeste doar pentru cei ce au urechi de auzit si ochi de vazut.
Ca in orice, doar o fiinta "vindecata" poate sa lucreze asupra pinealei, in mod constient si armonios. Este si motivul pentru care eu am introdus meditatia cu ochii deschisi, ochi in ochi. Este o meditatie de comuniune, bazata pe constientizarea faptului ca UNA SUNTEM. Desigur eu emit constient infoenergii ale Creatiei in momentul cand meditez cu unul din voi, adaptate fiecaruia in parte, fapt care desigur "scrie" acea informatie in zonele subconstiente ale mintii voastre. In prima parte a interactiunii ma informez din pineala voastra care va este "pozitia si necesitatile", in a doua parte incep sa va completez/modific programelele derulate subconstient. Este si motivul pentru care va simtiti schimbati dupa o astfel de meditatie. 
In plus, pineala fata de ceilalti centrii energetici nu cunoaste drum inapoi. Odata deschisa si atingand un anumit nivel de maturitate/vibratie, ea nu mai da inapoi. De aceea se spune, pe drept cuvant, ca odata intrat pe o cale constienta, drum inapoi nu exista. Poti sa il lungesti, nemailucrand la devoltarea ei si la cresterea frecventei, dar oadata atins un punct, el nu mai poate fi "pierdut". 
Creatia este un univers/multivers cu infinite "dimensiuni", evident vaibrationale. Noi suntem fiinte multidimensionale. Meditatiile sunt oportunitatea pe care o avem de a deveni constienti de multidimensionalitatea noastra ca si Constiinte Omniprezente, conform cu structura holografica a Creatiei. Este prima veriga care ne va duce catre "realizarea" omniscientei si omnipotentei consecutive acestei prezente extinse. Adevaratele noastre atribute, cele ale Sinelui. 
Multi inca sunt cei care considera ca meditatia este o oportunitate de a "evada" din aceasta dimensiune, explorand universul mental al Astralului. Este o joaca de copii care chiar nu au inteles rolul meditatiei. Astralul este o frecventa putin superioara -inca- nivelului vibrator al "planului experientei 3D", cata vreme civilizatia nu trece in dimensiunea superioara, 5D. El ne este "familiar" deoarece la acea frecventa asteptam intre incarnari. Acolo nu exista fenomenologie si din acest motiv nici evolutie. Ceea ce noua ne apare ca fiind acolo situat, ca entitati de lumina, sunt doar reflectii ale acelor entitati. Cand cineva spune cu convingere ca l-a "vazut" pe Iisus, nu pot decat zambi cu compasiune pentru lipsa lui de cunoastere si intelegere. Iisus, ca si orice alta fiinta realizata, are o prezenta infoenergetica universala, este ominprezent, chiar si in fiecare atom care va alcatuieste vehiculul "fizic" sau molecula de apa. 
Faptul ca la acea frecventa MINTEA traieste senzatii de decorporalizare, ca putem avea experiente legate de omniprezenta sau fascinatia ca nu exista timp si multe alte aparente fenomene imaginare care decurg nu presupune evolutia noastra reala. Desigur ne ofera o alta perspectiva asupra lumii si vietii, si este intrucatva eliberator, dar iar ajungem la nivelul psihologicului si...nu despre el este vorba. Din pacate mintea va face foarte repede o dependenta de acea frecventa, unde ea se lasa fascinata cu usurinta de aparentele infinite "posibilitati"...care evident nu duc nicaieri. In schimb va limita capacitatea voastra de a explora frecventele cu adevarat inalte. Asta ca sa nu mai pomenesc de "bucurii experientiale" colaterale, in sensul ca puteti sa va incarcati cu tot felul de infoenergii, de care chiar e dificil apoi sa scapati. Unele se pot manifesta apoi foarte incomod, ca experienta. Dar important este cu adevarat faptul ca acea frecventa este doar o alta iluzie si ca ea NU ASIGURA NICI UN FEL DE EVOLUTIE, ci doar niste experimente iluzorii ceva mai extinse decat cele din 3D.
Ca sa inchei, trebuie sa amintesc ca meditatia este unicul instrument de evolutie recunoscut nu numai de toate civilizatiile terestre, dar mai nou si de cercetarea asa zis stiintifica, si in plus starea Alpha in care ea poate ave loc este si cea care reface un anume nivel al armoniei/starii de sanatate din organe/tesuturi si evident este foarte odihnitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu