Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 noiembrie 2012

NU ne plictisim...!

Zilele trecute, un drag prieten ma intreba "oare cum ar arata o planeta de iluminati?"...Plictisitor, am raspuns eu. Cred ca postarea asta va completa raspunsul meu laconic.
Ieri o femeie "de bine" ne-a vizitat, ducand langa ea un tanar barbat de o rara frumusete, atat interioara cat si exterioara. Avea 23 de ani si...era bolnav!!! Dupa cateva cuvinte, "tabloul clinic" imi era evident: "copilul" pe care femeia il insotea si a carui "mamica" devenise, era un biet copil parasit intr-un orfelinat, unde crescuse de la trei ani pana la majorat, varsta pana la care ar fi trebuit sa fi fost pregatit sa-si asume VIATA. Si pentru ca asta nu i-a fost insuflat, in disperarea lui de dumnezeu creator omnipotent, si-a confectionat o "boala". Asta avea sa ii asigure mila, eventual compasiunea semenilor si deci o "perspectiva" mai "comoda" de a se descurca cu viata...Asa a fost remarcat de aceasta fiinta de lumina si asa era purtat prin institutii de sanatate sau solutii alternative de catre aceasta pseudomamica, care de fapt simtea ca el chiar are nevoie de ajutor...Desigur am ras cu ei, le-am spus ce vad limpede ca s-a petrecut si am cautat sa-i explic "bucuria oportunitatii de a fi IN VIATA". M-a inteles rapid, eu i-am spus ca desigur "boala" se va retrage de la Sine, pentru ca nu a fost decat un semnal de trezire...
Ocazie care mi-a reamintit de revelatia unei dragi fiinte mie, care vad ca acum m-a cam uitat, si care intr-o zi mi-a spus plina de sincera uimire:
"Stii, Octave, mi-am dat seama cat de bogata sunt! Nu am nici o nevoie, nu imi trebuie absolut nimic si totusi am o multime de lucruri, care parca imi sunt daruite..." Acum ea se afla deja in NONLINIARITATE, de ceva vreme, si nici o clipa nu uit sa am un gand duios catre ea!
Postarea insa se datoreaza unui alt drag si apropiat prieten, care dimineata ma intreba cu mare "sincera ingrijorare": "oare nu devin dependent de sex?"
Am zambit in sinea mea, neavand timpul necesar sa-i si raspund, el continuand in ingrijorarea lui: "pentru ca, in loc sa fac ce am de facut, simt ca as prefera sa fac sex!!!".
Si pentru ca acest gen de CONFUZIE este general, am ales sa ii raspund aici.
Noi, in inconstienta de omuleti, suntem conditionati sa CREDEM ca...putem fi...orice. Ca atare ne straduim sa fim copii buni, apoi elevi silitori, apoi eventual sportivi, sa fim "de societate" si cate si mai cate nu incercam sa tot ...FIM. 
Cand insa devenim constienti, abia atunci, dupa trezire aflam importanta si LOCUL lui A FII in ADEVAR. Si aflam ca, de fapt, A FII era STATUTUL NOSTRU, ca acest simplu "concept", lipsit de atribute, este CONDITIA constientzei noastre...Exact asa este si cu sexualitatea. Ni se induce, pe neatentie, lipsa de importanta a sexualitatii. Ba dimpotriva, ni se induc temeri, frici majore uneori, pentru ca abia DUPA CE DEVENIM CONSTIENTI, sa aflam ca UNIVERSUL CREAT este guvernat de LEGEA POLARITATII. Ca ORICE, pentru a exista in MANIFESTARE, trebuie sa aiba atat componenta electrica cat si magnetica. La TOATE NIVELELE CREATIEI! Pentru ca, "asa cum este sus, asa si jos", vom afla din Kibalyon...Desigur interese masonice au cautat sa introduca in "spiritualitate" concepte de genul: "suntem la origine fiinte androgine" si desigur s-a tot exemplificat cu ascetismul diferitelor "cai", doar ca se uita sa se si "vada" unde au dus acele cautari. Ca atare multi "intelepti de facebooke" se gasesc in postura inconstienta de prelungiri masonice, vehiculand idei confuze care, scoase din context, par a fi "valori", iar altii le hapaie tot cu inconstientza.
Cata vreme veti descoperi in chilot un detaliu cat de mic privind o oarece apartenenta de o polaritate, eu va sfatuiesc sa intelegeti bine si sa acordati importanta cuvenita jocului DINAMIC electric/magnetic. Sa intelegeti ca el NU SE AFLA LA CHEREMUL pretinsului vostru liber arbitru si nici nu face parte din categoria divertisment, optional, conditional s.a. Este o CONDITIE a integritatii vehiculului vostru de constiinta, pe care daca o treceti PE ALT LOC decat cel in Lege cuvenit, va asumati apoi nonvitalitatea si deprecierea acestuia, cu disconfortul experiential consecutiv.
Intrebari de genul celei puse de prietenul meu nu fac decat sa te atentioneze asupra GRAVITATII neintelegerilor care inca exista in constiinta acele fiinte. Nu poti face o "dependenta" de o functie vitala, asa cum nu poti formula ca ai o dependenta de bataile inimii sau de respiratie...
Vezi, dragul meu Cosmin, astfel un iluminat nu risca sa se plictiseasca niciodata, cu conditia sa nu fie inconjurat de...iluminati!! Va iubesc!

2 comentarii: