Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 martie 2013

despre ceva ce...nu exista: "subconstientul"

Pentru a "trata" cu seriozitate despre un subiect care...nu exista, va fi util mai intai sa vedem CEEA CE EXISTA!
La acest "capitol", lucrurile sunt cat se poate de simple: exista energie si exista informatie. Informatia, pentru a exista coerent, adica explorabila/exploatabila, este structurata pe infinite nivele de frecventa vibratorie. Desigur functie de...emitent. Si, cu asta, am cam spus totul despre Creatie.
Daca coboram din acest nivel de definire, (ce-i va place formularea asta unei bune prietene!)  vom "observa" ca informatia, functie de nivelul ei de vibratie, poate fi de diferite nivele, fiecare nivel corespunzand unei anume "realitati" de manifestare.
Desigur, TOTUL se manifesta prin toate nivelele descendente de frecventa, doar ca aceste coborari de frecventa sunt datorate anumitor "filtre" situate in cale. Pentru ca noi sa putem cuprinde, a fost imaginat un sistem prin care sa putem intelege coborarea frecventelor, pe masura ce ne-am indepartat de Sursa. Au fost denumite "dimensiuni Vibrationale".
ACUM experienta umana, prin cresterea frecventei, se presupune ca trece din dimensiunea a treia, prin a patra, catre a cincea. Insist la intelegera faptului ca vibratia este singura "calitate/proprietate" care se modifica, si aceasta "excursie dimensionala" se refera de fapt doar la cresterea frecventelor proprii.
Frecventele specifice densitatii 3D, joase, s-au obtinut prin experimentarea fricilor de toate tipurile. Si prin crearea jocului perceptiilor dualiste, al amagirii/dezamagirii. "Cliseele" care au asigurat acest tip de perceptii, s-au aflat in dimensiunea SUPERIOARA experientei, adica in frecventa 4D. Ele acolo vor si ramane, ca o frecventa pe care noi avem acum oportunitatea de a o parasi. Pentru a face aceasta, in mod firesc, va trebui sa dobandim o frecventa proprie de vibratie superioara acesteia. 
Numai ca, in frecvanta 4D se afla si alte "date". In aceasta banda se gaseste inclusiv subconstientul colectiv. Se mai gasesc si entitatile care pana acum ne-au ajutat sa evoluam.
Prin schimbarea frecventelor proprii, noi ne vom muta experienta in valori vibratorii superioare, fara a mai avea un interes de a ne-o cobora.
Acum, noi stim ca in Creatie neexistand decat frecvente, orice manifestare, la orice nivel, presupune ca pe acea frecventa o inteligenta a depus o informatie. Ea poate fi utila noua sau mai putin. Cu cat te aflii in frecvente superioare, cu atat ai garantia ca informatia creata a fost depusa de o entitate care a avut acces la acel nivel vibrational. Altfel nu ar fi putut-o depune acolo.
In subconstientul colectiv au fost multi cei care si-au acordat accesul si au plantat acolo informatii care apoi s-au "proiectat" mai "jos", in frecventa experientei 3D. Interesul acelora a fost sa obtina o experienta colectiva in aparenta lor favoare, situata in acelasi nivel al experientei. S-au bazat desigur pe o anumita cunoastere/intelegere a ce inseamna vibratia in Creatie. Si pe tehnici adecvate scopului lor. Pentru ca, se poate afirma limpede, vibratia FACE LEGEA, pentru tot ce se afla sub ea!!!
Acum, am sa ma apropii de subiectul postarii. Pentru a putea sa crestem frecventa proprie, avem posibilitatea de a manevra cele trei instrumente: alimentatia, meditatia si sexualitatea inalta, dar nacela noastra nu este util sa mai pastreze in ea balast in exces. Altfel nu se va inalta, vibratoriu desigur.
Printre multele "articole in plus", multi acum reclama existenta subconstientului propriu, cu tot ceea ce a fost depozitat acolo. Si la fel de multi sunt cei care inventeaza metode artificiale si total ilogice de a trata acest subconstient.
Pai daca revenim la ADEVAR, si acolo avem tot frecvente. Fiecare "amprenta" depusa acolo, nu este logic sa dispara vreodata, daca noi ne racordam intentionat la frecventa ei-dimpotriva o realimentam cu...energia atentiei noastre si o readucem in manifestare. Din stiinta pe care o am si din experienta proprie, singura metoda de a scoate din creatie o frecventa, este sa nu ne mai ducem atentia acolo.
Mai toate preocuparile celor care acum au ca intentie inaltarea vibratorie sunt duse, parca intentionat, prin diferite nefericite noi tehnici si cursuri, tocmai spre vitalizarea unor informatii care, in mod logic, nu e util decat sa fie...uitate/parasite. Stai si te intrebi, oare discernamantul si logica superioara chiar au disparut?
Cine imi va spune ca a descoperit el o tehnica prin care, udand buruienile, le faci sa dispara, ma va convinge ca chiar gresesc! 
Nici fizica cuantica nu cred ca afirma altfel, ci faptul ca, dintr-un camp de potentialitati, noi prin atentia noastra ne selectam, aducand in manifestare experienta:



CRED, cu toata convingerea, ca ne aflam in punctul in care chiar putem discerne. Sunt acum multi cei care sunt indrumati, desigur eronat, catre experienta. Pretinzandu-se ca aceasta este calea care vindeca fricile acumulate. Nu, experienta nu te poate  face sa mergi decat in periferie, cand tu esti interesat de recuperarea Centrului care tu esti. Experienta te va duce exact catre reinnoirea ciclului amagire/dezamagire, cu reiterarea durerii consecutive si multa risipa de energie. Desigur vorbesc pentru cel devenit constient. Trezirea inseamna constientza a constiintei si stare de atentie, in ACUM. 
Candva o draga fiinta imi marturisea, aproape in lacrimi, ca a descoperit in ea "unul negru si paros". Am ras si m-a privit descumpanita...Apoi i-am "marturisit" ca este firesc, si eu am unul...
Oare nu putem intelege ce inseamna un univers holografic, ca in fiecare punct exista intreaga informatie? Nu ne este limpede ca aceste vehicule de constiintza, care sunt asa zisele noastre corpuri fizice, au in ele memorie ancestrala, ca in ele se regasesc infoenergii firesti ale tuturor etapelor lor evolutive?
"Secretul" este sa intelegi si sa iti iei atentia de la ce nu iti mai este util. Nu cred ca multi sunt cei care mai cara dupa ei vechile telefoane de bachelita, acum cand au un mobil in buzunar...
Va fi util sa intelegem cu adevarat Creatia. Noi "traim" experienta doar a ACUM-ului, indiferent ce povesti ar vrea diferitele nivele de inteligenta din noi sa ne povesteasca. Constientul va avea de rezolvat doar acest moment viu iar subconstientul va trebui sa isi faca functiile utile noua tot in acest moment, nu sa retraiasca trecutul, care NU MAI ESTE. Este doar o "problema" de "disciplina" oragnizatorica interna, pe care fiecare e util sa o inteleaga profund.
Asa vazand lucrurile, nu vom mai sta sa ascultam povesti despre karma si nici macar despre configuratii astrale. Ele au operat pe cand eram inconstienti. 
Toti cam stim ce este internetul si suntem racordati la el. Este un "depozit viu de informatii", asa cum este si Creatia. Cu toate acestea pe monitorul fiecaruia va exista doar ceea ce fiecare, in ACUM-ul sau, va intentiona sa acceseze. Cum ar fi sa te trezesti pe monitor cu "surprize", suprapuse informatiei care iti este tie ACUM utila, si cineva sa iti justifice ca...altfel NU SE POATE?!!! Ca ai acolo "raspunsul emotional" al nu stiu carui server aflat undeva, pe net! 
Gestionarea corecta a datelor aflate in orice nivel informational mie imi pare singura cale reala, si cel mai eficient mod de a filtra cred ca este aducerea atentiei doar in ACUM. Fara a uita nici o singura clipa faptul ca ENERGIA ATENTIEI TALE este creatoare de realitati experientiale.

2 comentarii:

  1. multumesc Octavian sau mai bine zis constiintei universale..:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ,OCTAVIAN,am citit fiecare rand cu atentie si de fiecare data inima mea a zambit si mintea a validat fiecare cuvintel...ma asteptam ca sa scrii ceva util si asteptam, aceasta intamplandu-se si venind exact la fix,ca intotdeauna..este extraordinar de util si de inteles ceea ce ai scris si fiecare va lua exact ce ii corespunde nivelului vibrational al sau,pe mine bucurandu-ma fiecare cuvintel..nu pot sa spun decat ca imi aduci mereu bucurie cu ceea ce scrii si ca te iubesc mult...nu am nimic de adaugat sau de comentat decat de REAMINTIT si de REINTEGRAT ca informatie..MULTUMESC ,NAMASTE

    RăspundețiȘtergere