Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 5 octombrie 2011

PERCEPTIILE si reactiile noastre (i)responsabile


Tot insist pentru a se intelege foarte profund ca Nu exista realitate obiectiva, in orice zona (directie) am incerca sa privim. Daca dintr-o zona a universului alegem sa vedem un CEVA, exact aia vom "vedea". Exact cum va spuneam intr-o postare mai veche despre norii de pe cer sau gresia din baie...Am "vazut" harta romaniei pe cer, am vazut cam acum un an "ochiul lui dumnezeu", acum alegem sa vedem un craniu-si e ok si asa.
Daca ne punem probleme de alimentatie, functie de ce "credem ca stim", vom face urmatoarele alegeri. Va fi "bine", precis...In urma cu ceva secunde exact asta imi spunea un prieten:
Antonio Marinescu: ar mai fi ceva... vreau sa mananc mai sanatos..pe cat posibil ai vreo recomandare ? vreu sa nu mai consum carne daca se poate de nici un fel, zahar, tot ce e cu faina alba si fara prajeli
octavian: va fi exact cum vrei tu-nu am recomandari 
octavian: cunosc toata gama si toate sunt la fel de posibile
Antonio Marinescu: am aflat ca iti calcifica apa din glanda pineala 
Antonio Marinescu: + ar mai fi motivele deja cunoscute
octavian: nu mai tot credeti in basme
octavian: va fi exact CUM ALEGI TU
Antonio Marinescu: ok 
Antonio Marinescu: cum simt 
Antonio Marinescu: multumesc Octav 
octavian: SA FII IUBIT,DRAGULE
Nu la fel stau lucrurile  cand DA, percepem fiecare CEVA, nu stim exact ce, dar ni se pare ca suntem motivati la a face...niste ALEGERI.
Toti stim cam ce perioada avem de traversat si stim ca se vor tot precipita manifestarile, functie de ce vom tot alege ele putand sa capate aspecte foarte diferite. Importante vor fi in special cele interioare, dar daca nu le intelegem,ne vor bulversa.
Poate de aceea si mesajul primit adineaori, prin amabilitatea unui alt prieten:
Florin Toma: Draga florintoma,
in aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii ...
...ca distractia nu este definita ca si absenta circumstantelor provocatoare, ci absenta nervilor cauzati de acestea.

Desigur, este natural sa te "saturi" de conditii dintre cele mai proaste din viata fizica. Totusi placerea de a trai este sa imbratisezi o perspectiva care iti permite sa te uiti direct la acele conditii si sa poti demonstra cine esti in ciuda existentei acestora.

Unde este placerea in asta? Ai putea zice. Placerea este in victorie, prietene. Placerea este victoria.

Cu dragoste, prietenul tau,
Neale Donald Walsch

Toti ar fi util sa stim ca "lucrarea incepe cu noi/in noi", dar cei care nu stiu asta vor manifesta alte alegeri si...e util sa le vedem pe toate...Cu atat mai potrivit vom stii sa ne facem PROPRIILE ALEGERI-sper eu:
Multumesc,Cristy, pentru link.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu