Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 august 2012

ASUMAREA

ASUMAREA, cu toata ATENTIA privind, presupune CONSTIENTZA CONSTIINTEI.
Aceasta postare, a doua pe azi, o fac TOCMAI PLECAND de la exemple clare de neasumare constienta sau...asumare inconstienta de dizarmonii emise cu putere in Creatie.
Peste tot, pe orice cale si in toate contextele posibile caut sa aduc nu numai Lumina dar si intelepciune. Suntem cu totii sprijiniti de la toate nivelele Creatiei, ni se dau entitati de lumina suplimentare care sa ne ajute in propriul drum spre Lumina, ba uneori momente de Gratie care pur si simplu ne electrocuteaza, dar uitam rapid totul si inchinam Lumina dobandita iar Egoului, ingerului cazut, mintii separatoare, careia nu-i pasa nici de Ho'oponopono nici de orice alta intelepciune, nici macar de faptul ca se emit frecvente parazite, destabilizatoare. Important este ca "Lo sfidante" sa fie hranit.
Stim deja bine -conceptual desigur- ca doar in noi insine avem de cautat, ca doar de propriul drum trebuie sa avem grija, cu toate astea imediat cum apare un context "potrivit" egourile iar se imbatoseaza, ca sa stabilim noi "cine e invingatorul" , care e ala care "are dreptate"...
Nu as fi facut aceasta postare daca nu as fi fost nefericit "inspirat" de campuri de constiinta deja extinse la maxim, care cred ca isi pot "asuma" sa emita atata dizarmonie in Creatie, si asta fara consecinte experientiale. Creatia insa are mijloace de a se autoproteja, pe care constiintele aceste extinse nu le constientizeaza sau cred ele ca si le asuma si pe ele. 
Nu as vrea sa se creada ca eu "cert" pe cineva, dar tare m-as bucura daca chiar as vedea ca acesti "cautatori ai Luminii" sunt mai consecventi pe drumul lor.
Cand un camp al constientei este extins, uneori chiar in intreaga Creatie, el desemneaza un "spatiu" infoenergetic, deci care contine energie si informatie. In el sunt cuprinse si constiinte de mai mici dimensiuni, pe masura evolutiei lor. Acestea toate "beneficiaza" de orice dizarmonie care exista in spatiul in care ele se dezvolta. Ca atare voi suprapuneti peste campurile extinse ale Marilor Maestrii din toate timpurile, campurile voastre, continand informatie viciata. Chiar va asumati aceasta dizarmonie? Chiar va puteti asuma, puteti avea inconstienta de a asuma un plus de suferinta pe aceasta planeta? La multi dintre ei se manifesta ce voi le cadorisiti ca si suferinta fizica, sau stres suplimentar sau e perceput ca "boala"...va asumati ce creati?
 NAMASTE!

3 comentarii:

  1. foarte putini sunt cei ce sunt responsabili constient de ceea ce creeaza. marea majoritate inca dorm... din nefericire pentru ei bineinteles. toti ei cauta vina in exterior in vreo presupusa situatie, conjunctura sa persoana. cred ca cu cat ii scuturam mai tare de maneca ii facem mai irascibili de fapt, aceste entitati chiar au impresia ca avem ceva cu ei, ca ne postam pe noi insine in niste puncte de superioritate si ca de-acolo ii comandam, ii teleghidam, insa nu vad in noi ajutorul decat aceia ce sunt pe cale sa devina Oameni. restul... cu alegerile lor inconstiente si iresponsabile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pt Ioan Cosmin

    Ceilalti sunt TU! Si cand ai aceasta intelegere subtilele arogante de genul "aceste entitati chiar au impresia ca avem ceva cu ei...insa nu vad in noi ajutoru" nu-si mai au rostul.
    Continui sa cred ca "dusmanul" evolutiei "spirituale" cel mai crancen este AROGANTA.
    Si nu pot vedea in tine decat ceea ce e si in mine ...

    RăspundețiȘtergere